Balatoni nyár

 Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 29-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.

Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 29-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.

Golf Nyár Tótvázsony

Ha nyár akkor Balaton. A nyár beköszöntével a St Lőrinc Golf Club a Balaton felvidékre Tótvázsonyra invitálja a játékosokat. A Golf Nyár Tótvázsony versenyek a három nyári hónapot júniust, júliust és augusztust ölelik majd föl. Az izgalmas vonalvezetésű 9 szakaszos pályán ezek lesznek az első nyilvános versenyek, hiszen a terület eddig privát pályaként üzemelt.

Az első megmérettetésre június 9-én kerül sor 11 órától, shot-gun startos indítással. A 9 szakasz stroke play formában kerül lejátszásra és a bruttó stroke mellett stroke-hendikep formában kerül kiértékelésre. A verseny végén egy ebédet követően kerül majd sor a díjkiosztóra, ami természetesen benne van az igen kedvező SLGC klubtagoknak 3900 Ft-os, a más klubok tagjai számára 4900 Ft nevezési díjban.

Akinek még nincs programja június második hétvégéjére, annak érdemes lelátogatnia Tótvázsonyba egy golfozás erejéig.

Sikeres bírói vizsga, induló szabályismereti tanfolyam.

Klubunk bíró képzésen résztvevő hallagatói sikeres elméleti vizsgát tettek, valamint teljesítették a bírói kártya megszerzéséhez szükséges gyakorlati kötelezettségeket is. Ezután Brányik Edit, Horváth Róbert és Buna Edvin is I. osztályú golfbírói minősítéssel rendelkező klubtagunk. Mellettük két St.Andrews-ban végzett, nagy tapasztalattal rendelkező bíró Bodor Tibor és Likavcsán Ferenc is a klubtagságunkat erősíti.

A golfszabályok általános ismerete elengedhetetlen a játékosok számára ezért a St.Lőrinc Golf Club a bírói csapatával megkezdte a szabályismereti tanfolyam és vizsga szervezését. A tanfolyammal kapcsolatos igényeket a recepción már jelezhetik a játékosok.

Újra Match Play Bajnokot keres a St.Lőrinc Golf Club

A legjobb match play játékost keresi a lőrinci pálya. A St.Lőrinc Golf Club Nyílt Match Play Bajnokásgára június 1-től lehet jelentkezni minden amatőr golfjátékosnak két hétig, vagyis június 14 péntek 18:00 óráig. Június 15-én szombaton a főtáblás játékosok összesorsolása, illetve az első fordulók kezdő és befejező dátumainak meghatározása történik.

A verseny formája match play 18 szakaszon a hendikep előnyök figyelembe vételével. Az SLGC Nyílt Match Play Bajnokságra történő nevezés egységesen 1000 Ft/fő, ami független a lejátszott match play fordulók számától. A versenyfordulókon a St.Lőrinc Golf Club tagjai 1000 Ft/forduló áron vehetnek részt. A green fee játékosok fordulónkénti játéklehetősége 1000Ft + 75% green fee, amely természetesen 18 szakaszra vonatkozik.

A főtáblás mérkőzések időpontját a játékosok egymás között szabadon megválaszthatják, de a fordulók lejátszására minden esetben két hét áll a versenyzők rendelkezésére. A játékra jelentkezők számától függően a nyár végén vagy az ősz elején kiderül, hogy ki lesz St.Lőrinc bajnoka.

Itt a nyár és a táborok időszaka

Június közepével vége ér az iskola és egy hétnyi pihenés után már a golfozás veheti át a gyerekeknél a főszerepet. Az első tábori hét 2013.június 24-től 28-ig tart a St.Lőrinc Golf Clubban, majd egy hét pihenés és újabb hét golfozás váltakozik a gyerekeknél. A további tábor időpontok: július 8-12, július 22-26, augusztus 5-9, illetve augusztus 26-30. A táborban golfoktatáson kívül erőnléti és gimnasztikai edzések, szabályismeret, pályastratégia, illetve egyéb játékok is lesznek. A csoportok minimális létszáma 6 fő, amennyiben nem tervezett időpontra is igény mutatkozik legalább 6 fő részvételével, akkor a tábort természetesen megtartjuk. A tábor ára 5 napra, napi háromszori étkezéssel 37.500Ft/fő. A jelentkezési lapok a klub recepcióján elérhetők.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés