Előny a piros ruha

  Május elseje tiszteletére a St.Lőrinc Golf Club újra megrendezi szokásos évi Munka versenyét! Szerdán egy golfos felvonulásra várnak minden játékra vágyó golfozót gyermektől a szeniorig. A texas scramble versenyen mindenki a saját Family Course elütőjéről segítheti a brigádjának munkáját. Érdemes nagyon vegyes brigádokat összeállítani, a távolság előnyök figyelembe vételével!

 Május elseje tiszteletére a St.Lőrinc Golf Club újra megrendezi szokásos évi Munka versenyét! Szerdán egy golfos felvonulásra várnak minden játékra vágyó golfozót gyermektől a szeniorig. A texas scramble versenyen mindenki a saját Family Course elütőjéről segítheti a brigádjának munkáját. Érdemes nagyon vegyes brigádokat összeállítani, a távolság előnyök figyelembe vételével!

Természetesen az erekjék és a piros ruha stroke előnyöket jelent majd az elszámolásnál. Majális hangulat lufi, virsli, bambi és ami kell egy jó kis május elsejei felvonuláshoz, az mind adott lesz Lőrincen!

Már lehet szervezni a csapatokat és jelentkezni a versenyre a klub recepcióján személyesen vagy a +36 30 299-2516-os számon.

Munka verseny

A Munka verseny ideje és helye: 2013.05.01. szerda, a Munka Ünnepe,

St.Lőrinc Golf Club, 1238. Budapest, XXIII. kerület, Szentlőrinci út 19-21.

A Munka verseny indítása: A St.Lőrinc Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján, shot gun starttal 44 főig, Family Course elütőkről, 11:00-kor, 4 fős flight-okban.

(Kérjük a brigádokat, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek be a recepción.)

A flight-ok kihirdetése 10.45-kor történik. A kezdő szakaszok sorsolással kerülnek meghatározásra.

A Munka verseny résztvevői: Munka versenyre jogosult minden amatőr golfjátékos, 0-45 HCP-ig, négy fős vegyes csapatokban,

A Munka verseny játékformája: 4 fős Texas scramble, nettó stroke play 9 szakaszon, ahol négy fő alkot egy csapatot. Minden játékos elüt, majd a legkedvezőbbnek ítélt labda helyét megjelölik és onnan a másik három csapattag újra üt, A legkedvezőbbnek ítélt labda helyét lejelölik, a másik három csapattag újra üt, amíg be nem fejezik az adott pályaszakaszt. Minden brigádtagnak két kezdő ütését fel kell használni a verseny során, és egy brigádtagnak három kezdő ütését lehet beszámolni. Ez a verseny során bármikor kiválasztható.

Külön dicséretben és kedvezőbb pontszámításban részesül az a brigád, amelyik a következő tárgyak közül valamit fel tud mutatni: párttagkönyv, munkakönyv, kiváló kisdobos-úttörő-dolgozó jelvény, svájcisapka, munkaruha, kisdobos-úttörő nyakkendő, május elsejei transzparens, vagy az alkalomhoz illő bármilyen korabeli, retro tárgy. Tárgyanként 1 stroke adható és csapatonként maximum 5 score-ig válthatók be a kellékek.

Brigád HCP: a négy tag összeadott EHCPjének a harmada (HCP1+HCP2+HCP3+HCP4)/3

Eredményhirdetés: a versenyt követő 30percen belül.

Díjazottak: A legjobb brigádok tagjait egyenként tüntetjük ki, netto I-II-III. eredményeknek megfelelően. Pontazonosság esetén a 9-es, majd a 6-os és a 3-as szakasz bruttó stroke eredménye, majd sorsolás dönt.

Különdíjban részesül a legmagasabb ütésszámot felmutató sztahanovista brigád.

Nevezési díj brigádonként: a St.Lőrinc Golf Club tagjai számára 4000 Ft/fő, más klubok tagjai számára: 6000 Ft/fő,

A nevezési díj tartalmazza a versenyzők számára a verseny napján 9 órától az ingyenes gyakorlási lehetőséget a par 3-as pályán, a verseny utáni ebédet, a díjkiosztón való részvételt és a nyereményeket. Ellátás: vurstli,virsli, bambi. Előzetes bejelentkezés esetén étkezési lehetőséget is biztosítunk a kísérők, családtagok, vendégek számára is 500 Ft összegért!

Nevezési határidő: verseny időpontját egy órával megelőzően, a klub recepcióján,

Versenyfeltételek: A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf
Szövetség Versenyszabályzata, valamint a St. Lőrinc GC. helyi
szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.
A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés