A nagy mutatvány

  Idén is megtartotta év végi közgyűlését az MGSZ. Mint mindig, most is átadták az év golfozói díjakat és egy csendes, de nagyon dinamikus ünnepségnek is a tanúi lehettünk.

 Idén is megtartotta év végi közgyűlését az MGSZ. Mint mindig, most is átadták az év golfozói díjakat és egy csendes, de nagyon dinamikus ünnepségnek is a tanúi lehettünk.

A díjazottak kilétét már jó előre tudni lehetett, és sikerüket nem veheti el tőlük senki. Ha egy dolog biztos volt a közgyűlésen, az az, hogy akik díjakat vettek át, mind kiérdemelték azokat. Nem is emelünk ki közülük senkit, hiszen az elmúlt hetekben és az egész év során ezt már többször megtettük.

Az Év Golfozói:
- Férfi senior kategória: Koplányi Tibor
- Női senior kategória:
Szűcs Gabriella
- Férfi kategória:
Szeberényi Máté
- Női kategória:
Nagy Nóra Linda
- Junior kategória:
Rózsa Csilla

Az Év Golfklubja: Old Lake Golf Club
Az Év Golf Felfedezettje:
Rózsa Dávid
Az Év Golferedménye:
Rózsa Csilla
Az Év Golfeseménye:
European Young Masters 2012
Az Év Profi Golfjátékosa:
Hahn Roland
Az Év Klubmenedzsere:
Sarlós Péter
Az Év Golfedzője:
Damian MacPherson

Mindenki boldog, mindenki sokat tett idén az elismerésért. Ők lehetnének azok, akik akár a magyar sajtó nem kifejezetten golffal foglalkozó szegmenseiben is megjelenhetnének, hiszen ők letettek valamit idén az asztalra. A golf pedig akkor lesz népszerű, ha példaképeink vannak, és ha vannak, akkor foglalkozunk velük. Mutassuk meg őket, érezzék, hogy büszkék vagyunk rájuk, és tudassuk az országgal, hogy ebben a nagy tradíciókkal rendelkező sportban, Magyarországon is van kire büszkének lenni.

Az est mutatványa

Az ünnepélyes díjátadó után következett az est mutatványa, a közgyűlés. A gyűlésen a jelenlévők egyhangúan megszavazták, amit előtte otthon el kellett olvasniuk és amit meg kellett szavazniuk, majd le is zárták a történetet. A mutatvány szinte tíz percig sem tartott, de mint minden nagy show után, a közönség most is katartikus állapotban hagyta el a termet.

Természetesen sok kérdés merülhet fel. Hogy ki miért nem tette fel a kérdéseit, vagy hogy kinek kellett volna feltennie kérdéseit, vagy hogy kell-e feltenni kérdést egyáltalán. Hiszen ha egy ilyen rendezvényen mindenki csöndben van, az azt is jelentheti, hogy minden úgy jó, ahogy van.

A rendezvény végét, mint már annyiszor, egy kellemes állófogadás jelentette.

Sok kritika érte idén a Hungarian Golf Magazint, hogy csak a golf jó oldaláról ír, de ne haragudjanak meg, mi szeretünk - divatos szóval - pozitívan gondolkodni és nem a partvonalról bekiabálni. Sokkal jobban szeretjük a konstruktív gondolkodást, az észszerű megbeszéléseket. Emellett nagyon szeretünk büszkének lenni, azokra a pozitív eredményekre, amelyeket játékosaink és csapataink – függetlenül juniortól, seniortól, amatőrtől, profitól - elérnek egy-egy szezon során.

Időnkénti no commentjeinkel pedig mindig korrektül, nem sértően, nem mások lelkébe taposva fogalmaztuk meg észrevételeinket, esetleg kritikáinkat.

De vissza a jó hírekhez!

Év vége van és mi bízunk benne, hogy azok a hírek, melyek eljutottak hozzánk, igazak és a következő évben egy új fejezetet nyithatunk a magyar golféletben. Ezzel kijelentjük, mi továbbra is jó hírekkel szeretnénk bosszantani azokat, akik rossz híreket várnak a Hungarian Golf Magazintól.

Csak néhány információ a hozzánk eljutott hírekből:
- Továbbfejlesztik a máriavölgyi klubot
- Tatán hamarosan befejeződik a szálloda rekonstrukciója
- Nagy ambíciókkal hozzáfognak Magyarország félbehagyott golfpályájának felépítéséhez
- Új tulajdonos veszi át a jelenleg vergődő, de egykoron szebb napokat megélt vidéki golfklubot
- több klub is 10 milliós támogatást kapott juniorprogramjának fejlesztésére, amit okosan fognak elkölteni

Reméljük, igazak a hírek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés