Ennél jobb szezonkezdés nem is lehetne!

Lehoczky Gábor regél a történtekről, és a továbbiakról:

Lehoczky Gábor regél a történtekről, és a továbbiakról:

Gyönyörű tavaszi időben, szikrázó napsütésben zajlott a szezonnyitó verseny Lőrincen, a Budapest St.Lőrinc Golf Clubban. A parkoló hamar megtelt, a par 3-as pálya szélén is egyre nagyobb területet foglaltak el a golfozók parkoló autói.

Már a szezonnyitó, első versenyünkön túlléptük a nevezési határt, hiszen 9 lyukra 54 versenyző jelentkezett.

Végül a pályánk sajátosságainak, a hosszú szakaszoknak köszönhetően, egy éppen még kezelhető létszám jött össze 12 flight-ban – 9 lyukon. Sajnos jó néhányan lemondták a jelentkezésüket, ez most jól jött, de mint tudjuk, ez minden pályán gondot okoz. A többi klubbal is összefogva, ki fogunk találni valamit ennek az anomáliának kezelésére…

Versenyünk szponzora igazán kitett magáért, volt itt minden, ami szem szájnak ingere! Koktélok, kávé különlegességek, ízletes sajtok, bor- és pálinkakóstoló és persze nem maradt el a finom ebéd sem, Budapest neves cukrászdájából származó habos franciakrémessel. Az idei évben egyébként ez a cukrászda lesz a beszállító partnerünk – legalábbis sütemény fronton. 

Az eredmények? Igen, sokaknál szezon eleji formát láthattunk, de így is voltak szép számban, akik már most javítani tudtak hcp-jükön. Szoros küzdelem alakult ki az élen. Nagyon sok helyezés sorsa csak az előre megadott szakaszok eredményének különbségével alakult ki… 

A kategóriában: Gearoid O’Sullivan végzett az élen holtversenyben Hideg Jánossal, aki most a 2. lett, nyomában Hideg Dani és Bacsó Krisztián szintén holtversenyben osztoztak a 3. és a 4. helyen, ezúttal Daninak voltak jobb szakaszeredményei…

B kategóriában: holtversenyben Horváth Mihály és Mari József végzett az élen, de most Mihály lett az első, a 3.4.5.6. helyen állók szintén egyforma pontszámot értek el, így a sorrend: Klézli Ferenc, Szulyovszki Gábor, Csető Kati, Bálint Nóra lett.
A Lőrinc Golfklub honlapjára hamarosan felkerülnek az eseményen készített fotók is. 

További program:

A tavaszi programok folytatódnak a klubban. Szerdán a Magyar Golfozó Nők Egyesületét látjuk vendégül.
A hétvégén, vasárnap sor kerül egy rendhagyó Stroke+Hcp versenyre, amelyet első alkalommal rendezünk meg, de lesz még több fordulója is!

Ez mit is jelent? Mindenki kap egy nevesített zászlót, összeadjuk a pálya ütésszámát (36) a versenyző hcp-jével és az így kialakult ütésszám lesz az, amellyel a játékos gazdálkodhat!

Minden játékos addig játszik a pályán, amíg el nem fogy az ütésszáma. Ott leszúrja a zászlóját és befejezi a játékot. A versenyt az nyeri, aki a legtovább jut. Lesz, aki hamarabb befejezi, mint 9 lyuk, de egészen biztosan lesz olyan is, aki tovább jut 9 szakasznál.

 

Mindenkit szeretettel várunk programjainkon, akár már az elkövetkezendő versenyünkön. Nevezni a recepciónkon lehet. Telefon: 061 951 3152, 0630 299 2516.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés