HG archívum

November 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 18 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
833

Gyász: Isten veled Dia!

Felfoghatatlan.. Most kaptuk a szomorú hírt, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Lajtai Diána, Rózsa Csilla édesanyja. A veszteség szinte felfoghatatlan. Dia nagy harcos és mindig vidám teremtés Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
6

Szlovákiában is beköszönt a tél

Az International Winter Footgolf Tour, szlovák-magyar közös rendezésű bajnokság második fordulóját vasárnap rendezik Cseklészen közel száz fő részvételével. A téli, hatfordulósra tervezett sorozat má... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
56

Csoportos út Baranyai Robival

LAST MINUTE - Észak-Ciprus Jelentkezés november 15-ig. Csomag tartalma: 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval a Korineum Golf Hotelben 5 napi green fee a Korineum pályán Repülőtéri transzf... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
410

Szezont zár a Golfozó Nők Klubja

Szerda, Academy Golf Club Az áprilisban megalakult Golfozó Nők Klubja november 13-án, szerdán lezárja 2019-es idényét. „Elérkeztünk ezévi utolsó klubnapunkhoz, melyet november 13-án az Academy Go... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
403

Megúszták szárazon

Családi hangulatú megmérettetés A nagy sikerre való tekintettel újabb versenyt szervezett november 9-én, szombaton profi golfedzőnk, Sárközi Richárd. A helyszín ezúttal a város szívében található Aca... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
326

Hamarosan érkezik a HG Kincses Kalendáriuma!

Címlapunk egyelőre legyen meglepetés A korábbi évekhez hasonlóan hamarosan megjelenik a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma, mely egy nagyon sikeres összegző évkönyv, tele exkluzív interjúval... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
476

Döntés a 2020. évi szövetségi versenyekről

Új események A Magyar Golf Szövetség elnökségének döntése alapján, végleges a 2020. évi szövetségi bajnokságok versenynaptára, mely a 2019. évihez képest két újabb eseménnyel bővült. A szezont rögtö... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
663

Indul a téli szezon, vagy csak folytatódik a nyári?

Idén várja a golfozókat a Sárkány!   Kérdeztük Lehoczky Gábort aki idén 8. éve üzemelteti a Sárkány Indoor Golf Club-ot. Igen, szerencsére már Magyarországon is lehetővé vált, hogy a téli idős... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
716

Egyetlen ütéssel nyert autót Brittany Altomare (Videóval!)

LPGA: ázsiai kiküldetés A négyfordulós kaland első állomásán (Buick LPGA Shanghai) a címvédő, Danielle Kang örülhetett. -16-os eredményével egy ütéssel előzte meg Jessica Kordat (-15). A harmadik hel... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
707

Közlemény – rendkívüli közgyűlés

Új tisztviselők érkeznek A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja a tisztelt klubvezetőket és a golf iránt érdeklődőket, hogy 2019. november 7-én, csütörtökön, 11 órai kezdettel, a szövetség rendkívüli k... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
574

Az Újságírók nyerték a Csúcs Kupát

A tavalyihoz hasonlóan ismét az utolsó mérkőzésen dőlt el, hogy a győzelmükkel az újságírók lettek az elsők, megelőzve az Országgyűlés válogatottját. Több footgolfos is pályára lépett az Üzletemberek ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
561

GOLFOZD KÖRBE MAGYARORSZÁGOT!

HIGHLAND PLATINA KÁRTYA A Budapest Highland Golf Club, mint a hazai golfoktatás vezető szereplője országos mozgalmat indít. Célunk, hogy a játékosok minél több golfpályát próbáljanak ki, miközben új... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
624

Ismét csapat- és egyéni bajnok lett Reni

Dupla címvédés Jancsik Renáta boldog napokat él át az Egyesült Államokban. Egyrészt nem rég ünnepelte születésnapját, másrészt újabb nagyszerű golferedmény fűződik a nevéhez. A PVHS lány golfcsapatáv... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
731

Golfos babát hozott a gólya

Bővült a golfosok tábora! Október első felében megszületett Skrihár-Nagy Melinda és Skrihár József kisfia. Természetesen nagy az öröm a családban. „Október elején megszületett József kisfiúnk. Ny... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
646

Csúcsbeállítás Tigertől

Honfitársát érte utol Az amerikai sztár nyerte meg a Japánban rendezett PGA Tour-golftornát, ami csúcsbeállítást jelentett. Tiger 82. alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb sorozatba tartozó torná... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
698

Szezonzárás Golfiesta módra

Ismét lesz jótékonykodás Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek, valamint a junior táborok nagy népszerűsége is h... Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
589

Simonyi átmentette jó formáját

Vasárnap Zsirán kezdődött el az International Winter Footgolf Tour 2019/2020-as versenysorozata. A FOB utolsó körét két hete nyerő Simonyi Gábor bizonyult a legjobbnak, -6-os eredménnyel zárta a nyári... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
664

Rögös az út a csillagokig

Rózsa Csicsinek is befejeződött 2019. Profi golfozónőnk számára véget ért a versenyszezon az LPGA kvalifikációval, így a nagy álom beteljesülése még várat magára. Jövőre, az elmúlt évekhez hasonlóan ... Részletesen..

Találatok: 1 - 18 / 18

Versenynaptár

Keresés