Véget ér az M5 Golf Kupa

A IV. fordulójához érkezett a Porsche M5 Golf kupa a St.Lőrinc Golf Clubban. A mindent eldöntő utolsó fordulóra a most következő hétvégén kerül sor.

A IV. fordulójához érkezett a Porsche M5 Golf kupa a St.Lőrinc Golf Clubban. A mindent eldöntő utolsó fordulóra a most következő hétvégén kerül sor.

A 4 fordulót bruttóban megnyerő játékos meghívást kap az ausztriai Adamstalban megrendezendő Quatro Cup döntőjére – másodmagával a verseny kiírásának megfelelően! Adamstal Európa top 100 golfpályájának egyike, pazar vonalvezetéssel hegyen-völgyön át, lélegzetelállító megoldásokkal, csodálatos panorámával. Versenyzőink és játékosaink belecsöppenhetnek egy hamísítatlan Quattro Cup verseny finálé hangulatába. A kategóriák összesített első helyezettjei (A-B-S-N) gyakorlónapi greenfee-t és szállás voucher-t nyernek az ausztriai helyszínre. Az utazáshoz a szponzor biztosítja a szállítójárműveket. Ezenkívül 3 páros, azaz 6 játékos szabadkártyás meghívást kap a következő évi magyarországi Quattro Cup selejtező versenyére - Tatára.

De ne feledjék, a fordulónkénti díjakat sem, hiszen most is bővült a klub kollekciója, a pitch mark javító, a törülköző és a szponzor ajándék tárgyai mellett, most a helyezettek csomagjaiban a Greg Norman Collection erre a versenyre készült limitált példányszámú termékei is benne lesznek a kollekcióra jellemző feliratokkal, és a Royal Club Hotel Visegrád családi wellness belépői. A IV. forduló, 18 lyukon, a most következő hétvégén, vasárnap reggel kezdődik a St.Lőrinc Golf Clubban. Jelentkezni a versenyre a klubház recepcióján már lehet. A versenykiírás a klub weboldalán tekinthető meg: www.lorincgolf.hu További információ és jelentkezés, telefonon: 061 951 3152, 0630 299 2516 számokon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés