A csehekkel játszunk

A tegnapi napon a magyar senior válogatott csapat megérkezett Bledbe, Szlovéniába az idei Monarchia Kupa helyszínére.

A tegnapi napon a magyar senior válogatott csapat megérkezett Bledbe, Szlovéniába az idei Monarchia Kupa helyszínére.

A magyarok az első napon már kimentek és megjátszották a pályát. Egyeseknek régi emlékeket idéztek a szlovén szakaszok, mások még csak először álltak elütőre a bledi pályán.

Este aztán szakadó esőben a nemzetek egy vacsorán vettek részt, ahol a rendezők egyenként üdvözölték a csapatokat, és azoknak kapitányait. Sajnálatos módon a magyar senior elnök nem érkezett meg, ami a csapattagok közt kisebb aggodalmat is szült. Reméljük az elnök urat nem valami komoly dolog hátráltatta.

Végül az eligazításra az ex-szövetségi kapitányunk ment el, így ha nem is a tervezett módón, a magyarok minden fontos információról értesültek a versennyel kapcsolatban.

A verseny programja szerint ma és holnap páros mérkőzésekre fog sor kerülni, és a harmadik napon következhetnek majd az egyéni megmérettetések.

Az első, azaz a mai napon a csehekkel fognak játszani honfitársaink. Ellenfeleinkről azt kell tudni, hogy jóval több golfozójuk van, mint nekünk, és sokkal több pályájuk is, ami talán egy minimális előnyhöz juttathatja őket, de a magyarok nem arról híresek hogy ettől megrettennének.
A ma reggel különben is gyönyörű napsütéssel indult, és a magyar csapat tagjai is kicsattanó formában érzik magukat, úgyhogy minden adott egy jó első napi meccshez cseh barátaink ellen.

Egyetlen szomorúságunkat ha meg kéne említeni az mindenképpen az lenne, hogy bár egységes a magyar csapat, azért nem segíti a csapatmunkát, hogy játékosaink egymással való egyeztetés nélkül foglaltak szállást. Ebben talán segítségükre lehettek volna a szervezők.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés