Sarlós triplázott

Ahogy azt az MGSZ múlt heti közleményéből megtudtuk, az elnökség idén Sarlós Pétert, a Royal Balaton Golf & Yacht Club ügyvezetőjét választotta meg az év klubmenedzserének.

Ahogy azt az MGSZ múlt heti közleményéből megtudtuk, az elnökség idén Sarlós Pétert, a Royal Balaton Golf & Yacht Club ügyvezetőjét választotta meg az év klubmenedzserének.

Sarlós emellett két másik díjnak is örülhetett, hiszen az év versenyének a náluk rendezett Young Masterst választották, míg az év junior játékosának Rózsa Csillát szavazták meg, aki ugye a Royal Balaton színeiben indult idei összes versenyén.

Bár az év végi díjak jól festenek, azért tudjuk, hogy Sarlós Péternek nem volt könnyű dolga szezon közben, hiszen ügyvezetőként és családapaként is egyszerre kellett megállnia a helyét. Sarlós szerint a nyári csúcsszezon volt a legnehezebb, amikor sokat kellett zsonglőrködnie az időbeosztásával, de most a télen mindent bepótol két kislányával és feleségével.

Az év klubmenedzsere díj:

„Édesapámnak Sarlós Tibornak köszönhetem, hogy egyáltalán bizonyíthattam ebben a pozícióban, úgyhogy a díjat is meg kell köszönnöm neki, és anyukámnak is. Illetve a tulajdonosoknak, a partnereknek, hogy mindig kiálltak a klub mellett és biztosítottak számunkra egy olyan pénzügyi hátteret, amelyből tudtam dolgozni. Emellett persze hálával tartozom a magyar golfozóknak is, hogy kijöttek a pályánkra, játszottak és jól érezték magukat, hiszen vendégeink nélkül tényleg nem tartanánk ott, ahol.”

Young Masters – az év versenye díj:

„Részben talán a menedzser díjat is a Young Masters sikerének köszönhetem, viszont a verseny esetében nem csak a Royal Balatoné az érdem. Idén sok kritika érte a Magyar Golf Szövetséget, de a Masters profi megvalósításában az ő munkájuk is közrejátszott. Az elnök úr és csapata is sokat tett azért, hogy a színvonalat ilyen magasan tudtuk tartani. Illetve édesapámnak a szerepét itt is ki kell emelnem, hiszen ő is nagyon sokat tett azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat az idei Young Mastersen.”

Rózsa Csilla – az év junior játékosa:

„Csicsi egyszerűen egy tündér. Annyi dicsérő szót hallottunk már rá, de tényleg nem nagyon lehet mást elmondani. Én életemben már nagyon sok élsportolóval találkoztam különböző sportágakból, de Csicsi messze a legbarátságosabb közülük. Ráadásul kitartó, szerény és profin áll hozzá a kihívásokhoz. Teljesen megérdemli a díjat, hiszen még profik között is kevés olyan van, aki ilyen hosszan, ilyen jól játszik, mint idén Csilla. Ő még sok nagy eredményt fog elérni a magyar golfban és ami szintén fontos, hogy hatalmas motivációt ad a többi juniornak. Külön öröm, hogy jövőre is a mi klubunk csapatát fogja erősíteni.”

Gratulálunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés