Golfutazasok.hu Társasági Golfverseny

  2013. október 3-án, csütörtökön rendezzük meg a társasági versenysorozat utolsó állomását, melyre sok szeretettel várjuk Önt és partnerét, barátait, üzletfeleit.

 2013. október 3-án, csütörtökön rendezzük meg a társasági versenysorozat utolsó állomását, melyre sok szeretettel várjuk Önt és partnerét, barátait, üzletfeleit.

A verseny bruttó I. helyezettjének fődíja:

voucher a Spanyolország déli részén fekvő Huelva ISLANTILLA GOLF RESORT****-ba, 2 főre 5 éjszaka félpanzióval és személyenként 3 green fee (27 szakasz).

A GOLFUTAZASOK.HU mint főszponzor ezen kívül két utazási vouchert és golfoktatási utalványokat ajánl fel a verseny résztvevőinek díjként, illetve a tombolán további értékes ajándékokat lehet nyerni. Emellett számos különlegesség, bemutató és ajándék is várja a vendégeket.

„LAMBORGHINI DOPPIO”

Az ALOMAUTO.COM elhozza Lamborghini Gallardo autóját,

az ART OF HOME bútor és lakberendezési áruház pedig Tonino Lamborghini Spider kanapéját. Megjelenik még bemutatóval, ajándékokkal:

EKATERINA SAVINA exkluzív női ruhák

YACHTING IN MONACO

A gasztronómiai élvezeteket a szokásos svédasztalos vacsora mellett a

VÖRÖS HOMÁR HALKERESKEDÉS ÉS GASZTROBÁR osztriga & pezsgő kóstolója, a CHOCOLATE GOURMET kézműves desszertjei és csokoládé szökőkútja, valamint a POHÁRSZÉK BORKERESKEDÉS ÉS KÓSTOLÓ különleges borai, pezsgői teszik teljessé.

A vendégek között lesz a Miss Inter­national Hungary 2013 szépségverseny királynője, ÖTVÖS BRIGITTA, udvarhölgyei, különdíjasa mint a Highland Golf Club legújabb klubtagjai, és az augusztusi döntő több résztvevője.

A rendezvény lebonyolítását a BEAUTY & SPORTING EVENTS HOSTESS ÜGYNÖKSÉGÉNEK hostessei segítik.

Ezen a napon a verseny vesztesei is győzhetnek, mert a résztvevők között kisorsolt tombola díjai

  • egy darab tanzániai utazási voucher, mely 2 főre 4 éjszaka szállást biztosít a Kilimanjaro lábánál fekvő Dolly Birtokon, teljes ellátással, 3 nap korlátlan golfozással, valamint reggel és délután is egy kör caddy-vel a Kiligolf pályán,
  • egy darab GOLF TRAVEL HUNGARY (GOLFUTAZASOK.HU) utazási voucher 75 euro értékben,
  • egy darab golf utazótáska
  • és még számos meglepetés.

A golfversenyen nem induló vendégek igény szerint, nem kötelező jelleggel részt vehetnek a svédasztalos vacsorán, melynek ára 2.800 forint / fő.

Részletes program és nevezési feltételek, szabályok: versenykiírás

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés