Mint hamvaiból föltámadt főnixmadár

Egy hosszú, kacifántos történet után nemrég a bíróság Brúder Balázs számára kedvező ítéletet hozott, így véget értek az edző hányattatásai és most már maximálisan tud koncentrálni jövőbeli céljaira.

Egy hosszú, kacifántos történet után nemrég a bíróság Brúder Balázs számára kedvező ítéletet hozott, így véget értek az edző hányattatásai és most már maximálisan tud koncentrálni jövőbeli céljaira.

Brúder Balázs nagy kihagyás után tért vissza idén a magyar golféletbe, de a sztori csak nemrég zárult le. „Azt gondolom, a magyar igazságszolgáltatás helyesen működik, legalábbis a bíró jól átlátta az ügyet és jó döntést hozott. Az ítélet után kitisztult a fejem” – mondta Balázs.

Idén már a Golftanyánál kezdett dolgozni és elmondása szerint visszatérése nem is sikerülhetett volna jobban. „Szezon elején tértem vissza, és újra be kellett illeszkednem. A Golftanyánál egy igazi családra leltem. Jó a közösség, kedvesek a kollégák, egymást segítve dolgozunk, miközben jól érezzük magunkat.”

„Idén egy golfszervizt nyitottunk meg a szigeten. Ütőbeméréssel, javítással foglalkozunk és a vendég egyből ki is próbálhatja szervizelt ütőjét a range-n.”

Persze Balázs nem csak club fittinggel foglalkozik. Edzőként vannak tanítványai is, sőt jövőre még egy versenyszervezést is be fog vállalni.

„Jövőre lesz 30 éve, hogy golfozom és szeretnék majd egy versenyt rendezni saját erőmből. Biztos vagyok benne, hogy találok majd klubot, akiknél meg tudom ezt csinálni. Igazából semmi komoly nem lesz, csak egy igazi társasági golfnapot szeretnék ebből kihozni” – mondta Balázs, akinek már említett tanítványai idén az első két helyen végeztek kategóriájukban a Junior Tour-on. Greff Bálintról és Holló Zsomborról van szó.

„A harmadik junior, akivel idén foglalkoztam Jakobi András volt, aki a Magyar Bajnokság előtt jött hozzám, hogy készítsem fel. Sajnos a versenyen két napig vezetett, de végül csak második lett. Viszont így is büszke vagyok az összes tanítványomra. Jó évük volt.”

Balázs hosszú távú célja természetesen az utánpótlás támogatása és a golf népszerűsítése. Véleménye szerint meg kell értetni az emberekkel, hogy a golf nem egyéni játék, hanem klubsport, ami összehozza az embereket.

„Ez az év tényleg a visszatérésről szólt” – összegzett Brúder Balázs. „Jól érzem magam, és a bíró döntése óta sokkal felszabadultabb vagyok. Most már 100%-kal azokra a célokra tudok koncentrálni, amiket korábban kitűztem magam elé.”

„Meg is ragadnám az alkalmat, hogy innen megköszönjem azoknak az emberek a támogatását, akik végig kiálltak mellettem és bíztak bennem, köztük az ügyvédemmel, Lex Annamáriával, akinek külön is köszönettel tartozom” – mondta.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés