A Tanár Úr ismét rendel

És akkor jöjjenek a golfos babonák, azaz helyzetek és azok elemzése. Bodor Tibor tanár úr megint a segítségünkre van abban, hogy elemezzünk bizonyos szituációkat. Ha Önnek is van egy kérdése, egy kérdőjeles helyzete, akkor írja meg nekünk, a Tanár Úr mindenképpen válaszol ezekre is. A leveleket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

És akkor jöjjenek a golfos babonák, azaz helyzetek és azok elemzése. Bodor Tibor tanár úr megint a segítségünkre van abban, hogy elemezzünk bizonyos szituációkat. Ha Önnek is van egy kérdése, egy kérdőjeles helyzete, akkor írja meg nekünk, a Tanár Úr mindenképpen válaszol ezekre is. A leveleket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk. És akkor jöjjön a mai babona:

Babona: Mindig a pályán előrébb fekvő labda van közelebb a lukhoz. = nem mindig
Szabály: A labda és a lyuk távolságát nem a pálya mentén, hanem légvonalban kell mérni. Kanyarodó szakasz esetén, a pálya szélén hátrébb lévő labda közelebb lehet a lukhoz, mint a pálya közepén előrébb lévő.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés