HG archívum

Október 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 69 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
339

Rendhagyó szezonzáró verseny Balatonudvariban

Péntek délig várják a 2 fős csapatok jelentkezését! A Balaton Golf csapata szeretettel várja a golfozókat egy izgalmas és kalandos versenyre szombaton, a Márton Napi Szezonzáró Fun Kupár Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
440

Fontos hírek Kisorosziból!

Téli üzemmód, Klubbajnokság, Greenkeeper verseny Kedves Golfozók! Ha még idén megvásárlod jövő évi bérletedet, akkor ez év november 1-től már érvényes játékjoggal golfozhatsz nálunk. &nb Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
342

Kezdődik a beltéri szezon!

Lehoczky Gábor egy bejegyzésben hívta fel a figyelmet, hogy a Sárkány Indoor, ahogy egész évben is várja a vendégeit. Reggel 7-től egészen este 23 óráig áll a játékosok rendelkezésére. „Kezd Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
451

A Fradi a csapatbajnok

A zirci Forest Hills Golf Club adott otthont a 2018-as Footgolf Országos Bajnokság záróakkordjaként rendezett csapatfinálénak. A legjobb nyolc együttes egyenes kieséses formátumú megmé Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
314

Év végi Hole in One

Kokol Ferenc vasárnap duplán ünnepelhetett. A büki pályán rendezett Monthly Golf Cup versenyén nem csak bruttó első helyezésnek, de élete első Hole in One ütésének is . „14 év golf után ma ü Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
583

A mesebeli hetes

Október utolsó vasárnapja sem telhetett el golf nélkül. A St.Lőrinc Golf Clubban rendezett Zserbó ranglista verseny nagyszerű időben és kiváló hangulatban zajlott, melynek végén egy kisebb rekord Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
421

Fontos hírek a Highlandről

Szerdán zárul a Highland 2019 klubtagsági akció Szezonzáró ebéd a Budapest Marriott Hotel Báltermében Szombaton Highland-Marriott Fitness & Wellness Day SZERDÁN ZÁR Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
443

Félidei jelentés

Szerdán kezdődik az újabb felvonás! Minden idők egyik legnehezebb fináléjának első felvonásán van túl Lajtai-Rózsa Csilla, melynek tétje, a 2019-es LPGA kártya. 4 játéknap után +8-as score-ra Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
515

Telt házas volt a Golfutazások versenye

(Fotó: Facebook/Golf Travel Hungary) Az elmúlt években már megszokott gazdag vendéglátás és értékes nyeremények várták a résztvevőket a Batta Krisztina nevéhez kötődő Golfutazasok.hu Golf Cup Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
462

Csicsi kezdi elkapni a fonalat

Az esőnap után végre folytatódhatott az LPGA selejtező sorozat döntője, Lajtai-Rózsa Csillával a mezőnyben. Profi golfozónőnk kilences együttállásban a T41. helyről várhatja az észak-karolinai Pi Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
329

Szabályváltozások Lugosi tolmácsolásában I. rész

Amiről minden versenyzőnek tudnia kell! Hamarosan véget ér a szezon, így ideje kicsit készülni a következőre. Ebben Lugosi Balázs lesz segítségünkre. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
377

Esőnap

Az időjárás közbeszólt. A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt az LPGA selejtező sorozat döntőjének harmadik játéknapját eltolták. A tervek szerint, így vasárnapig zajlik a finálé els Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
348

Bréking! Elmarad a Greenkeeper Kupa!

„Kedves Golfozók! A holnapi Greenkeeper verseny elmarad a rossz időre való tekintettel! November 10-én a Klubbajnoksággal egybekötve tartjuk meg! Megértéseteket köszönjük!” – áll a Magyar Golf Cl Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
471

Túl a másodikon

Lajtai-Rózsa Csilla 74 ütésből fejezte be az LPGA selejtező sorozat döntőjének második napját, így összességében par felett 5 ütéssel a T45. helyről várhatja a rangos viadal harmadik körét. A mag Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
373

Bréking! ÚJ DÁTUM, + 1 VERSENYFORMA VASÁRNAP!

A Kisorosziban található Magyar Golf Club közkívánatra, a Greenkeeper versenyt vasárnapra tette át, amelyet texas és stableford formában is megrendezik! Várják jelentkezéseteket a recepción telef Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
553

Rózsa Csilla nekivágott a maratonnak

Szerdától szombatig az észak-karolinai Pinehurst-ben zajlik az LPGA selejtező sorozat döntőjének első felvonása (október 24-27.), így biztosak lehetünk benne, hogy a hazai golfszerető közönség is Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
374

Munkálatok Balatonudvariban

Október 25-26-án az öntözőrendszert víztelenítjük, így várhatóan kisebb akadályoztatásra lehet számítani a golfpályán. Érdeklődjön a recepción (70) 504 2692! Megértésüket köszönjük!- Balaton Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
467

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
591

Batta elköszönt, Lex lett az utód

Dr. Lex Annamária lett a Mid-Am Női Golf válogatott csapatkapitánya. Az október 13-14-i Golfünnep utolsó napján elköszönő kapitány, Batta Krisztina adta át a stafétabotot, egyben sok sikert kíván Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
428

Greenkeeper Kupa Kisorosziban

Szombaton azoknak fejezhetjük ki elismerésünket, akik idén is minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy mi, idén is az elérhető legjobb állapotú pályán játszhassunk Kisorosziban. ... és hog Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
494

Ez kemény lesz!

Minden idők egyik legnehezebb fináléja vár profi golfozónőnkre, Lajtai-Rózsa Csillára a 2019-es LPGA kártyáért. A kétfelvonásos, 2 x 4 napos döntő (október 24-27., október 31-november 3.) összesí Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
465

Tajtyi Róbert Európa legjobbja

A European Footgolf Tour által idén életre hívott European Footgolf Grand Slam versenysorozat Portugáliában záródott, ahol Tajtyi Róbert második helyével megnyerte a szenior kategória idei versen Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
635

Nagyszerű finálét hozott a Balaton Golf Kupa Balatonudvariban

  A vasárnap sem telhetett golf nélkül. Kötél Bence a szombati ranglista győzelme után ismét örülhetett. Ezúttal a Balaton Golf Kupa záró fordulóján ünnepelhetett a dobogó tetején, amive Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
360

In Memoriam Vajnóczki Gábor

Október 22-én, szombaton- a tatai örökös kapitány emlékére és tiszteletére - rendezték meg az ”Apa - Fia” Vajnóczki Gábor Emlékversenyt, texas scramble formában. A játékosokat 3 kategóriában (csa Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
337

Emlékezzünk rá! - Már egy éve, hogy nincs köztünk Pali bácsi

Október 19-én, pénteken volt egy éve, hogy elhunyt Bánhidy Pál (+85), jó barátunk és sporttársunk a hencsei pálya megálmodója. Pali bácsival olyan ember távozott közülünk, akit nemcsak sportolóké Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
839

Kötél Bence nyerte a finálét

(kép: Tátrai Béla) Október 20-án véget ért a Zala Springs 5 versenyből álló sorozata, a Race to Zala Spings. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ranglista pontokért folyt a küzdelem Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
663

Rózsa Csilla megcsinálta!

Lajtai-Rózsa Csilla sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen bravúrt elérve a T4. helyen zárta a floridai Venice-ben tartott LPGA (stage 2) kvalifikációt, amivel újabb hatalmas lépést tett a vil Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
637

Rózsa Csilla továbbra is szenzációsan szerepel a kvalifikáción!

Tovább folytatta fantasztikus szereplését a floridai Veniceben tartott LPGA (stage 2) selejtező harmadik napján Lajtai-Rózsa Csilla. A magyar golfozó az első két napon jegyzett par alatti eredmén Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
419

Race to Zala Springs V.– Ranglista verseny

Az idei Race to Zala Springs versenysorozat ötödik és egyben utolsó fordulója 2018. október 20-án kerül megrendezésre. Minél több fordulón vett részt, annál nagyobb az esélye megnyerni az éves ta Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
466

Tata duplázik a hétvégén

A tatai Old Lake Golf Club rátesz egy lapáttal, hiszen hétvégén két igen tradicionális versenyük is lesz. A szombati Vajnóczki Gábor Emlékverseny, és a vasárnapi Seiko férfinap döntő igazán Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 69

Versenynaptár

Keresés