Előrelépés

Komoly előrelépés történt az Olimpiai Reménységek Tornája (EOHT) megvalósítását illetően.

Komoly előrelépés történt az Olimpiai Reménységek Tornája (EOHT) megvalósítását illetően.

Ez a tény önmagában is újabb mérföldkő a nemzetközi kapcsolatok építésében. A tegnapi találkozóra az Európai Olimpiai Reménységek Tornája első állomásának helyszínén, Tatán, az Old Lake Clubban került sor, ahol a Magyar Golf Szövetség részéről Sugár András elnök, Böndicz Gergő szövetségi kapitány és a házigazda Dr. Bábos Réka klubigazgató fogadta a szlovák, cseh és szlovén szövetségektől érkezett vendégeket.

A megbeszélésen résztvevők arra az álláspontra jutottak, hogy 2013. április 17-21 között megrendezésre kerülő magyar versenyen kívül, a jövő évben a partner országok junior bajnoksághoz csatlakozik a magyar csapat. 2014-ben azonban önálló versenysorozatként jelenik meg a szövetségi és az EGA naptárban is az Európai Olimpiai Reménységek Tornája.

A nemzetközi vérkeringésbe ezúton bekerülő magyar fiú és lány válogatott nagy lehetőséghez jutott. A szövetség meghirdetett koncepciója alapján a nemzetközi versenyeztetés és a junior program minőségi szintre való emelése kezd gyakorlati formát önteni.

Forrás: MGSZ


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés