Családban marad

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen számunkban bemutathatjuk Önöknek az Imperial Balaton Golf Clubot, mely Balatongyörökön tavaly nyitotta meg első 9 szakaszát, és ahol olyan fogadtatásban részesül a hazai golfozó, ami tényleg példaértékű lehet bármelyik hazai versenypálya számára.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen számunkban bemutathatjuk Önöknek az Imperial Balaton Golf Clubot, mely Balatongyörökön tavaly nyitotta meg első 9 szakaszát, és ahol olyan fogadtatásban részesül a hazai golfozó, ami tényleg példaértékű lehet bármelyik hazai versenypálya számára. A nagycsaládi hangulat egy olyan jelző, ami tökéletesen illik az itteni hangulatra, és amiért az ember bármikor szívesen otthagyná munkahelyét, csakhogy végigjátszhassa a Balaton parti szakaszokat. A recepcióhoz érve Anna és Sonja Gschwendtner fogad minket. Anya és lánya most a HG oldalain mutatkozik be.

Mióta dolgozol a klubban?
Anna: 2007 óta vagyok a pályán, itt még az épitkezést vezettem, majd a pálya megnyitása után elfoglaltam helyemet az irodában, mint klubtitkárnő és cégvezető.
Sonja: Én pedig már két éve segítek a klubban. Fordításokat végzek és idén nyáron pedig a fogadóirodában segítettem.

Korábban is volt kapcsolatod a golffal?
Egyikünknek sem volt kapcsolata a golffal ezelött. De örülünk, hogy így belecsöppentünk ebbe, hisz nagyon élvezzük munkánkat.

Hogyan kerültél kapcsolatba a golfsporttal?
Anna: A tulajdonost már régóta ismerem, még Ausztriából, és mikor ő elkezdte a pálya építését megkért, hogy felügyeljem azt. Így az építkezéstől kezdve itt vagyunk a pályán és akarva akaratlanul az egész család belecsöppent egy golfpályaval kapcsolatos mindennapi teendőibe.


Egészen pontosan mi a feladatod a klubban?
Anna: Faladatköröm nagyon tág; a klub pénzügyeinek intézésétől, a rendezvények lebonyolításán át a klubtagok beiratkozásáig.
Sonja: Én elsősorban a recepcióban és az eladásban segítetek, amit nagyon élvezek, hisz így sokat tanulhatok a golfról és rengeteg kedves embert ismerhettem meg. Ezenkívül a rendezvények lebonyolításában is aktívan részt veszek, ez az egyik kedvenc feladat, mert bár nagyon sok mindenre kel odafigyelni, de nincs annál jobb érzés, mint elégedett emberekkel találkozni.

Golfozol is?
Anna: Egészségügyi okok miatt nem tudok golfozni, hisz sajnos kezeimmel, amelyeket egy súlyos balesetben több helyen is eltörtem, nem tudom a swing folyamatot elvégezni.
Sonja: Hobbizerűen golfozom és büszke vagyok, hogy nyáron letettem a golférettségit. Remélhetőleg a jövőben több időt tudok szánni a golfra, mint sportra. :)


Szerinted milyen egy jó csapat?
Szerintünk az a jó csapat, ha a csapat tagjai mind tudják, hogy mi a közös cél és mind ezért dolgoznak. Szerencsére csapatunkban szinte mindenki klubtag és mindenki számára a klub élete egy fontos tényező. Emellett fontos, hogy a célhoz vezető út jó hangulatban teljen.

Milyennek látod a hazai golféletet?
Magyarországon a golf imázsának változtatása lenne a legfontosabb, és szerintem jó úton haladunk, hisz a számos nyílt napokkal az embereknek megtudjuk mutatni, hogy a golf nemcsak az elit sportja.

Van kedvenc játékosod?
Nem tudunk megnevezni kedvenc játékost. Számunkra minden golfozó ugyanolyan fontos.

Mi az, amiért a Te klubodat ajánlod a HG olvasóinak?
Ez nehéz kérdés!:) Pályánk fekvése nagyon kedvező a nyaralni vágyoknak, hisz karnyújtásnyira van a Balaton. És egy intenzív golfjátszma után mi jobb, mint a Magyar tenger hűsítő vize. Emellett az elkészült 9 pálya az elütőktől a jól megvédett, érdekes zászlópozicióinkkal ellátott zöldjeinkig minden golfozónak sportszerű kihívást jelent.

 

NÉVJEGY

Név: Anna Gschwendtner
Sonja Gschwendtner
Klub: Imperial Balaton Golf Club
Becenév: -

Kedvencek
Golfos szavad: Birdie :)
Kedvend pályaszakasz: Green
Ország: Anna: Magyarország Sonja: Ausztrália
Szín: Anna: Piros Sonja: Lila
Szám: Anna:28 Sonja:11


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés