Jó, Jobb, Royal

 Még mindig gyönyörűen sütött a nap tegnap a balatonudvari pálya felett, amikor Sarlós Tibor, klubigazgató belekezdett az év végi értékelésébe. Tibor idén nem javított hendikepjén, de a Royal Balaton Golf Club szempontjából jó évet zárt, illetve ahogy ő fogalmazott, speciel kettős érzések kavarognak benne.

Még mindig gyönyörűen sütött a nap tegnap a balatonudvari pálya felett, amikor Sarlós Tibor, klubelnök belekezdett az év végi értékelésébe. Az elnök úr idén nem javított hendikepjén, de a Royal Balaton Golf Club szempontjából jó évet zárt, illetve ahogy ő fogalmazott, speciel kettős érzések kavarognak benne.

„Egyrészt egy nagyon sikeres versenyszezont zártunk, mind rendezés szempontjából, mind a juniorok eredményeinek szempontjából. A Young Mastersre pedig mindkettő érvényes. Nagyon jól sikerült verseny volt, ahol játékosaink is jól teljesítettek a pálya pedig végleg beírta magát az EGA elismert pályái közé.”

„Ami viszont negatívum volt idén az az, hogy sajnos a recesszió miatt csökkent a golfozók száma és így kevesebben jöttek ki a mi versenyeinkre is” – mondta Sarlós Tibor.

A Royal Balaton első embere egyébként örömmel újságolta, hogy a külföldi versenyzők száma viszont növekedett, ami kicsit kompenzálta a magyarok távol maradását. A klubelnök fontosnak tartotta kiemelni, hogy jövőre a klub más alapokra fogja helyezni marketing stratégiáját. „Sajnos nem érzem, hogy Magyarországon rövid távon pozitív fejlemény várható, így jövőre egy olyan kampányba kezdünk, ami eddig nem volt jellemző. A magyar és a külföldi marketingünket is egyszerre fogjuk erősíteni” – mondta Sarlós Tibor.

Jövőre a pálya két nagy hazai versenynek fog otthont adni, a Nyílt Bajnokságnak és a Magyar Kupának és ezek mellett a szponzor versenyek is vissza fognak térni, köztük a Herend Kupával és a Vontobel versennyel.

„…de a legörömtelibb hír, hogy nyertünk egy pályázatot aminek a pénzét a juniorok támogatásába fogjuk fektetni. A programba szeretnénk bevonni a környező iskolákat is” – mondta Sarlós Tibor, aki annak is őszintén örül, hogy Magyarország legjobb női junior játékosa a Royal Balaton csapatát erősíti.

„Csilla idén jött át hozzánk és örülünk, hogy a mi junior bázisunkat erősíti. Ő minden gyereknek példaképe lehet itthon. Remélem, a jövő éve is hasonlóan jól sikerül majd, mint az idei, bár a British Open nagyon kemény kihívás lesz neki” – mondta.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés