Egy nehéz nap gyümölcse

Graeme McDowell megrázta magát, és a kezébe vette Kaliforniában a dolgok alakulását. Az északír játékos átvette a vezetést az idei World Tour Challengen, mégpedig teljesen megérdemelten.

Graeme McDowell megrázta magát, és a kezébe vette Kaliforniában a dolgok alakulását. Az északír játékos átvette a vezetést az idei World Challengen, mégpedig teljesen megérdemelten.

 


Az első napon még a Nick Watney rajongók örülhettek, ám az idei World Challengen második játéknapján már azok tapsolhattak bőszen, akik Graeme McDowell játékának szurkoltak. Az északír játékos pénteken egy 66-os kört produkált, ami elég is volt ahhoz, hogy átvegye a vezetést a tornán. A neve mellett -9 található tehát két nap után, amely összességében háromütéses előnyt jelent a fő üldözőkkel szemben.

McDowell nyilvánvalóan szeretné szépen zárni az évet, amely cél elérésében egy egyéni győzelem is elkelne. Az északír ugyan benne volt az idei győztes Ryder Cup csapatban, az mégsem ugyanaz. Rory McIlroy országos cimborája tehát három ütéssel vezet, megelőzve olyan neveket, mint Bo Van Pelt (-6), Jim Furyk (-6) vagy éppen Keegan Bradley (-6). A házigazda, vagyis Tiger Woods -5-nél tart két nap után, Rickie Fowler és Nick Watney pedig -4-nél. Jason Dufner neve mellett -3 található, míg Dustin Johnson és Matt Kuchar -2-ről vághat neki a hétvégének.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés