Lassan előre!

 A szezon végének apropóján a Forest Hills Biohotel & Golftól Gavin Irwint, a klub ír golfigazgatóját kérdeztük. A külföldi szakember pozitívan áll a fejleményekhez, hiszen ami igazán fontos, az a folyamatos fejlődés.

 A szezon végének apropóján a Forest Hills Biohotel & Golftól Gavin Irwint, a klub ír golfigazgatóját kérdeztük. A külföldi szakember pozitívan áll a fejleményekhez, hiszen ami igazán fontos, az a folyamatos fejlődés.

„A célunk az, hogy olyan programokkal, akciókkal, újdonságokkal álljunk elő, amit máshol az emberek nem kapnak az országon belül. Reméljük, hogy így könnyebben magunkhoz tudjuk csábítani a golfozókat, hiszen tudjuk, hogy egyébként a pályánk és a szolgáltatásaink megütik a nemzetközi színvonalat” – mondta Gavin.

Ilyen újításokból pedig nem volt hiány idén Zircen. Az egyik legnagyobb volt a 9 and Dine rendezvénysorozat, ami könnyed, péntek délutáni játékra invitálta a golfozókat munkájuk végeztével. A versenyen hazánkban még nem látott játékformákban játszottak, a szponzor pedig a nagynevű külföldi söröket forgalmazó Liquid Gold Kft. volt. Jövőre szinte biztosan lesz folytatás, Gavin pedig reméli, hogy lesz olyan játék, amikor az összes eddigi résztvevő összegyűlik a pályán, hiszen az már kitenne egy teltházat.

A klub legsikeresebb akciója idén kétségtelenül az augusztus 20-ai 5000 forintos green fee volt, amiért a játékosok cserébe annyit játszhattak a pályán, amennyit akartak. Gavin elmondta, az ünnepi hétvégére mindenképpen egyedülálló akciót akart létrehozni, és az 5000 forintos kezdeményezés olyannyira merésznek tűnt, hogy a tulajdonosok először nem is akartak rábólintani. A különleges alkalom apropóján viszont végül zöld utat kapott az újítás, és a teltházas ünnep után a szezon végéig több másik napra is bevezették ezt az akciót.

A Forest Hills játékosi köre jelenleg nem túl nagy, de Gavin szerint van potenciál a környék nagyobb városaiban. Jelenleg a legtöbb játékosuk a NATO pápai bázisáról megy hozzájuk játszani, és ez a nemzetközi réteg adta az ötletet arra, hogy más nálunk dolgozó külföldi golfozókat is el lehet érni a kedvező árakkal.

A jövő év kulcsfontosságú lesz Zirc szempontjából, hiszen az elkezdett munka végre elkezdhet beérni. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy jövőre már a kilenclyukas pályák is rendezhetnek ranglista versenyt, ami pedig nagyban megdobhatja egy pálya látogatottságát. Gavin szerint a jövő évi ranglista versenyükön már elképzelhető lesz a teltház, hiszen klubjukról már így is sokan tudnak itthon, és a távolságok leküzdésére kellő motivációt jelenthet egy-egy ranglistapont megszerzésének az esélye. Ezenkívül a klub saját nyílt napokban is gondolkodik.

„Szépen lassan növekszünk, és ez a lényeg. Jó lett volna, ha már idén kétszer ennyi ember fordult volna meg nálunk, de a folyamatot nem lehet siettetni, örülni kell a kis lépéseknek is. Látszik a fejlődés, hiszen már így is több ember játszott nálunk, mint tavaly, és megvannak a terveink arra is, hogy jövőre tovább nőjön ez a szám” – összegzett Gavin.

A Forest Hills idei évéről szóló cikkünket tovább olvashatja a hamarosan megjelenő Kincses Kalendáriumunkban.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés