HG archívum

Augusztus 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 77 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1219

Megvan az első CUT!

Óriási bravúrt elérve Baldauf Mátyás életében először kvalifikálta magát a CUT-ba az Alps Tour-on, nevezetesen a Cervino Open-en. A Magyar Profi Országos Bajnokság bronzérmese, -3-as (-2,-1) össz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1007

„Soha nem tudtam a saját gyerekemnek caddyzni!”

Profi golfedzőnk Sárközi Richárd - néhány kritika ellenére - megfelelő rangú, nagyon jól szervezett Junior Magyar Nyílt Bajnokságról számolt be lapunknak. Tanítványai közül Benzsay Zsombor és fia Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
894

Kim Rasmussen, ha teheti, ütőt ragad

(Képen: Kim Rasmussen + Golfiesta Junior Team) A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya megszállott golfozó. Mi több, egyik kedvenc időtöltése a golf. Nemrégiben az NSO Tv stábj Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
726

„A munka meghozta gyümölcsét”

Böndicz Gergő, a Pannónia Junior Akadémia vezetője elégedetten tekint vissza a hazai pályán megrendezett 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságra. Kiemelte, hogy a befektetett munka meghozta gyümölcsé Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
659

Várod már a pénteket? Ismét BBQ Party a Zala Springs Bistroban!

Zárd velünk a munkás hétköznapokat és élvezd teraszunkról a csodálatos naplementét az isteni grill húsok és a jéghideg koktélok kíséretében.   A belépés ingyenes   Aszta Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
802

Izgalmas hétvége az Old Lake-ben

Egy kisebb nyári szünet után rögtön két versennyel jelentkezik az őszi szezonra hangolódva a tatai Old Lake Golf Club. Szombaton kerül sor a nagy tradícióval bíró Építész-Mérnök Kupára, amit ebbe Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
664

Folytatódik az Academy Summer Shots!

Az Academy Golf Club úgy döntött, hogy klubtagjaik és a golfozók visszajelzései alapján, hogy folytatják a nyáron kezdődő Academy Summer Shots nyárünneplő golfkupát, ahol a lehető legtöbb kategór Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1043

Nemes ügy: Jubilál a Férjek Versenye

Ahogyan azt már 2009 óta megszokhattuk, minden évben megrendezik a Férjek Jótékonysági Versenyét és ez idén is így lesz. Szeptember 2-án, vasárnap immár jubileumi, tizedik alkalommal köszönthetjü Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
739

Visszatér a Junior Tour: élesedik a harc

Több mint egy hónapos nyári szünet után, ismét összecsapnak a fiatalok az Országos Junior Tour-on, augusztus utolsó napján, pénteken. A helyszín ezúttal a Budapest Highland Golf Club, amely már a Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
807

MÁR CSAK 2 SZABAD SZOBA MARADT!

Csoportos út Tóbiás Zsolttal - 2018. december 2-9. 2016 golfedzője ismét Marokkóba látogat. MÁR CSAK 2 SZABAD SZOBÁNK MARADT!!! JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ SZEPTEMBER 10. ELŐZŐ HÉT IS BETELT! Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
689

CHIVAS REGAL GOURMET TOUR

Augusztus 30-án, csütörtökön Gourmet Tour Golfverseny, szeptember 1-jén, szombaton ebéd a Budapest Marriott Hotel éttermében, ahol a verseny eredményhirdetése is megtörténik. A versenyen nem Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1730

Új fejezet kezdődik: Rózsa Dani Amerikában!

Újabb bajnoki fecske helyezi át időlegesen székhelyét Amerikába. Rózsa Dani nemrég 100. junior válogatottságát ünnepelte a Pannónia Junior Akadémia növendékeként. Sok szép és meghatározó emlékkel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
869

Szeptemberben ranglista verseny Hencsén!

Pár hét múlva újabb ranglista versenyt rendeznek Hencsén. A sokak által kedvelt pálya telt házért kiállt, így mindenképpen érdemes mihamarabb jelentkezni a versenyre. Fontos megjegyezni, hogy a s Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
925

Monoron dupláztak a juniorok

Hatodik éve rendez a magyar szövetség az utánpótláskorú footgolfosok számára évenkénti versenyt, a júniusi annyira jól sikerült, hogy a gyerekek, szülők, edzők kérésére az államalapítás ünne Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1085

Czernecki Laura élete formájában

  Junior válogatott golfozónk az elmúlt időszakban elkapta a fonalat. A Szlovák Nyílt Bajnokságon megjátszotta élete legjobb körét (+3), majd a 29. Nyílt Bajnokságon is megmaradt a lendü Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
968

Golfkocsis rallyzás Ausztriában

  A GCT Tour mindig igyekszik különleges helyszíneket beépíteni programjába. Az idei versenykiírás 4. állomása, a Reiters Golfschaukel Stegersbach pályája ezt az igényt maradéktalanul te Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
919

Lakodalom Lajtaiéknál: férjhez ment Csicsi nővére

Hazánk egyik büszkesége, Lajtai-Rózsa Csilla profi golfozónk egy rövid időre hazatért Amerikából Judit nővére esküvője miatt. Természetesen nagy a boldogság a családban, ám az öröm mellé egy kis Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
768

Igazi csapatmunka a bronzért

  Mint beszámoltunk róla, a magyar csapat Szlovákiában bronzérmet szerzett nagy csatában a házigazdák ellen a V4-ek versenyén - a Ryder Cup jegyében - rájátszást követően. A playoff-ban Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1012

Rózsa Dávid megint remekelt

Ranglista versenyt rendeztek augusztus utolsó szombatján Balatonudvariban. Ugyan az előrejelzésekkel ellentétben az eső elkerülte a pontvadászat helyszínét, időnként a szél uralta a légteret, ami Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
882

Zsinórban a negyedik

„Megküzdöttem a pluszos hcp-ért” (kép: Yulia Stepanova) Závaczki Bálint 4. alkalommal védte meg Magyar Junior Bajnoki címét a szerdán véget érő 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságon. A nemz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
938

Egy régóta várt hole-in-one:

„Leírhatatlan érzés!” A hosszú hétvégén sem maradtunk hole-in-one nélkül. Hideg János tíz év várakozás után ütött egyből a lyukba, ráadásul egy számára ismeretlen pályán. A bravúr után János Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1021

Izgalmak, playoff és bajnokavatás

Ők voltak a legjobbak a 29. Magyar Junior Nyílt Bajnokságon (kép: Tátrai Béla + Facebook) Fordulatos junior derbi zajlott augusztus 20. és 22. között, ahol honfitársaink nem maradtak adós Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
820

Bónusz Balatonudvariban

A Balaton Golf csapata lelkesen készül a szombati ranglista versenyre, mi több, 20%-os kedvezményt ad a pénteki gyakorlónap green fee árából.A kiemelt eseményre reményeik szerint ismét sok rangli Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1864

Tisztelt Golfozók!

A Magyar Golf Szövetség a tegnapi napon Nyílt levelet kapott Huszti Györgytől. A  teljes körű tájékoztatás és a levélben elhallgatott előzmények bemutatása érdekében a Szövetség a nyílt levé Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
950

Live Scoring + Startlista III. – Junior Nyílt Magyar Bajnokság

(kép: Tátrai Béla) Szerdán következik a mindent eldöntő nap. Izgalmakban nem lesz hiány! Élőben ITT KÖVETHETIK a viadalt. Ria, Ria! A III. napi startlistát itt olvashatja! :)   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
861

Dobogó és bajnoki esélyekkel a fináléba

Többszörös junior bajnokunk, Závaczki Bálint folytatta remeklését a Máriavölgyben zajló 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságon, így egyedüliként a mezőnyben par alatti (-3) összesített score-ral büs Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1256

A Magyar Golf Szövetségnek

"Nyílt levél a Magyar Golf Szövetségben tevékenykedő személyek részére! Elnöktől, Főtitkáron át, valamennyi érintett számára! Hölgyek/Urak! Valamennyi jóérzésű magyar golfozó nevében Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
830

Kocsis az államalapítás legjobbja

A IV. Szent István Kupát ezúttal egy nappal az államalapítás ünnepe előtt rendezték a monori Paplapos Footgolf Clubban. A FIFG 50-es besorolású versenyen négyes holtverseny után a szétlövést Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
832

Mélai Hecienda del Conde

Tenerife szeptember-októbe ajánlata Augusztus 31-ig foglalva, szeptember-októberi tartózkodáshoz. INGYENES FÉLPANZIÓ & MAGASABB SZOBA KATEGÓRIA VAGY GPS-s MEGOSZTOTT BUGGY   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1099

Kiemelkedő teljesítmények a nyitányon!

(képek: Tátrai Béla) A várakozásoknak megfelelően, Závaczki Bálint, Kötél Bence és Bertényi Bence hozta a kimagasló magyar eredményeket a 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokság első játéknapján. M Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 77

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31

Keresés