A szívsebész nem látnok

Dr. Csepregi László, szívsebészről elmondhatjuk, hogy valóban sebészi pontossággal puttol. Már amikor játszik, mert a gyerekek sok időt elvesznek az ember életéből, pláne, ha az egyik még a hole in one iránt is érdeklődik.

Dr. Csepregi László, szívsebészről elmondhatjuk, hogy valóban sebészi pontossággal puttol. Már amikor játszik, mert a gyerekek sok időt elvesznek az ember életéből, pláne, ha az egyik még a hole in one iránt is érdeklődik.

Leesett a hó, úgyhogy Dr. Csepregi László és 2 éves kisfia, Dani most a szobában ül és a külföldi golfközvetítéseket nézi, miközben a családfő, saját bevallása szerint, lélekben már az elkövetkezendő szezonra is készül. Arra a szezonra, aminek egyébként szerény reményekkel fog nekivágni, habár ennek okát aligha bánja. Történt ugyanis, hogy tavaly megszületett második fia, a kicsi Gergely is. Emiatt idén nincs szó se edzőtáborról, se snowboardozásról, amit az idén zsinórban második éve kell kihagyniuk feleségével. „De jövőre mindenképpen megyünk.” – tette hozzá gyorsan a doktor úr. Persze, a következő idény kérdését sem hagyhattam annyiban, muszáj volt tovább faggatnom céljairól: „Örülnék, ha a hendikepemet nem tudnám nagyon lerontani az idén, miután tavaly sikerült feltornásznom magam ötről, hatra.” – válaszolt ironizálva Csepregi, majd hozzá tette: „Ehhez többet kellene játszanom, ami nehéz lesz, főleg, hogy a szegedi pálya már nem áll a rendelkezésemre.” Saját elvárásait gyorsan lerendezte, majd hosszan kitért fia idei szezonjára is, ami egy lelkes apánál nem meglepő. „Idén szerintem Dani már végig fogja ütni a par3-as pályát. Még csak egy kézzel üti a labdát, de nagyon jó a kéz-szem koordinációja, és már az én ütőimet is szívesen próbálgatja.”

 

A jó hírek után, az általa említett pályabezárás kapcsán, fel kellett tennem a kellemetlen kérdést is, mi lesz a szegedi golfsport helyzetével? Sajnos a szívsebész, nem látnok, bár ezt Csepregi László nem mondta ki, de válaszából éreztem, a szegedi golf helyzetének megítéléséhez jósnak kéne lenni. Mindenesetre interjúalanyom nem csügged. „Amíg nálunk nincs pálya, Budafokra, a Highlandre járok, vagy Mórahalomra, ahol egy kiváló driving range van. Idénre ígértek oda egy kisebb pályát is, csak nem volt befektető, de például a chippelést kiválóan lehet ott is gyakorolni, aminek nagyon örülünk.” A többes szám alatt, nyilván magára gondolt, és persze Danira, aki mondjuk még nem ütött hole in one-t, de sok két évessel ellentétben, már tudja mi az.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés