HG archívum

December 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 48 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
971

Ironikus eskütételek golfosoknak

Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld! Legtöbbünk számára az év első hetei egyfajta újrakezdésről, tiszta lapról szólnak, így bátrabban ígérünk változást magunknak szilveszterkor. Sokaknak az újévi fog Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
751

Főtitkári összegfoglaló

Makszin Áron beszámolója A Magyar Golf Szövetség 2019-ben is fő céljának tekintette a hazai felnőtt és utánpótlás golfozók számának növelését, a golf népszerűsítését, valamint a versenygolf fejlesz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
367

Ica ismét a csúcson

„Voltak nagyon jó pillanataim, remélem ezt meg tudom ismételni” Turkovics Ilona ismét remek szezont teljesített, így 2013 és 2018 után újra a díjazottak között volt a Magyar Golf Szövetség hagyományo... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1372

Így lehet kijutni a világbajnokságra

A Magyar Footgolf Szövetség véglegesítette a 2020-as, Japánban rendezendő világbajnokság kvalifikációs rendszerét. A júliusi vb-helyszín kijelölésekor két dolog volt biztos, hogy minden nemzet minimu... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1326

Újévi golf Fehér Zsolttal

Jelentkezni az Old Lake Golf Clubban, egy évvel a nevezési határidő előtt! Idén sem maradhatnak a golf szerelmesei játék nélkül az újév első napján. A hagyományoknak megfelelően már 9. alkalommal k Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2782

Szilveszteri bakancslista

Hogy gond nélkül csúszhass bele az új esztendőbe! Szilveszter estéjén buli-buli hátán, az egész világ pezsgésben van, feltételezhetően te sem maradsz majd ki az őrületből. Összeállítottunk egy list Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1216

„Szinte mindent elértem, amit szerettem volna"

Rózsa Dávid interjú A Pannonia Junior Akadémia többszörös bajnoka kiemelkedő fél évtizedet tudhat magáénak. Az elmúlt 5 évben kategóriája legjobbja volt, sőt 2019-ben nemzetközi vizeken is címeket gy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
890

Tanár úr kérem – Ha a labdát betapossuk...

Bodor Tibor szabályismertetője A saját labdánk keresése közben a segítőnk golfautóval a durva terepen véletlenül elgázolja a labdánkat és betapossa a talajba. Kérdés: mi a teendőnk, és milyen bünteté... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
709

A legjobbak között

Kiemelkedő évet zárt Somogyi Bence   A Pannónia Junior Akadémia versenyzője eredményes szezont zárt. Teljesítménye elismeréseként a magyar Golf szövetség az U14-es fiúk legjobbjának választotta... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
979

„A végére igazán formába lendültem”

Jó érzésekkel a jövő felé   Nagy reményekkel várja a következő szezont Fülöp Gergő, akinek kétségtelenül az egyik legemlékezetesebb versenye volt a Nyílt Match Play Bajnokság, ahol megnyerte, a... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1218

Jaj de szép a karácsonyfa…

  A karácsonyfa elengedhetetlen kelléke a karácsonyi ünneplésnek. Felékesítjük kedvenc díszeinkkel, gyertyát és csillagszórót rakunk rá, hogy minél varázslatosabban nézzen ki. Este az ajándéko Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
474

„A kemény munka meghozta gyümölcsét”

Megvan a hőn áhított díj   Baranyai Róbert, a Balaton Golf head pro-ja a Felnőtt Kezdő Program legeredményesebb oktatója díjat vehette át a PGA évzáró ünnepségén. Mint mondta, rendkívül boldog ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
465

Az Év Legsikeresebb Golfklubja 2019-ben is a Pannonia!

2020-ban irány a mesterhetes “2019-ben esélyesként indulunk majd neki a szezonnak, zsinórban a hatodik címért!” – ezzel a gondolattal zártuk a Magyar Golf Szövetség által szervezett 2018-as díjátadó ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2040

Hólabdát karácsonyra

Lépés 1 A sütőt melegítsük elő 180°C-ra. Készítsünk elő 2 db 40x25 cm-es tepsit és helyezzünk az aljukba sütőpapírt (ha csak egy tepsink van, akkor két részletben süssük meg a tésztát, mindkét adagn Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
576

Mester a tanítványairól

Mi kérdeztünk, Tóbi válaszolt A 2016-os év edzője pár napja tért haza a spanyolországi Murciából. A Highland pro-ja nagyon eredményes edzőtáborról és idei évéről számolt be lapunknak. A munka télen i... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
513

Évet zártak a profik

Díjazták a legjobbakat December 18-án, szerda este a Tigris Étteremben került sor a PGA évzáró ünnepségére, ahol a legjobbakat díjazták. Lugosi Tamás lett az év profi golfozója, míg testvérét Balázst... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
769

Kedvezményekkel vár Balatonudvari!

Használjátok ki a nap sugarait A Balaton Golf a téli időszakban is nyári greenekkel várja a játékosokat! Sőt, a jó időre való tekintettel a Balaton Golf csapata a greenfee mellé ingyenes kocsihasznál... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
767

A legszebb karácsonyi ajándék

Otthon folytathatja felépülését Örömhírrel szolgálhatunk olvasóinknak a nehéz időszakot átélő Závaczki családról. A súlyos betegséggel küzdő Závaczki Zsolt - a kezeléseknek hála (őssejt transzplantá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
845

Végleges a 2020. évi szövetségi versenyek menetrendje

Megszületett a döntés A Magyar Golf Szövetség elnökségének döntése alapján, végleges a 2020. évi szövetségi bajnokságok versenynaptára, mely a 2019. évihez képest két újabb eseménnyel bővült. A szez... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
559

Ajánló: Golf influencer

Lugosi Balázs interjú Több mint 40 új kezdő golfozó, egy junior Európa-bajnoki ezüstérem, Lugosi Tamás 60-as nemzetközi eredményei, a profi bajnoki cím, több mint 200 nevezés a Lugosi Golf Touron, tö... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
363

Az idei szezon sem marad verseny nélkül!

Indul a versenysorozat a Sárkány Centerben - Dragon Winter Tour '20 Ez egy jó hír, hiszen az eddigi években is, ahogy fogy a lejátszandó körök száma, úgy közeledik a tavasz és a szabadban való játé Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
537

„Soha nem szabad feladni!”

Cél a single hendikep Sándor Virág először vehetett át díjat a Magyar Golf Szövetség ünnepségén és rögtön kettőt is. Kíváncsiak voltunk hogyan élte meg ezt mérföldkövet. Mint mondta, olyan határokat ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
407

Ajánló: A mesebeli hetes szám

(Fotó: Yulia Stepanova) A hazai golfozóknak Csikós Gábort nem kell külön bemutatni. Feleségével és csapatával (Mujahid Tamás, Pintér Adrienn) együtt, hetedik éve működteti a Golfiesta nevű egyesülete Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
652

Megérdemelt jutalom

Duplázás a díjátadón Kötél Bence is elismerésben részesült a Magyar Golf Szövetség évadzáró ünnepségén, ahol Magyarország legjobb golfozóit díjazták. A BB-műhely kiválósága két díjat is bezsebelt. Eg... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1177

Átadták “Az Év Golfozója” díjakat

Évet zárt a Magyar Golf Szövetség December 11-én, szerda este a Testnevelési Egyetem Athén termében került sor családias körben a Magyar Golf Szövetség 2019. "Az Év Golfozója" díjainak ünnepélyes áta... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
471

Utolsó jelentkezési lehetőség! – I. Hungarian Winter Cup

Jelentkezési határidő: December 28. A golf szerelmeseinek Cipruson! Szövetségi Grand Slam - Szezon előtti megmérettetés - Direkt járat Budapestről - Csoportos utazás.   Elea Golf  Club A... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
445

Feltette a pontot az i-re

Harmadik hely a golf paradicsomában, Marbellán Igazán büszke lehet a szezonzárására Koller György. Harcossága és küzdeni akarása idén is megmutatkozott. Előrelépését azonban új edzőjének, Errol Bhala... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
586

R&A szabály applikáció már magyar nyelven is

MGSZ közleménye A Magyar Golf Szövetség és az R&A közel egy éves együttműködésének köszönhetően, a hazai golfozók mostantól magyar nyelven is letölthetik az R&A applikáció „A GOLF S... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
779

„Számomra ez az igazi álommunka”

Kérdés-felelet   Morozov Misával beszélgettünk, aki már 3 éve tölti be a golfigazgatói pozíciót Szentpéterváron, egy exkluzív pályán. Ez alatt az időszak alatt rengeteg élménnyel és tapasztalat... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1696

Szétrúgásdömping az idényzárón, megvan az első bajnok

A vasárnapi, negyedik téli forduló zárta le a hivatalos, magyarországi footgolf szezont. A FIFG 50-es, International Winter Footgolf Tour versenyen multi-playoffok után alakult ki a végeredmény, ahol ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 48

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31

Keresés