Csilla az élmezőnyben

  Véget ért az első nap a Young Mastersen. A következőkben rövid helyzetjelentésünket olvashatják az eredmények alakulásáról.

Véget ért az első nap a Young Mastersen. A következőkben rövid helyzetjelentésünket olvashatják az eredmények alakulásáról.

A magyarok közül a verseny előtt is sokat méltatott Rózsa Csilla játszott a legjobban az első napon. Csicsi +3-mal végzett ugyanis, és mivel a lányoknál a +1-es eredmény volt a nyitónapi legjobb (Megan Lockett – Wales), Csilla komoly reményekkel várhatja a második fordulót.

Nem ment sajnos ilyen fényesen a másik lányunknak, Vu Fannynak. Fanny sajnos egyik szakaszon sem tudott mínuszt játszani, és végül +16-tal zárt.

A fiúk mezőnye először is egy olasz srác, Renato Paratore eredményétől volt hangos, aki az elsők között ért be, ráadásul egyből egy -5-ös eredménnyel. Számítottunk egy-két jó eredményre, de hogy valaki egyből az első versenynapon 67-et játsszon, arra nem.

Magyarjaink közül Horváth Ádám 82-vel végzett, míg Horváth Marcell 93-mal. Bízunk benne mindketten fognak még javítani eredményükön.

A magyaroknak egyébként sem volt könnyű dolguk, hiszen mindegyikük későn indult, és a pályán volt még mikor eleredt az eső.

A mai napon lehet szépíteni.

Hajrá!

Livescore ITT!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés