Ho-ho-ho, GOLF!

A közeli elhelyezkedés és a jó kapcsolat eredményeképpen most eljött a pillanat, hogy meghívjuk Önöket a Sárkány Centerben található fedett téli gyakorló pályára.

ST.LŐRINC NEWS - A közeli elhelyezkedés és a jó kapcsolat eredményeképpen most eljött a pillanat, hogy meghívjuk Önöket a Sárkány Centerben található fedett téli gyakorló pályára. A golfcentrum a Sárkány centerben a (X.kerület) Gyömrői úton – a Liszt Ferenc repülőtér felé haladó gyorsforgalmi út mellett található. Nem messze, a most megnyílt KöKi üzletközpont után, a Shell kutat követő kijárón elhagyva a gyorsforgalmi utat, rögtön jobbra előre található meg.


Végighaladva a centrumon, az utolsó előtti épületben található. Előtte saját parkoló, a különleges beléptető és használati rendszerének köszönhetően, mindennap reggel 10-től este 22-ig tart nyitva. 
A rendszer sajtossága, hogy mindenki, aki regisztrál, saját belépő chip-et kap, amellyel be tud lépni és igénybe tudja venni a szolgáltatásokat.


Kényelmi szolgáltatás: előzetesen interneten is látható a centrum foglaltsága és itt le is foglalhatja az Önnek tetsző időpontokat. Az igényesen kialakított beltéri gyakorló pályán 4 hálós elütő, korlátlan labdahasználattal, egy putting green 6 lyukkal, chip sarokkal, valamint két golfszimulátor is található. A Full Swing szimulátor elsősorban pályajátékra, de gyakorlása is használható, míg a másik ProTee United szimulátor swing analízis opcióját használva, információkkal segíti a helyes swing kialakítását egyénileg, de akár oktató segítségével is. Természetesen ez a szimulátor is használható pályajátékra.


Az elkövetkezendő hétvégén bemutatjuk a centrum szolgáltatásait, lehetőséget biztosítunk kipróbálni* az elütőket, a putting green-t és a szimulátorokat. A helyszínen lesz lehetőség regisztrálni és feltölteni az egyéni chip-ek egyenlegét.  A hétvégén minden, a helyszínen újonnan regisztráló 100 egységet kap ajándékba! Jöjjenek el, próbálják ki, bemutatjuk a rendszert és segítünk regisztrálni is… Itt lehetőség van a felszerelések tárolására, akár zárt szekrényben is.

Természetesen a centrumon belül van zárható szekrényekkel férfi-női öltöző, valamint mosdó mellékhelységgel. A következő hétvégén már egy téli szezonnyitó Santa Clause Hcp Qualification kupával kezdjük el a téli versenyszezont. Fontos, hogy mindenkinek legyen egy szimulátor hcp-je a későbbi stableford játékokhoz. A versenyzőknek a virtuális Hcp-jük vezetését is vállaljuk.

További információ: 06309418048 Lehoczky Gábor, 06303254515 Mikulecz Mónika

*személyenként 15-20 perc

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

 

zsirafmagazin hg re

 

Keresés