A búvár, aki fél a víztől

Az első osztályú női golfozó számára a 2011-es év nem kifejezetten a sikeres versenyekről szólt, de lelkesedése még mindig töretlen. Különc stílusa üde színfoltot jelent a női mezőny egészét nézve, és a Golf World jóvoltából azt is megtudhatjuk, hogy a kaliforniai játékosnak milyennek írja le a szerelmet, mitől fél a legjobban, és arra is választ kapunk, hogy mi tudja leginkább lehangolni.

Az első osztályú női golfozó számára a 2011-es év nem kifejezetten a sikeres versenyekről szólt, de lelkesedése még mindig töretlen. Különc stílusa üde színfoltot jelent a női mezőny egészét nézve, és a Golf World jóvoltából azt is megtudhatjuk, hogy a kaliforniai játékosnak milyennek írja le a szerelmet, mitől fél a legjobban, és arra is választ kapunk, hogy mi tudja leginkább lehangolni.


Milyen szupererőt választanál magadnak?
Azt a képességet szeretném, amivel meg tudnám mondani, ha egy ember hazudik. És szeretném, ha tudnék a víz alatt lélegezni, mivel rendkívül rossz úszó vagyok.


Volt már halál közeli élményed?
Amikor 5 éves voltam, a családommal az óceánnál voltunk, én pedig a parton ültem. Néhány méterre voltam csak a homokos parttól, és hirtelen egy hullám elsodort. A fenekem a levegőbe ragadt, én pedig nem tudtam magam kiszabadítani. Fuldokolni kezdtem. Azt hittem, meg fogok halni. Azóta, nem igazán vagyok vízmániás.


Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Olyan, mint a drog, mivel, amikor szerelmes vagy, akkor a világ is sokkal jobbnak tűnik. Ilyenkor lebegsz. Ha pedig nem vagy szerelmes, akkor sóvárogsz ezután az érzés után. Úgy érzed, hogy rendbe kell hoznod magad. Nagyon magányos vagy nélküle. Ez egy általános emberi állapot… ha csak nem vagy férfi.


Mi a legrégebbi emléked?
Négy éves voltam, és éppen valamilyen papírt vágtam a „nagy emberek ollójával”, és megvágtam vele az arcomat. Egy boldog kisgyerek voltam, és szétvágtam az arcomat. Még mindig van egy kis sebhelyem.


Milyen volt a legkellemesebb csókod?
Mindenképpen az, amikor az első győzelmem után megcsókoltam (megpusziltam) a szüleimet. Ez olyan, ami örökre megmarad bennem. Az első győzelmemnél mindkét szülőm ott volt. Vagy, még lehetne az is, amikor kutya módjára nyalogatom a barátom arcát…


Milyen tulajdonságot nem szeretsz másokban?
Az őszinteség hiányát. Sokan mézes mázasan, megjátszva viselkednek, de én pont az ellenkezője vagyok. Én mindig az őszinte igazságot mondom. Ó, és még azt, ha az emberek vezetés közben fent hordják az orrukat.


Minek öltöznél be egy puccos partin?
Még sosem voltam beöltözős bulin, de néhányszor voltam Halloween partin. Korábban Kleopátrának öltöztem. De most teljesen odavagyok Ricky Gervais-ért, szóval valószínűleg legközelebb megpróbálom majd őt lemásolni.


Van valamilyen nem éppen vonzó tulajdonságod?
Sokat izzadok. Az arcomon. A testem más részein nem igazán, de az arcomról mintha egyenesen öntenék. És vannak gondjaim a belső hangommal. Sokszor nem találom a hangerőt.


A legrosszabb dolog, amit valaha mondtak neked?
Sajnos, ez a lista elég hosszú. Ezek közül sok azzal a ténnyel kapcsolatos, hogy engem nem lehet megváltoztatni. Őszintén, olyan sok dolog van, amit mondtak, twitteltek, vagy email-ben küldtek nekem, hogy már nem is számolom őket. Néhány még meg is siratott. Én elég érzelmes vagyok igazából.


Kitől kérnél bocsánatot és miért?
Ismét azt tudom mondani, hogy a lista elég hosszú. Igazából, akiktől bocsánatot akartam kérni, azoktól már kértem. Egyetlen eset volt, amikor semmit sem szabadott volna mondanom az illetőnek. Ez a Tour-on volt, még tavaly. Bárcsak ne tettem volna. De elnézést kértem. Millió alkalommal.


Mikor sírtál utoljára és miért?
A Notorius című filmet néztem Notorius BIG-ről, a rapperről. Akkor sírtam, amikor Biggy meghalt. Amikor legelőször megnéztem az Up-ot, sokszor elkezdtem bőgni, még mielőtt bárki bármit is mondott volna. A filmek nagyon is képesek megérinteni.


Van valami, amitől félsz?

Nagyon sok ilyen van. A szarvas ijesztő számomra. Mindig kiakadok azoktól az állatoktól, akik nem adnak ki hangot azért, mert én túl hangos vagyok. És rettegek a víztől, de egyben le is nyűgöz. Szeretnék búvár lenni, de félek attól, ami lent vár rám. És még félek a fűzfáktól éjszaka.


Mi lennél inkább, okos és csúnya, vagy buta, de vonzó?

Nos, én okos vagyok és csúnya, és nagyon örülök neki.


Mi tud leginkább lehangolni?
A hajléktalan emberek, a kóbor kutyák, és azon töprengeni, hogy hol tart a világ most. Nagyon szerencsés vagyok amiatt, ahová születtem, mivel élhetnék Szomáliában vagy Szíriában is.


Előre- vagy visszamennél egy időgéppel?
Vissza. Nem tudom, pontosan mennyire mennénk vissza, de nem akarok 2045-be utazni, ha kiderül például, hogy nincs is 2045. Én inkább visszamennék, és megfigyelném azokat az átmenetetek, amiken az emberi baj végigment. A középkor olyan romantikus. Büdös, de romantikus.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés