Hárman cut-ban

Jó hírekkel szolgálhatunk kedves olvasóinknak így szombat reggel! A jelenleg is zajló Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságon szereplő négy magyar játékos közül a tegnapi második körben hárman is cut-ba jutottak.

Jó hírekkel szolgálhatunk kedves olvasóinknak így szombat reggel! A jelenleg is zajló Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságon szereplő négy magyar játékos közül a tegnapi második körben hárman is cut-ba jutottak.

Az első nap után magyarjaink közül a lányok (Briglovics Boróka és Vadkerti Adél) pont a cut határon álltak, míg a fiúknak (Csányi Olivér és Rózsa Dávid) azért inkább kellett igyekezniük, hogyha versenyben akartak maradni.

A lányok eddig nagyon stabilan teljesítenek és ami nem változott a tegnap óta, hogy a tabellán még mindig egymás mögötti helyezéseket foglalnak el. Briglovics Boróka az első napi +12 után tegnap +11-et játszott, míg Vadkerti Adél +11 után a második körben +9-cel jött le a pályáról. Ezekkel az eredményekkel Adél a 15., Boróka pedig a 16. helyen jutott be a 18 fős cut-ba. Lányainktól tegnap nem láthattunk birdie-t.

A két fiatal hölgy tehát kiegyensúlyozott játékkal, higgadtan jutott tovább, a fiúknak viszont már nem ment ilyen lazán. Az első napon mindketten +16-ot játszottak, ami nem volt egy fényes rajt, úgyhogy a második napra a korrigálás maradt feladatnak. Ez Csányi Olivérnek sikerült, aki 26. helyen jutott be a 31 fős cut-ba. Ő tegnap már egy kiváló +6-ot játszott, két birdie-vel megspékelve, míg sajnos Rózsa Dávid áldozatául esett a nehéz mezőnynek és a pályának is. Dávid tegnap +19-cel végzett, amiben nem az a legrosszabb, hogy innentől nem folytathatja a küzdelmeket, hanem az, hogy nem tudta megmutatni az orosz közönségnek, hogy mire is képes igazán. Na majd amikor egész Európa figyel, a Young Masters-en!

Miközben a junior válogatottjaink eredményeit figyeljük, azért érdemes az élen állók küzdelmeire is odapillantani. Az itthon is mindenki által ismert Morozov Misának ugyanis szintén elkél a bíztatás. Az első nap után még vezetett -2-es eredményével, de a tegnapi +4-es score-ja után a negyedik helyre szorult vissza. Izgatottan várjuk a folytatást.

Szurkoljunk a magyaroknak!

LIVE SCORING!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés