Taita Hills-Tsavo szafari – tengerparti nyaralással

  Taita Hills-Tsavo szafari – tengerparti nyaralással

 Taita Hills-Tsavo szafari – tengerparti nyaralással - Neckermann

Részvételi díj: 1554 EUR Ft/fő ártól* (466 200 Ft/fő-től)

A 3 napos szafari alatt magyar nyelvű idegenvezetéssel.

PROGRAM

1. nap: 
Elutazás Budapestről Mombasába - átszállással.

2. nap: Mombasa tengerparti szállodája

Érkezés Mombasába, a menetrend szerint, majd transzfer a déli parton fekvő Neptune Village Beach Resort and Spa szállodába. A nap további részében szabad program. Szállás all inclusive ellátással.

3-4. nap: Mombasa tengerparti szállodája
Nyaralás a tengerparti szállodában all inclusive ellátással.

5. nap: Mombasa - Taita Hills vadrezervátum 
Utazás a Taita Hills vadrezervátumba. Ebéd a Sarova Salt Lick Game Lodge-ban. Délután vadmegfigyelő túra a Taita Hills területén. A kb. 110 km2-es területen gnúkat, elefántokat, bivalyokat és további vadállatokat láthatnak. A park változatos madárvilágáról is ismert, amely közel 300 fajból áll. A végtelen szavanna felett kb. 2200 méteres sziklás hegyek magasodnak, melyek a Taita Hills jellegzetes képét alkotják. Kis szerencsével nem csak a vadlesek alatt figyelhetik meg, ahogy a vadállatok vándorolnak vagy isznak, hanem a cölöpökön álló Sarova Salt Lick Game Lodge-ból is. Vacsora a Sarova Salt Lick Game Lodge-ban (vagy hasonló kategória).

6. nap: Taita Hills - Tsavo East 
Kora reggeli vadmegfigyelő túra után visszatérés a lodge-ba, reggeli, majd utazás Voi Gate-ba, a Tsavo Kelet Nemzeti Parkba. Kenya legnagyobb vadrezervátuma a vörös homokról is ismert, amely az elefántok jellegzetes színét is okozza. Vadmegfigyelések a park északkeleti részén, majd látogatás a Lugard vízesésnél, a Galana-folyónál. Nagy valószínűséggel láthatnak napon sütkérező krokodilokat és fürdőző vízilovakat. Ebéd a Satao Camp-ben, kilátással egy kis víznyelőre. Délután vadmegfigyelő túra és látogatás az Aruba-gátnál, amely a VOi folyót duzzasztja kis tóvá, ahol számos állat oltja a szomját. Vacsora és szállás a rusztikus Satao Campben (vagy hasonló kategória).

7. nap: Tsavo Kelet - Mombasa
Reggeli után vadles, majd visszautazás Mombasába. Transzfer az Önök által választott szállodába, ahol folyatódik a tengerparti nyaralás foglalásuk szerint.

8-10. nap: tengerparti nyaralás a választott szállodában 
Pihenés az Önök által választott tengerparti szállodában, ellátás a foglalás szerint.

11. nap:
Hajnali transzfer a mombasai repülőtérre, hazaindulás, érkezés Budapestre a menetrend szerint.

Indulási időpontok: 2014. január 18-28. és február 1-11.

Minimum létszám: 14 fő a mini safari alatt, magyar nyelvő idegenvezetéssel.

A safarin maximum 7 fő/minibusz a létszám, mivel minden ülőhely ablak melletti.

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegy a Turkish Airlines menetrend szerinti járataira, isztambuli átszállással, transzferek a szálloda és a repülőtér között, utazás szafari-busszal, helyi, németül is beszélő vezetővel

3 éj+ 4 éj szállás a déli parton fekvő Neptune Village Beach Resort & Spa 4* szállodában kétágyas szobában, all inclusive ellátással,

3 napos (2 éjszakás) Taita Hills-Tsavo East szafari: 2 éj szállással, ellátással a programleírás szerint, utazás minibusszal, beléő a nemzeti parkokba, magyar nyelvű idegenvezetés,3 üveg ásványvíz naponta, útikönyv.

*A fenti ár a 2014. január 18-i indulási időpontra vonatkozik, 1 EUR=300 Ft K&H Bank valutaeladási árfolyamán.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 279 EUR/fő (83 700 Ft/fő), biztosítások.

A szafarit követő 4 éjszakás tengerparti pihenésre Ön a déli part más szállodái közül is választhat!

További pontos információk az Ön utazási irodájában!

Beutazásai szabályok: magyar állampolgárnak a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges, illetve turista vízum kötelező - amit a reptérre való érkezéskor lehet kiváltani, ára 50 USD. 
Védőoltások: nincs kötelező oltás.

A safari minimum 2 fő jelentkezése esetén német nyelven indul Mombasából: 11.01.-04.28. között hétfő, kedd, szerda és szombati napokon. 11.01.-03.28. között péntekenként.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés