Meglepetések a harmadik fordulón

A Virtual Designer’s Golf Challenge Tour, Sárkány Indoor Golf Center Full Swing golfszimulátorán, a Robert Trent Jones által tervezett GT Links-en lejátszott harmadik fordulója sok szempontból újra írta az összetett helyezéseket.

A Virtual Designer’s Golf Challenge Tour, Sárkány Indoor Golf Center Full Swing golfszimulátorán, a Robert Trent Jones által tervezett GT Links-en lejátszott harmadik fordulója sok szempontból újra írta az összetett helyezéseket.
Ezen a fordulón is indultak új játékosok, így a versenyeken eddig 38 játékos indult…


Most nagyon sok kitűnő eredmény született.
Talán a pálya volt könnyebb, vagy csak gyakorlottabbak lettek a játékosok? A kezdő kategóriában két játékos is kizárásra került annyira jól sikerült nekik a forduló. Természetesen a maga nemében, ez is egy kitűnő eredmény, díjazzuk is – külön díjjal, sok ponttal, csak így tovább!

A virtuális hcp-követésnek
köszönhetően, ezen a versenyen sokan átléptek a B kategóriából a bűvös A-ba, így jelentősen nőtt az A kategóriában indulók száma, de a B kategória játékosainak is ez egy jó hír, hiszen sokan jelentősen előbbre léphettek.

A harmadik forduló helyezettjei:
A1. Hideg János, A2. helyen Lichtenberger Attila végzett, míg A3. Hideg Dani lett. B1. Klézli Ferenc, B2. Palya Ferenc, míg B3. Albert István lett. Gratulálunk a helyezetteknek!

A hozott pontokkal,
egy nagyon szoros verseny van kialakulóban az utolsó forduló előtt.

Sokan izgatottan várják már az utolsó fordulót, amelyre két hét múlva február 10-11-12.-én kerül majd sor.
A helyszín még titkos. A hét közepétől kapnak információt a játékosok, hogy melyik pálya lesz a döntő 4. forduló helyszíne.

Az élen állók nem lehetnek még biztosak az elért helyezésükben, hiszen mindössze pár tíz, pár száz pont a különbség az első 6 helyen állók között.

Kiélezett csata várható, még emlékezetesek a tavalyi döntők számomra, ahol szinte egy pisszenés nélkül zajlottak le az élen állók küzdelmei. Érezni lehetett a feszültséget.

Természetesen a fordulók helyezettjeit is külön díjazzuk, így, akik csak egy jó hangulatú versenyen szeretnének részt venni, azokat is szeretettel várjuk a következő fordulónkra.

Az utóbbi forduló eredményhirdetésére szokás szerint kedden, 18.00-kor kerül sor a Sárkány Center Indoor Golf klubjában...


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés