Közkívánatra!

A napközbeni kellemes napos időjárásra és a golfozók igényeire is tekintettel újra versenyt rendezünk a most következő szombaton 19.-én!

A napközbeni kellemes napos időjárásra és a golfozók igényeire is tekintettel újra versenyt rendezünk a most következő szombaton 19.-én! Shot gun starttal 11.30-kor indul a verseny. A verseny érdekessége, hogy a 2 fős csapatoknak a lyukba gurítást egy jól megtermett gesztenyével kell majd elvégezniük. A versenyt követően meleg étel fogadja a golfozókat a klubházban.

Desszertként gesztenyepüré, induláskor sült gesztenye várja a versenyzőket.  A verseny folyamán természetesen a meleg tea és az előző verseny nagysikerű forralt bor kínálata megmarad.

Tehát, akinek kedve van még egy játékos, két fős csapatversenyre, azokat szívesen látjuk. A verseny most valóban a greensome szabályai szerint történik, tehát a jobbik kezdő ütést kiválasztva, felváltva ütik a labdát a csapattagok, amíg a lyukba nem köt ki a gesztenye-golyó.

Nevezési díj: 5.900 Ft minden nevező számára. Tartalmazza a meleg étkezést, a versenyre nevezést, a gyakorlási lehetőséget a verseny előtt a Par 3-as pályákon és a driving rangen – 1 kosár labdával.Akik szeretnének részt venni, kérjük jelentkezzenek a recepciónk ismert telefonszámain. Pályánk és a klubházunk november végéig még egészen biztosan nyitva tart. A driving range, a 9 lyukas pálya nyári greenekkel, a putting, chipping greenek teljes körűen használhatóak.

Ne feledjék kedvezményes 2012-es évi klubtagsági ajánlataink még november végéig élnek !
Aki szeretné bebiztosítani magát, még a jövő évi emelkedő áfa, infláció okozta árváltozások előtt, már most, ezeken az árakon – váltsa meg a következő évi klubtagságát.

Számos kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatunk közül választhat: Gyakorló, Welcome tagság már 49.000 Ft-tól.
Titkos tipp kezdőknek: először gyakorló majd full tagsági: 79.000 Ft!
Számoljanak velünk: a teljes jogú tagság mindennapra, most kedvezményesen 125.000 Ft, amely ingyenes játékjogot biztosít egy tanuló gyereknek is 18 éves korig! VIP vagy a Családi tagság – két tanuló gyereknek tartalmazza ugyanezt a kedvezményt. További részletek a honlapunkon. www.lorincgolf.hu

St.Lőrinc Golf Club Budapest Telefon: 0630 299-2516, 061 9513251, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés