Golfmaraton

 Ezúton szeretettel meghívunk a Veritas Gold 12 órás Golfmaratonra, amely 2012. december 12-én, szerdán, Budapesten a Sárkány Center Indoor Golf Clubban kerül megrendezésre.

Ezúton szeretettel meghívunk a Veritas Gold 12 órás Golfmaratonra, amely 2012. december 12-én, szerdán, Budapesten a Sárkány Center Indoor Golf Clubban kerül megrendezésre.

A Veritas Gold 12 órás Golfmaraton az Indoor Golf Sztár Skills Challenge előselejtező versenye, amely egy ügyességi verseny, ahol a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre.  A verseny a szabadtéren rendezett, immár évtizedes hagyománnyal bíró Golf Sztár Gála kistestvére, ahol zárt térben, szimulátorok segítségével zajlanak a küzdelmek. A rendezvény célja a golf népszerűsítése. 

A  Veritas Gold  12 órás Golfmaraton résztvevői közül kategóriánként a legjobbak jogosultságot szereznek az Indoor Golf Sztár Skills Challenge 2013. januári döntőjében való részvételre.

A versenyek szponzori csapatverseny keretében is zajlanak.  A csapatok előzetes megegyezés alapján  vagy a helyszínen sorsolás útján alakulnak.  

Örömmel látjuk a golffal még csak kacérkodó, ismerkedni vágyó vendégeket is, hiszen folyamatos golfoktatást biztosítunk, ami   megtörténte után kezdő kategóriában lehetőség van a versenyben való részvételre is.

A sportprogramot a Gourmet & Borakadémia Borfelismerő Versenye egészíti ki, amelyben versenyben a borok aromáját kell felismerni íz illetve illat alapján. A borversenyen való részvételnek nem feltétele a Veritas Gold 12 órás  Golfmaratonra való nevezés ! 

Részletes versenykiírás mindkét versenyről csatoltan olvasható. 

A helyszínen Fornetti süteményeket, Watt energia és izotóniás italokat, Veritas Gold ásványvizeket fogyaszthattok valamint  a Gourmet & Borakadémia borait és a Paulaner szezonális söreit kóstolhatjátok.

A versenyekről minden információt megtaláltok az Enternet GolfTV által létrehozott Veritas Gold 12 órás Golfmaraton esemény Facebook-os oldalunkon valamint a verseny napján on-line követhetitek az eseményeket. http://www.facebook.com/events/299727060146435/

A versenyeken előzetes, időpontra szóló regisztrációt követően tehetitek próbára magatokat.

Regisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

Várunk benneteket szeretettel!

VERSENYKIÍRÁSOK:

VERITAS GOLD 12 ÓRÁS GOLFMARATON

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE SELEJTEZŐ

Az Indoor Golf Sztár Skills Challenge ügyességi verseny, amelyben a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre. A verseny a szabadtéren rendezett, immár évtizedes hagyománnyal bíró Golf Sztár Gála kistestvére, ahol zárt térben, szimulátorok segítségével zajlanak a küzdelmek. A rendezvény célja a golf népszerűsítése. A Veritas Gold 12 órás Golfmaraton résztvevői közül kategóriánként a legjobbak jogosultságot szereznek az Indoor Golf Sztár Skills Challenge 2013. januári döntőjében való részvételre.

VERSENYZŐI KATEGÓRIÁK

Szuper Tour játékos (minden profi és 10 Hcp alatti amatőr)

amatőr golfozó (10 Hcp fölött)

golfozó sztár

még nem golfozó sztár

szenior

golfreménység (1996. december 31. után született golfozók)

szponzor

média képviselő

VERSENYSZÁMOK

Távolba ütés szimulátoron

Minden játékosnak öt kísérlete van. Csak a fairwayn maradt labdák mérhetők és értékelhetők. A hölgyversenyzők eredményéhez minden kategóriában 30 métert hozzáadunk.

Közelítő ütés szimulátoron

Minden játékosnak három kísérlete van 30 méterről a lyukhoz közel ütni a labdát. Minden kísérlet mérhető. Azonos eredmény esetén a második, illetve a harmadik labda lyuktól való távolsága rangsorol.

Gurítás

Minden játékosnak három labdát kell egy meghatározott lyukba juttatnia minél kevesebb ütésből. Azonos ütésszám esetén az első, második, illetve harmadik labda első ütés utáni lyuktól való távolsága rangsorol. Teljes eredményazonosság esetén a távolba ütés versenyszámban elért jobb eredmény rangsorol.

ÉRTÉKELÉS

Minden kategóriában, minden versenyszámban a selejtező győztese, valamint kategóriánként az összetett értékelés első három helyezettje jogosultságot szerez az Indoor Golf Sztár Skills Challenge 2013. januárjában rendezendő hatos döntőjében való részvételre. Amennyiben az egyes versenyszámok győztesei közül végeznek az összetett értékelés első három hely valamelyikén, úgy a negyedik, ötödik, illetve hatodik helyezett szerez jogosultságot. Az összetett értékelés alapját az egyes versenyszámokban elért helyezési számok összege képezi. Azonos helyezési szám esetén a gurításban elért jobb helyezés rangsorol.

CSAPATVERSENY

A szponzori csapatok tagjai az egyes kategóriák versenyzői közül kerülnek ki. Egy csapatnak csak akkor lehet egynél több képviselője egy kategóriában, ha már minden csapatnak van versenyzője. A csapatok előzetes megegyezés alapján, vagy a helyszínen sorsolás útján alakulnak. A csapatverseny értékelése az egyes kategóriákban induló versenyzőknek a döntőben elért összetettbeli helyezési számának összegzése alapján történik. A hatos döntőbe be nem került játékosok mindegyike hetes helyezési számot kap a csapatverseny tekintetében. Több azonos kategórián belül induló csapattag esetén csak a jobban teljesítő játékos helyezési száma számít bele a csapatverseny értékelésébe.

DÍJAZÁS

Az Indoor Golf Sztár Skills Challenge hatos döntőjének helyezettjei díjazásban részesülnek, az összetett versenyek, valamint az egyes versenyszámok győztesei többek között magyarországi wellness szállodák kétszemélyes, kétéjszakás utalványait, valamint további értékes díjakat nyerhetnek meg. Díjazásban részesülnek még az összetett csapatverseny győztesei, valamint kategóriánként a legjobb hölgyversenyző is. Az ünnepélyes díjátadás 2013. januárjában a III. Heibl Golf Sztár Szuper Tour Díjátadó Gálavacsoráján lesz.

VIGASZDÍJAK

A Veritas Gold 12 órás Golfmaraton azon versenyzői között, akik nem jutottak be kategóriájukban a hatos döntőbe értékes díjakat sorsolunk ki.

VENDÉGLÁTÁS

A helyszínen Fornetti süteményeket, Watt energia és izotóniás italokat, Veritas Gold ásványvizeket fogyaszthatnak a 12 órás Golfmaraton ideje alatt valamint a Gourmet & Borakadémia borait és a Paulaner szezonális söreit kóstolhatják.

REGISZTRÁCIÓ

Minden vállalkozó kedvű jelenlegi, vagy jövőbeni golfozó előzetes, időpontra szóló regisztrációt követően próbára teheti magát saját kategóriájában a fenti versenyszámokban. A golffal ismerkedni vágyók, a még nem golfozó sztárok, a szponzorok, valamint a média képviselői számára folyamatos golfoktatást biztosítunk!

Regisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

GOURMET & BORAKADÉMIA BORFELISMERŐ VERSENY:

2012. 12.12. déli 12:12-től éjjel 12:12-ig

A Gourmet & Borakadémia Borfelismerő versenyének célja a borok aromájának felismerése illat illetve íz alapján.

VERSENYZŐI KATEGÓRIÁK

1, fehérboros

2, vörösboros

3, junior (csak szaglás alapján)

FELADATOK

Illat aromák meghatározása, legalább két illat beazonosítása a bor illata alapján. Gyakorlatilag bármire lehet asszociálni, amire emlékeztet a bor illata.

Íz aromák meghatározása, legalább 2 ízjegy beazonosítása ízlelés alapján.

A gyakorlat során – kérésre – aromakorongot kehet használni, amit a helyszínen biztosítunk.

ÉRTÉKELÉS

Értékelés kategóriánként.

2 aroma felismerése 6 pont

1 aroma felismerése 4 pont

2 aroma felismerése aromakorong használatával 5 pont

1 aroma felismerése aromakorong felhasználásával 3 pont

CSAPATVERSENY

A szponzori csapatok tagjai megegyeznek a Veritas Gold 12 órás Golfmaraton csapataival. A csapatok előzetes megegyezés alapján, vagy a helyszínen sorsolás útján alakulnak. A csapatverseny értékelése az induló versenyzőknek egyéni eredményének összegzése alapján történik.

DÍJAZÁS

Kategóriánként az első helyezett kerül díjazásra.

VENDÉGLÁTÁS

A helyszínen Fornetti süteményeket, Watt energia és izotóniás italokat, Veritas Gold ásványvizeket fogyaszthatnak a verseny ideje ideje alatt valamint a Gourmet & Borakadémia borait és a Paulaner szezonális söreit kóstolhatják.

REGISZTRÁCIÓ

A Gourmet @ Borakadémia Borfelismerő versenyén előzetes, időpontra szóló regisztrációt követően tehetik próbára magukat az érdeklődők. A versenyen való részvételnek nem feltétele a Veritas Gold 12 órás Golfmaratonra való nevezés!

Regisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés