Aki előttem indul, esélyes

 Horváth Ádám egyértelmű esélyese a holnap kezdődő Magyar Bajnokságnak. Fiatal játékosunk nemrég épült fel hátsérüléséből, és a múlt heti Boys’ Trophy-n már a magyar válogatott legjobb játékosa volt.

Horváth Ádám egyértelmű esélyese a holnap kezdődő Magyar Bajnokságnak. Fiatal játékosunk nemrég épült fel hátsérüléséből, és a múlt heti Boys’ Trophy-n már a magyar válogatott legjobb játékosa volt.

Ádám is elégedett volt formájával a Szlovákiában rendezett nemzetközi versenyen, főleg annak örült, hogy ennyire kiegyensúlyozott eredményeket tudott hozni. Bosszúság volt viszont számára, hogy minden nap benne volt játékában az alacsonyabb score is. Az első napon például még -1-gyel fordult, de a második kilencen már regular-t is alig ütött. Ádám sem tudta, miért van ez, mindenesetre amit a pálya adott, utána el is vette tőle. A játékos ennek ellenére örült, hogy felépülése után ilyen jól tudott játszani, és reméli, hogy a Magyar Bajnokságra formája csak még jobb lesz.

Edzőjével a vasjátékán és chip-jein csiszoltak még a verseny előtt, így Ádám most stabil játékot vár magától. Elvárásai szerint a három nap alatt összesen +6-ot szeretne ütni.

A bajnokságnak végül Tata fog otthont adni, ami Ádámnak például jól jött, hiszen sokkal jobban ismeri ezt a pályát, mint Kisoroszit. „Nekem jól jött, hogy átkerült a verseny, mert év elején nagyon sokat gyakoroltam azt a pályát még a Hopes Trophy-ra, úgyhogy a pályastratégiám is sokkal jobb ott. Egyébként pedig összességében is rövidebb és egyszerűbb pálya, kiélezett küzdelemre számítok” – mondta.

Ádám egyértelmű esélyese a versenynek, de ő elmondta, számára mindenki nagy rivális, aki a startlistán előtte kap helyet. Név szerint Simmes Alexet, Horváth Marcellt, Berta Mátét, Tóth Janót és a tavalyi győztes Szeberényi Mátét említette meg, mint játékosokat, akik esélyesek lehetnek.

Kíváncsian várjuk a versenyt, egy biztos, Ádámot már nem hátráltatja sérülése, így csak önmaga szabhat határt score-jainak.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés