A naplemente szelek szárnyán érkezett

Nem mindennapi kihívás várta a St.Lőrinc Golf Clubba érkező játékosokat a Sunset Golf Tour V. fordulóján.

Nem mindennapi kihívás várta a St.Lőrinc Golf Clubba érkező játékosokat a Sunset Golf Tour V. fordulóján.

Az előrejelzéseknek megfelelően kissé hűvösebb, de igen szeles idő fogadta az indulókat. A helyenként viharos erejű szél sok helyen jótékonyan segítette a játékot, születtek hcp javító eredmények és rendkívüli hosszúságú drive-ok is.

A longest drive szakaszon az éppen most szembe fújó szél Hideg Danit nem befolyásolta a legnagyobb távolság elérésében, bár sok név szerepelt a táblán, de övé volt az utolsó. A nearest to pin 2nd. shot szakaszon viszont hátszél segített, így Bacsó Krisztián majdnem eagle ütéssel, néhány centiméterre közelítette meg a zászlót a Par 4-es szakaszon, második ütésével.

A Hole in One szakaszon jelentős hcp módosító játékkal Brányik Edit járt a legközelebb a lyukhoz hajszál híján elvitte a felajánlott Swarovski – design Fischer hűtő-fűtő klímát.

A kiírásnak megfelelően a vegyes A kategóriában Hideg Dani vitte el az első helyért járó díjakat és az értékes sorozatpontokat, Gearoid ’O Sullivan és Magyar Tibor előtt. Továbbiakban Bacsó Krisztián, Mari Dávid, Koplányi Tibi volt a „dobogó körüli” sorrend.

A vegyes B kategóriában élete első birdie-vel Brányik Edit végzett az élen, kitűnő játékával belépett a 30-asok klubjába! Szorosan a nyomában Tausz György-el és a tehetséges ifjú titánnal Bara Miklóssal, aki eddig szinte minden versenyen a dobogó valamelyik fokára állhatott. Szótér Szabi éppen lemaradt a dobogóról, valamint az ötödik helytől egyformán elért eredmények mellett Mari József, Peternell Oszkár, György Ádám, Rócza Gábor volt a sorrend.

Bruttó első helyet a még mindig verhetetlen, széllel szemben is jól játszó Gearoid ’O Sullivan szerezte meg, aki tudását nagyon sok klubtaggal osztja meg, önzetlenül.

A nyár végi lendület nem áll meg, a klub már készül a Porsche M5 – Audi Golf Kupa utolsó mindent eldöntő fordulójára, amelyre a most következő hétvégén szeptember 2-án, vasárnap kerül majd sor. Képek már a klub honlapjának képtárában megtekinthetőek.

www.lorincgolf.hu

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés