Szeged után Thaiföld

Év eleji hír volt, hogy Lehoczky Gábor visszább vonul a golfélettől és Szegedre költözök munkája miatt. Nagyot fordult a világ kevesebb mint egy év alatt, jelenleg ott tartunk, hogy Lehoczky vasárnap Thaiföldre utazik.

Év eleji hír volt, hogy Lehoczky Gábor visszább vonul a golfélettől és Szegedre költözök munkája miatt. Nagyot fordult a világ kevesebb mint egy év alatt, jelenleg ott tartunk, hogy Lehoczky vasárnap Thaiföldre utazik.

 

A hazai szakember korábban a Highlanden, majd Szent Lőrincen dolgozott, miközben a Sárkány Center csapatában is aktívan tevékenykedett és az iskolagolf leglelkesebb támogatója volt. Thaiföldre az az angol edző hívta dolgozni, aki tavaly nálunk járt, hogy a SNAG golfról tartson előadást a honi trénereknek. Ezen az előadáson sajnos nem sok magyar edző jelent meg, de aki ott volt, azok közül Lehoczky lelkesedése nyomot hagyott a külföldi trénerben. Lehoczkynak kint is a SNAG golffal kell majd foglalkoznia, de emellett rendes edzői feladatai is lesznek.

Ez egy vissza nem térő alkalom számára, és egy újabb bók a magyar golfnak, hiszen az egykori pályaigazgatót angol és ír szakemberek munkatársának választották ki, ami azt jeleni, hogy elismerik munkáját. Lehoczky kihívást lát a munkában és mindenek előtt fejlődési lehetőséget Illetve természetesen az sem mellékes, hogy ezáltal bekerült a nemzetközi vérkeringésbe.

Úti célja Bangkok lesz, ahol kollégáival délelőtt nemzetközi iskolákban fognak SNAG golfot oktatni, míg délután egy ottani Mariott szálloda 19. emeletén elhelyezkedő óriási indoor golfcentrumban fognak órát adni, dolgozni. Itt 11 szimulátor, külső teraszokon hálós chipping, putting green és driving range található. A 0-24-ig nyitva tartó centrumnak közel 3000(!) tagja van...

Lehoczky nem szívesen hagyja itt az országot, hiszen tanítványai, de legfőképpen családját kell hátrahagynia egyelőre. Mindazonáltal nagy megtiszteltetésnek érzi a felkérést, és már várja, hogy családja is csatlakozhasson hozzá odakint. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen nagy kitüntetés ez a magyar golf számára, hiszen Lehoczky Gábort egyedüliként választották ki a régióból arra, hogy ír és angol szakemberekkel dolgozzon együtt.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés