Évzáró gondolatok

A szezon végeztével, óhatatlan, hogy ne készítsünk egy „leltárt” az idei év eseményeiről. Természetesen ez csak egy esszencia lehet, hiszen annyi, de annyi emlékezetes eseményt, versenyt éltünk meg az idei évben.

A szezon végeztével, óhatatlan, hogy ne készítsünk egy „leltárt” az idei év eseményeiről. Természetesen ez csak egy esszencia lehet, hiszen annyi, de annyi emlékezetes eseményt, versenyt éltünk meg az idei évben. Az elmúlt év talán mérföldkő volt klubunk életében, hiszen a szezon végére szinte megdupláztuk a tagok létszámát. És a tendencia folytatódni látszik. Új gépeinkkel, sok munkával, már kézzelfoghatóan, láthatóan közelítünk a golfpályán elvárt minőségi standardok felé. Pályánkról elmondhatjuk, hogy a beérés előtti stádiumába érkezett.

Talán ennek is köszönhető, hogy a versenyeinken az elmúlt évihez képest sokkal több induló volt, átlagosan és versenynaponként, elérte vagy meg is haladta a 40 főt.  Több kiemelkedő rendezvénynek is otthont adtunk, mint például az első Budapest Golf Bajnokság, a Pest-Buda bajnokság, amelyeken rendkívül eredményesen szerepeltek játékosaink, sok érmet, elismerést szerezve a klubnak. A 3. évadját fejezte be idén a Sunset Golf Tour versenyünk, az elmaradhatatlan sötétkék klub zakó átadási ceremóniával, idén már két kategóriában is hirdettünk nyerteseket. Siker, hogy 2. alkalommal is megrendeztük a Royal Club Hotel Visegrád, valamint a  Kings of Salmon Gourmet kupánkat, amely vitathatatlanul vezette a népszerűségi listát.  Kiemelkedő eseménye volt a pályánknak a közel 600 főt megmozgató Golf Sztár Gála, valamint a Golf Sztár Tour versenyállomás, ahol a hazai legjobb profik és amatőrök mérkőztek meg egymással a pályánkon.  És igen, csúcsot döntöttünk a szezonzáró Márton napi versenyünkön, amely azt hiszem, emlékezetes marad sokunk számára, hiszen az indulói létszámcsúcson (78) kívül, klubházunk új arcát is megmutatta, a ropogó tűz melletti, színes fényekbe öltöztetett, hangulatos, élőzenés záró vacsorával.

Idén főszerepet kapott nyári időszakban a kerti Jazz pavilonunk, ahol halk dzsessz zene mellett szolgáltuk fel, a sokak által dicsért, ízletes ételmenüket a versenyek után.

Sokat léptünk előre a Junior képzésünkben, amelynek záró akkordjaként Magyarországon először US.Kids ajánlásával saját szervezésű felmérőt tartottunk – nagy sikerrel. Pályánkon a US.Kids standardok szerint kialakított korosztályos elütők, osztatlan sikert arattak a gyerekek körében. Az életkoroknak megfelelően lerövidített szakaszokon birdie-k, par-ok születtek a gyerekek nem kis örömére. A Kids Golf Tour versenyünk az ország sok pályára elvitte a gyerekeket, a saját szervezésű, kényelmes Mercedes buszunkkal, ahol kedvezményes nevezési díj mellett játszhattak. Külön köszönet érte a közreműködő pályáknak és vezetőiknek.  Mindemellett a pályánkon rendezett több fordulós Noltimex Kids Golf Tour versenyünk is további rendszeres lehetőséget kínált a junioroknak a versengésre.  A „kilátogató iskola” programunkban 27 környékbeli iskola, közel 600 gyereke látogatott el hozzánk, szervezetten kipróbálni a golfot. Tavasszal várjuk az eredményeket.


Így a szezon végén, köszönetet szeretnék mondani a pályánk tulajdonosának, a munkatársaimnak, az önzetlen lelkes szülőknek, alkalmi segítőinknek, az együttműködő pályáknak, a golfszövetségnek, a golfmédiának és nem utolsó sorban a legfőbb támogatóinknak a klubtagoknak és a cégeknek is, akik nélkül nem lehetett volna ilyen sikeres ez az évünk.


Terveim már vannak jövőre is, érdemes lesz velünk tartani 2012-ben is.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés