2012-re alapoznak

Kedves Golfbarátok!

Kedves Golfbarátok!

Készülünk a következő golfszezonra!

Áraink 2012-ben is változatlanok maradnak! Újításként kialakítottunk olyan klubtagsági illetve bérleti opciókat, melyek segítségével pontosan az Ön igényének megfelelő felállásban válthatja ki 2012-es játékjogát Kisorosziban. Amennyiben még idén vásárol Éves vagy Hétközi klubtagságot, már az idei évben megkezdhetiannak használatát! A 2012-es klubtagsági és bérleti árlistánkat itt találja!

A téli időszakban is minden nap golfozhat 18 szakaszon! Jelenleg még használhatóak a nyári greenek, melyeket időjárástól függően váltanak fel a téli greenek. A klubház büféjében melegedőt alakítottunk ki, ahová továbbra is betérhet szomját vagy étvágyát csillapítani! Télen is indítunk versenyeket: november 26-án Hegyen-völgyön ügyességi versenyt tartunk forralt borral és trükkös feladatokkal, valamint decembertől a Hó Kupa versenysorozat állomásai tarkítják a hideg hónapokat!

Bővülnek a klubház szolgáltatásai! A felső szinten tavasztól 10 vendégszoba várja majd a megfáradt golfozókat, melyek a tél folyamán készülnek el külön fürdőszobával és hűtő-fűtő légkondicionálóval. A klubház hamarosan állandó fűtésrendszert kap, így az épület egész évben otthona lehet a baráti golf utáni beszélgetéseknek és rendezvényeknek.

Szeretettel várjuk télen is Kisorosziban!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés