Santa Claus is coming to town

A legtöbb pálya már bezárt. Igaz, hogy ma holnap még kisüt a nap, de az átmeneti enyhülést követően a hétvégén, akár már hó is eshet! Itt a tél, visszavonhatatlanul.

A legtöbb pálya már bezárt. Igaz, hogy ma holnap még kisüt a nap, de az átmeneti enyhülést követően a hétvégén, akár már hó is eshet! Itt a tél, visszavonhatatlanul. A sikeres bemutatkozó Indoor hétvégét követően, megrendezzük az első, mikulás napi versenyünket a Sárkány Golf Center Full Swing golfszimulátorán.


Talán sokan emlékeznek még rá a gödi Pólus Place-ban volt egy ilyen golfszimulátor. A szimulátor jellegzetessége, hogy csak a golflabda elütés utáni térbeli mozgását érzékeli, abból számolja ki a várható eredményeket. Röviden fogalmazva: nincs sok mellébeszélés.

Nem kell ütőt választani, van semi rough, rough, sőt homok csapda is. Bal és jobbkezesek egyszerre is használhatják. A verseny célja a jó hangulatú társasági golfozáson kívül egy szimulátor „virtuális” VHCP megállapítása a versenyzők részére a későbbi, már tétre folyó igazságos küzdelmekhez. A versenyen mindenki a saját eagle hcp-jével indul, majd az elért stableford eredmény szerint változik a hcp-je. Ezt a VHCP-t viszi majd tovább versenyről, versenyre. Természetesen a saját hcp kalkulátorunknak köszönhetően minden játékosnak regisztráljuk és folyamatosan vezetjük majd a virtuális VHCP-jét.


A versenyen péntek-szombat-vasárnap lehet lejátszani a kijelölt pályát, 3-4 fős flight-okban, a stableford verseny szabályai szerint Hcp 0-45-ös kategóriában. Az első forduló díjazása alkalomhoz illően kisebb, nagyobb mikulás „csomagok” lesznek a VHCP-t igazoló oklevélen kívül.


A hétvégi forduló helyszíne: a St.Andrew’s Old Course.
Időpontja: 2011.12. 2-3-4 péntek-szombat-vasárnap


Kérjük, már most jelentkezzenek, hogy össze tudjuk állítani és regisztrálni a flight-okat. A szimulátor versenyek jellegzetessége szerint 3 óránként indulnak a flight-ok, on-line követhető a verseny állása, majd a végén az utolsó flight „bejövetele” után hirdetünk eredményt – szinte azonnal. Pénteken 12.00-től, szombat-vasárnap 09-től indulhatnak a flight-ok. Utolsó indulás pénteken, szombaton: 18.00-kor, vasárnap: 15.00-kor


A versenyen indulók 20 perc bemelegítést kapnak közvetlenül a tee-time-juk előtt. Az első forduló nevezési díja: 4.500 Ft, amely tartalmazza a bemelegítést, a pálya lejátszását, az eredményhirdetésen való részvételt és a díjakat. A nevezés díját a versenyzőknek a játék megkezdése előtt kell befizetniük a helyszínen.


Az alábbi telefonszámon regisztrálhatnak a versenyre: 06302992516
További információk: www.scgolf.hu weblapon találhatóak.
Várjuk nevezéseiket, találkozunk a hétvégén !

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés