Micsoda NŐK!

Folytatódik a Magyar Golfozó Nők Egyesületének bemutatása. Palotásné Horváth Zsuzsanna elnökségi tagként adott interjút a HG Magazinnak, melyet most a HG portálon is olvashatnak.

Folytatódik a Magyar Golfozó Nők Egyesületének bemutatása. Palotásné Horváth Zsuzsanna elnökségi tagként adott interjút a HG Magazinnak, melyet most a HG portálon is olvashatnak.

1. Mikor kezdted a golfot?
2. Mit jelent számodra a golf?
3. Melyik a kedvenc hazai pályád?
4. Milyen szerepet töltesz be az MGNE életében?
5. Hogyan ajánlod a hölgyek számára az MGNE-t?

Név: Palotásné Horváth Zsuzsanna
Klub: Birdland Golf & Country Club
HCP: 23.4
Becenév: Phzs, Tapsifül, Nyuszi
Kedvenc ruhadarab: sportos elegáns (mint a golfos öltözetek legtöbbje)
Ami nélkül soha nem indul el: nem is tudom, mindig otthon felejtek valamit, de ha a bankkártyám nálam van, általában megoldom a dolgot
Háziállat: Sajnos, már nincs velünk.


1. A golffal úgy kerültem kapcsolatba, hogy 1993-ban megvettük a büki golfpályát. Azonnal megszerettem ezt a sportot. Ettől kezdve a családi munkamegosztásban, a férjem dolgozott, én pedig golfoztam a pályán. Sajnos úgy alakult az életünk, hogy meg kellett válnunk legkedvesebb vállalkozásunktól. Ma már nem mi működtetjük, de folyamatosan követem a pálya történetét, és folyamatosan aggódom a jövőjéért.

2. Nagyon sok mindent. Nehéz egy mondatban összefoglalni. A golf nem csak sport. A legjobb nevelő. Társasági program, barátságok kovácsa, üzleti lehetőségek tárháza, aktív kikapcsolódás, játék, egy egészséges életmód és még ennél is több. Egy örök szerelem, amit egy életen át kell játszani!


3. Természetesen a büki pálya.

4. Én szervezem a nyári golftáborokat. Az idén már harmadik alkalommal fogunk Bükfürdőn edzőtáborozni. Az előzőek olyan jól sikerültek, hogy a lányok már alig várják az ideit. Egy hét intenzív gyakorlás nagyon jót tesz kezdőknek, haladóknak egyaránt. A tábor végén pedig pályaalkalmassági vizsgát tehetnek, akik megfelelő szintet értek el. Büszkén mondhatjuk, hogy az MGNE minden évben új játékosokkal erősíti a golfosok táborát.


5. Szerintem a golfot csak elkezdeni nehéz, de egy jó társaságban könnyebb. Ezt szeretnénk mi megkönnyíteni egy olyan közösségben, ahol lehetőséget biztosítunk a kipróbálástól, az oktatásig, a gyakorlástól a pályaalkalmassági vizsgáig, majd a versenyeinkkel az aktív sportolásig. Emellett közösségi programjaink is nagy népszerűségnek örvendenek. Kis és nagylányok, hölgyek, anyukák, nagymamák! Gyertek és próbáljátok ki!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés