Zserbó Kupa negyedszer

Újabb hatalmas tál zserbó keresi a gazdáját a St.Lőrinc Golf Club barátságos, zászlós versenyén, a Gebeaud Kupán. Július 1-én vasárnap az egyre népszerűbb stroke+hendikep számítású versenyen újra meg kell küzdeni St. Lőrinc 9 szakaszos pályával és a szabályokkal is.

Újabb hatalmas tál zserbó keresi a gazdáját a St.Lőrinc Golf Club barátságos, zászlós versenyén, a Gebeaud Kupán. Július 1-én vasárnap az egyre népszerűbb stroke+hendikep számítású versenyen újra meg kell küzdeni St. Lőrinc 9 szakaszos pályával és a szabályokkal is. A rövid szabálykvíz helyes kitöltése ugyanis most is extra ütéseket jelent. Ezek sokat érhetnek egy olyan versenyen, ahol a pálya par értéke és a játékosra érvényes playing hendikep összege használható fel a szakaszok lejátszására. Aki pedig a legmesszebb jut a felhasználható ütésekkel, vagyis a hendikepjéhez képest a legjobban játszik, az kapja meg a verseny fődíját, ami a szokásoknak megfelelően egy nagy tál zserbó.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a stroke play formában játszott versenyen nem minden esetben fogynak el az ütések a 9. lyuk előtt, hiszen legtöbbször a második kör első néhány szakaszáig is el lehet jutni vele.

A vasárnap délelőtt kezdődő barátságos versenyre már lehet jelentkezni a klub recepcióján a jól ismert elérhetőségeken. A verseny indítása délelőtt 10-órától az 1-es tee-ről, folyamatosan, hendikep sorrendnek megfelelően történik. A szabálykvíz helyes kitöltése még a start előtt megtörténik és az extra pontok az indítás előtt a score kártyára kerülnek.

További részletek a lorincgolf.hu oldalon találhatóak!

Jó játékot mindenkinek!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés