Újabb csúcs Lőrincen

Igen, a pályánk történetének legtöbb indulója fogott ütőt a kezébe vasárnap a Márton napi záró versenyünkön. A jelentkezők száma meghaladta a 80(!) főt, de végül 76 játékos 19 flight-ban vágott neki a versenynek… Igazán nemzetközivé sikeredett a verseny, hiszen a hazaiakon kívül voltak amerikai, svéd, vietnami, angol és malajziai vendégeink is.

Igen, a pályánk történetének legtöbb indulója fogott ütőt a kezébe vasárnap a Márton napi záró versenyünkön. A jelentkezők száma meghaladta a 80(!) főt, de végül 76 játékos 19 flight-ban vágott neki a versenynek… Igazán nemzetközivé sikeredett a verseny, hiszen a hazaiakon kívül voltak amerikai, svéd, vietnami, angol és malajziai vendégeink is.

Ezen a napon kétszer dördült a startpisztoly. A délelőtti A csoport versenye, valamint a délutáni B csoport versenye is gördülékenyen percre pontosan az előzetes forgatókönyv szerint történt.

A klubház teraszán találkoztak a versenyzők, akik lejöttek a pályáról és azok, akik épp indultak elfoglalni a helyüket. Egy kis szervezés és szinte ugyanannyian indultak délelőtt, mint délután. Néhány B csoportban induló játékosnak lehetőséget adtunk, hogy indulhasson a jobb hcp-s játékosok között, éltek is a lehetőséggel. Az ebéddel együtt megtörtént a délelőtti csoport eredményhirdetése is.

A nettó A csoportban Friedrich György nyerte a versenyt, második Lehel Zsolt lett, míg a harmadik helyet Füzesi Gyula úr szerezte meg. A bruttó első helyen Frankó Attila végzett holtversenyben Koplányi Tiborral. Longest drive-ja ma Frankó Attilának volt a leghosszabb. Nearest to pin ütése egy játékosnak sem volt a nap folyamán. Aki a pályát ismeri, az tudja – egy ütéssel felkerülni a greenre, már az egy szép teljesítmény… Jövőre változtatunk vagy a pályán vagy a kiíráson, ugyanis létezik Nearest to Pin 2nd Shot verseny is.

A néhány délelőtti B csoportos indulónak még izgalmakat rejtett a délutáni fordulóban szereplő játékosok várható eredménye. Sokan közülük a jó eredményeikkel igencsak aspirálhattak a jó helyezésekre. A délelőttieknek finom ebéd, a délután indulóknak finom vacsora volt az ellátás.

Érdemes volt délután itt lenni, visszajönni, hiszen klubházunk új funkcióját is megmutatta, ugyanis átalakult. Színes fényekbe burkolózva, a kandalló ropogó melegével igazán barátságos, meleg hangulatot árasztott.  Tóthfalvi László klubtagunk igényes felszerelésével és hangjával, sokaknak kellemes meglepetést okozva, tovább fokozta a bensőséges hangulatot. A Borakadémia jóvoltából finom borokkal, óriás képkivetítéssel az elmúlt szezon versenyeiről, vacsoránk egy tökéletes záró ünnepség is volt egyben.

A nettó versenyt Hoang Thu Dong versenyzőnőnk szerezte meg, holtversenyben lett második kitűnő játékkal Horváth Róbert, míg harmadik Mucsányi Ferenc lett szintén holtversenyben Kovács B.Tamással aki ma a bruttó versenyt megnyerte. Longest drive-ja most Ágoston Mihálynak ment a legmesszebb.

Az esti díjátadás régi kollégánknak és az est vendégeként meghívott Buna Edvinnek jutott, aki most a szövetség munkatársa, így közvetve, nem hivatalosan a golfszövetség is képviselte magát rendezvényünkön.  Váratlan beugróként vállalta a szerepet, hiszen klubunk igazgatóját teljesen elhagyta a hangja estére.

Nem maradt el a nagy klubzakó átadó ceremónia sem. Most a klub igazgatója, Lehoczky Gábor (csöndesen) adta fel Hideg Daninak a jól megérdemelt sötétkék klubzakót, aki a III. Sunset Golf Tour sorozatversenyünk legtöbb bruttó pontját szerezte meg. Jövőre remélhetőleg már 2 klubzakós úriember fog részt venni a ceremónián és átadni a IV. széria győztesének zakóját…

Hogy idén lesz-e még folytatás, ha az idő engedi, még szervezünk egy lazább hangvételű forralt bor kupát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés