Ranglistamajális Balatonudvariban

Elkezdődik a szezon a Royal Balaton klubjánál is. Minőségi lett a pálya. Rendben zajlottak a téli karbantartások, és minden készen áll az idei első versenyhétvégére. Ami egyből két ranglista versenyt fog magába foglalni. A Highland 29-én, vasárnap tartja versenyét Balatonudvariban. Másnap pedig egyből kezdődik a Balaton Golf Kupa első versenye. De ne is mi mondjuk el, ha személyesen Sarlós Péterrel is beszélhettünk.

Elkezdődik a szezon a Royal Balaton klubjánál is. Minőségi lett a pálya. Rendben zajlottak a téli karbantartások, és minden készen áll az idei első versenyhétvégére, ami egyből két ranglistaversenyt foglal magába. A Highland 29-én, vasárnap tartja versenyét Balatonudvariban. Másnap pedig kezdődik a Balaton Golf Kupa első versenye. De ne is mi mondjuk el, ha személyesen Sarlós Péterrel is beszélhettünk.

„Ez két verseny lesz két, egymást követő napon a május elsejei hosszú hétvégén. Vasárnap tartjuk a Highland Open Championshipet a pályánkon, és másnap kezdődik a Balaton Golf Kupa, ami négyfordulós lesz. A fődíj megnyeréséhez legalább három versenyen részt kell venni, de egyébként minden egyes forduló alkalmával osztunk kisebb díjakat.” – mondta Péter. „A mi versenyünk nem hasonlít a Highland nyílt bajnokságára. Az az egyik legrangosabb megmérettetésnek számít az évben, sokkal több plusz rendezvényt és extra szolgáltatást vonultatnak fel. Nálunk a Herend Kupa hasonló. A Balaton Kupán csak a versenyzésen van a lényeg. Ennek ellenére persze az is ranglistaversenynek számít, és így hogy egy hétvégén lesz megrendezve a Highland Opennel, így plusz szolgáltatásokkal is kedveskedünk majd a vendégeinknek. Például a Highland külön autóbuszjáratokat indít a két versenyre, hogy a versenyzőknek még a kiutazással se kelljen fáradozniuk.” – tette hozzá.

(A Highland és a Royal Balaton között közlekedő különbuszjárat menetrendje itt olvasható: http://highlandgolf.hu/aktualitas/472.KULON_BUSZJARAT_A_JAGUAR_OPEN_CHAMPIONSHIP_RE)

Ha viszont Balatonudvariban ez lesz az első verseny, biztos izgulnak, hogyan fognak teljesíteni az új munkatársak. Péter ugyanis elmondta a télen főleg személyi változások történtek a klubnál, egy-két a junior kontingenst és a pályát érintő újdonságon kívül. Ezekről bővebben a Hungarian Golf Magazin következő lapszámában olvashatnak.

Tehát a Royal Balatonnál is indul az év. További információkat a versenyeikről, a klubról itt olvashatnak: http://www.balatongolf.hu/core.html Az új versenynaptár is ezen az oldalon érhető el.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés