Új év, új lehetőségek

Az új év első versenyére a floridai Orlandóban kerül sor Arnold Palmer nevével fémjelzett Bay Hill clubban. A pálya a játékos legendáról kapta nevét, hiszen Palmer itt is él és játszik a legtöbbet.

Az új év első versenyére a floridai Orlandóban kerül sor Arnold Palmer nevével fémjelzett Bay Hill clubban. A pálya a játékos legendáról kapta nevét, hiszen Palmer itt is él és játszik a legtöbbet.


Többször beválasztották Amerika top 100 pályája közé és visszatérő helyszíne a Master Card Invitation versenynek, amely a Pga Tour egyik legrangosabb versenye. Tavak, fák, bokrok és a virágok pályája. Szinte minden szakaszhoz tartozik egy vízakadály…


Most virtuálisan ide látogatunk el a Designers Challenege Golf Tour következő állomásán, a Sárkány Indoor Golf Centrum Full Swing szimulátorán. Az eddigi tapasztaltok során, a gépen nagyjából a valós Hcp-jük körül játszanak a játékosok.  Tudják, itt nem kell ütőt választani, előre programozni, csak az ütés és a labda repülése számít. Az érzékelő kapukon átrepülő labda irányából, sebességéből, emelkedéséből kalkulálja a gép a végeredményt.  Sorozatversenyünk második állomása lesz és igen szoros a küzdelem az első forduló után az élen. Miután az első 10 játékos jelentős számú pontot kap az elért helyezésekért, még kiszámíthatatlan a küzdelem majdani végeredménye.


A verseny két kategóriában indul:
Vegyes A stroke-Hcp 0-26,0-ig és vegyes B 26,1-45,0-ig stableford pontozás alapján számítva hirdetünk eredményeket.
Folyamatosan vezetjük a játékosok virtuális hendikepjét a VHCP-t.
A verseny időpontja: 2012 január 6-7-8, 09-12-15-18-kor induló, 3 fős flightokban.
A nevezési díj: 6.000 Ft, a hátralévő 3 fordulóra – 16.000 Ft egy összegben.
Díjazzuk a kategóriák első három helyezettjét. A díjakat a Gourmet & Borakadémia, a Royal Club Hotel Visegrád, a Vimpex kft (minőségi pálinkák), a Sonnengolf Club, a Royal Balaton Golf Club, a Magyar Golf Club, a Szentlőrinc Golf Club ajánlotta fel…


Az összetettben értékes fődíjakért folyik a küzdelem.
A jelenlegi állás a weblapunkon érhető el: www.lorincgolf.hu Jelentkezés: 06302992516


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés