Mi más?

 A második pálya, amelyre ellátogatunk egy kis felüdülés ebben a hideg télben: 

A második pálya, amelyre ellátogatunk egy kis felüdülés ebben a hideg télben:
Pelikan Hill Golf Club - Californiában. 2012-ben a World Nr1 resortnak választották meg egy utazási magazin szerint, a Tom Fazio által tervezett pályát.

Az óceán partján végighúzódó pálya, számtalan kihívással, nagy green-ekkel és kellő szintkülönbségekkel várja a golfozókat.

A verseny időpontja: 2012.12.13 – 2012.12.16.
Csütörtöktől – vasárnapig lehet tee-timokat foglalni!

Tökéletes hely a longest drive ütéshez a pálya nem is egy, közel 30 m szintkülönbségű szakasza. De díjazzuk a pontosságot - a nearest to pin ütést is.

A szimulátor összegző számítást végez a longest drive ütésekből 14 szakaszon és a nearest to pin ütésekről, 4 szakaszon.
Az összes szakaszokon elért legjobb eredmények számítanak a végeredménybe.

Jó játék lesz, így hát csak annyit mondhatok: Elő az ütőkkel, beach-re, pályára, kalandra fel! A verseny két kategóriában indul, stroke-hcp eredményszámítással.

Kategóriák: vegyes A Hcp 0-26-ig és vegyes B Hcp 26,1-39-ig.
Díjazzuk a
Bruttó első helyezettet is. A különdíjak, felajánlások már gyűlnek!

Az előzőekben lejátszott forduló is rávilágított arra, hogy egyáltalán nem könnyebb a szimulátorban lejátszani a pályát, a valós hcp-k, igen közel állnak a virtuális vhcp-hez, persze azért vannak néha kivételek..
Természetesen vezetjük, karbantartjuk minden játékosnak a virtuális vhcp-jét, a téli szezon folyamán és itt is, a 46 pont vagy azt meghaladó stbl pontot elérő játékost a díjazásból kizárjuk.

Díjazás: A Seiko értékeli a pontosságot, precizitást, ezért mind a 7 téli verseny, Nearest to Pin győztesét, valamint az összetett első helyezetteket is egy doboz Callaway HEX Chrome labdával ajándékozza meg!
Fordulónként díjazzuk az első három helyezett játékost minden kategóriában, érmekkel. A nyereménykosárral az összetett helyezetteket díjazzuk!

Az összetett helyezettek díjait a Royal Club Hotel Visegrád, Royal Balaton GC, St.Lőrinc GC, Vimpex, Sárkány Indoor Golf Center, Porsche M5 Audi és természetesen a TMC Kft a Seiko termékek magyarországi forgalmazója, cégek ajánlották fel.

A verseny 3-as 4-es flightokban, egyeztetett időpontokban történik. Kérjük, hogy a jelentkezéskor mindenki adja meg, hogy melyik időpont(ok) jó neki az adott pálya lejátszására. Egyénileg is jelentkezhetnek, megpróbálunk segíteni a flightok összeállításában.

Nevezési díj: 6.000 Ft fordulónként, amely tartalmazza a versenyen való részvételt, a 30 perces gyakorlást, a verseny előtt, a díjakat és a közös fogadáson való részvételt az összes fordulón elinduló játékosoknak.

Összetettben elért díjak átadására a két ünnep közötti forduló után kerül majd sor.
A kupákon kívül, még egy szép ajándékkosár lesz a győztes jutalma. Fordulónként az első 10 helyezett a sorozatversenyekben szokásos pontszámokat kapja meg, amely képezi majd az összetett eredményszámítás alapját.
Az összetett eredményhirdetésre az utolsó fordulót követő, közös fogadás keretében kerítünk sort a Sárkány Indoor Golf Centerben.

A forduló legjobb játékosaiból egy csapatot állítunk össze, amely a Full Swing Golf rendszerének jóvoltából benevezünk egy nemzetközi on-line megmérettetésre.
Egy igazán izgalmas opció, a világ minden tájáról nevező játékosokkal, csapatokkal megmérettetni magunkat – amelyre jelenleg csak a Full Swing rendszere alkalmas.

A versenyre nevezni az alábbi telefonszámon is lehet: 0630 325 4515


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés