Brúder megint Brúderesen készül

 Jövő hét hétfőn kezdődik Bükfürdőn a magyar PGA profik idei versenye. A verseny most már hagyományosan a legnagyobb itthoni profi megmérettetésnek számít, így maroknyi profi játékosunk és edzőink legtöbbje részt vesz rajta.

Jövő hét hétfőn kezdődik Bükfürdőn a magyar PGA profik idei versenye. A verseny most már hagyományosan a legnagyobb itthoni profi megmérettetésnek számít, így maroknyi profi játékosunk és edzőink legtöbbje részt vesz rajta.

Így fog tenni például Brúder Balázs is, akit már nem kell bemutatni a hazai golfos társadalomnak, hiszen pont idén van 30 éve, hogy űzi a golf nevű játékot. A pro-k versenyéhez szokásához híven most is nagyon laza a hozzáállása és azt is elmondta, ő bizony nyerni megy.

Szerdán jó barátjával, Csikós Gáborral volt gyakorolni a tatai pályán, ahol ő kifejezetten a nehéz szituációkat, az erdőütéseket, a bunkerütéseket gyakorolta. Elmondása szerint egy kisebb hátfájással küszködik jelenleg, de ettől még el fog indulni a versenyen és ha rosszul is szerepel, sem fogja erre fogni. „Aki sérülten is elindul egy versenyen, az utána ne takarózzon a sérülésével” – mondta Brúder. Az edző persze egyébként sem gondol a rossz szereplésre, hiszen kicsattanó önbizalma még mindig a régi.

„Valahol legbelül mindenki nyerni akar. Én ezt ki is mondom nyíltan, meg akarom nyerni a versenyt. Azt gondolom, hogy ugyanannyi esélyem van erre, mint az összes többi indulónak. Ha kifogok egy jó napot, akkor úgysem tud megverni senki, ha meg nem fogok ki jó napot, akkor meg játszottam egy jót a friss levegőn és nem történt semmi” – mondta.

Mint említettük, szerdán közös edzést tartott Csikós Gáborral a tatai pályán, de ezen kívül nem akarja túlzásba vinni a versenyre való felkészülést. Illetve úgyis mondhatjuk, ő megint csak olyan Brúder Balázsosan fog hangolni.

„Nem kell túllihegni a dolgokat, de azért a hétvégén lemegyek Bükre, hogy tudjak rendesen készülni a verseny előtt. Játszom majd néhány kört a haverokkal, megmártózom a medencében és a verseny reggelén eszek majd megint egy jó tojásrántottát. Vagy lehet ezúttal egy croissant lesz a reggelim, még nem döntöttem el.”

Egy biztos, Brúder 30 év golf után eléggé felkészültnek érzi magát bármilyen versenyre és mint ahogy sosem, most sem fog stresszelni a játékán. Nagy kérdés azonban, hogy végül rántottát fog reggelizni, ami múltkor már hozott neki egy győzelmet a Golf Sztár Szuper Tour-on, vagy megkockáztatja, hogy a croissant talán még jobb formáját hozza majd ki.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés