Élet a cut után

  Nagy izgalom övezte Rózsa Csilla szereplését az idei Azores Ladies Open-en, ami a Ladies European Tour Access Series egyik versenye. Szerencsére az izgalmak két nap után sem lankadtak, hiszen Csicsi a cut-ba is bejutott. Még egy nap van hátra a versenyből.

 Nagy izgalom övezte Rózsa Csilla szereplését az idei Azores Ladies Open-en, ami a Ladies European Tour Access Series egyik versenye. Szerencsére az izgalmak két nap után sem lankadtak, hiszen Csicsi a cut-ba is bejutott.

Rózsa Csilla az első napon 72-vel kezdett, ami egy kiváló kezdés volt az amatőr magyar lánytól egy profikkal teletűzdelt versenyen. A második napra visszább esett a játéka (77), de ettől függetlenül holtversenyben a 13. helyen állt, ami azt jelentette, hogy folytathatta a küzdelmeket. Csicsi egyébként a három amatőr induló közül egyedüliként élte túl az első két versenynapot, a többiek a cut alatt teljesítettek. A harmadik napra a kihívás már csak az volt, hogy minél jobb helyezést szerezzen magának a magyar lány. Sajnos első napi remek játékát nem tudta még visszahozni, és a 76-os eredményével a 23. helyre csúszott vissza, de szereplése még így a fantasztikus kategóriába tartozik, hiszen mikor volt olyan utoljára, hogy magyar lányért szoríthattunk egy LETAS versenyen?! A versenyt végül a svájci Fabienne In-Albion nyerte -4-gyel. Az utolsó nap legjobb dobása kétségkívül a spanyol Mireia Prat nevéhez fűződik, aki két nap utáni +7-es eredményéről és a 22. pozícióból a tegnapi -8-as score-jával a második helyre ugrott. Ez valóban álomfinis volt, de a mi szemünk fénye akkor is Rózsa Csilla!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés