Mutassátok meg magatokat!

A mai nappal elérkeztünk az idei Young Masters zárónapjához. Tele vagyunk reményekkel, ugyanis a tegnapi nap nem igazán úgy sikerült, ahogy vártuk. Játékosaink sajnos rontottak.

A mai nappal elérkeztünk az idei Young Masters zárónapjához. Tele vagyunk reményekkel, ugyanis a tegnapi nap nem igazán úgy sikerült, ahogy vártuk. Játékosaink sajnos rontottak.

A Németországban zajló verseny második napját Rózsa Csilla a lányok mezőnyének második helyéről kezdhette meg egy ütéssel a tavalyi győztes Covadonga Sanjuan mögött. Csicsi a játék elején rosszul érezte magát egy kicsit, ami meg is látszott teljesítményén. Sajnos egy birdie mellett elkezdtek becsúszni a bogey-k is. A játék végére úgy tűnt összeszedte magát, ütött két birdie-t, de az utolsó szakaszon jött egy csúnya dupla, így játékosunk végül +4-gyel végzett. Mindeközben spanyol vetélytársa ismét mínuszos eredményt hozott, ezúttal -2-t, így magabiztosan vezet, miközben a norvég Sandra Nordaas két 0-s eredménnyel áll a második helyen. Csilla első napi -3-mas eredményével együtt jelenleg +1-gyel áll, ami egyelőre a harmadik helyre elég. Játékosunk Facebook oldalán a tegnapi kör után megígérte rajongóinak, hogy ma mindent kiad magából. Reméljük, sikerülni fog neki.

Sajnos, mint említettük, többi játékosunk sem tudott javítani eredményén. Vadkerti Adél első napi +8-a után tegnap +10-et játszott, amivel a 34. helyről hátrébb csúszott a 37. helyre. Adél pedig jól kezdett tegnap, négy szakasz után -1-ben állt, de után négy szakaszon belül jött két dupla és egy tripla is, ami megpecsételte játékát, még akkor is, ha az utolsó hat szakaszt már par-okra hozta le. Ez utóbbi azért tiszteletreméltó teljesítmény, hiszen legtöbb játékosunk egy +8-as első 9 után már teljesen ki szokott kapcsolni fejben.

A fiúknál jó hír, hogy utolsó helyen már egyikük sem fog végezni, hiszen a szerb Punisa Plazina annyira katasztrofálisan játszik, hogy képtelenség lenne alulmúlni. Rózsa Dávid, aki tegnap rövid játékával küszködött jelenleg az utolsó előtti helyen áll, miután korábbi +11-es eredményét +15-tel folytatta. Közben Csányi Olivér három pozícióval előrébb kiegyensúlyozottan hozta az újabb +10-et. Míg Olivérnek becsúszott egy birdie is 18 szakaszon, és csak a duplákkal és a triplákkal voltak gondjai, addig Dávid szinte csak bogey-kat ütött par-jai mellett. Mindenesetre hozzá kell tenni, fiainknak egyáltalán nincs könnyű dolga ebben a mezőnyben. Jelen állás szerint, ha mindketten mindkét nap meg tudták volna játszani hendikepjüket, az is csak a 41., illetve 46. helyre lenne elég. No igen, ilyen a nemzetközi mezőny.

Mit is mondhatnánk még? Mint ahogy elkezdtük a beszámolót, úgy be is fejezhetnénk. Nem úgy alakult a tegnapi nap, ahogy vártuk. Ennek ellenére ne várja senki, hogy ez letöri optimizmusunkat! Eredményeink nem olyan rosszak, hiszen itthon például jó score-nak számít, ha egy versenyen valaki csak 3-mal marad el hendikepjétől. Igaz, ez most egy nemzetközi verseny, de mi ezzel együtt tudjuk, játékosaink képesek eddigi eredményeiknél jobbat játszani. Mutassátok hát meg magatokat, magyarok!

LIVE SCORING!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés