Konferencia az Iskola Golf Programról

A Magyar Golf Szövetség a 2012-es évtől elindítja Iskola Golf Programját, amelynek az első eleme egy, a program bemutatását szolgáló konferencia a Testnevelési Egyetemen.

A Magyar Golf Szövetség a 2012-es évtől elindítja Iskola Golf Programját, amelynek az első eleme egy, a program bemutatását szolgáló konferencia a Testnevelési Egyetemen.

A Magyar Golf Szövetség 2012. január 28-án a Semmelweis Egyetem, Testnevelési  és Sporttudományi Karának Hepp Ferenc termében tartja Iskola Golf Programjának bemutató konferenciáját. Az egyetemmel közösen rendezett esemény szombaton délelőtt 10 órától veszi kezdetét Szalma Lászlónak, a Testnevelési Egyetem sportszakmai dékán-helyettesének és Ádám Lillának a Magyar Golf Szövetség főtitkárának a köszöntőjével. A konferencia programjában kiemelt szerepet kap az Iskola Golf Program ismertetése, a testnevelő tanárok képzése és a programban használatos SNAG felszerelések bemutatása.

A „Starting New At Golf” eszközök már évek óta az utánpótlás nevelés alapjául szolgálnak a világ minden táján, Amerikától kezdve, Európán át egészen Ázsiáig. A profi golfozók közreműködésével elkészített oktatási rendszer az idei évtől elérhető lesz a hazai iskolák számára is.
A Magyar Golf Szövetség tervei szerint az iskolai foglalkozásokon gyerekek százai ismerkedhetnek meg ezzel a sporttal, akik közül sokan kedvet kapnak majd a klasszikus golfjátékhoz is.

A konferenciára a Testnevelési Egyetem és a Magyar Golf Szövetség is szeretettel vár minden érdeklődőt, amelyre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet előzetesen jelentkezni.

MGSZ

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

 

zsirafmagazin hg re

 

Keresés