HG archívum

Október 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 86 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1204

Hideg Dani számvetése

Még lehet jelentkezni a törökországi edzőtáborba! Lassan a 25. születésnapját ünnepli fiatal pro-nk, Hideg Dániel. Egy röpke kávéra ugrott be szerkesztőségünkbe és, ha már itt járt, megkérdez Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1828

A tüzijáték elmaradt

Eső írta át a Junior Tour végjátékát A mostoha időjárási körülmények miatt a szervezők törölték a Balatonudvariban, hétfőn tartott Junior Tour XI., azaz utolsó fordulójámak eredményeit, mivel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
862

Halloween Party az Academy Golf Budapestben!

Az Academy Golf Budapestben október 31-én 20.30-tól egy nagyon laza, jó hangulatú Halloween bulira várunk! Beöltözés nem kötelező, de örülünk neki! DJ és jó italok, ételek garantáltak. Gyere és h Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1991

Podusil sikerét hozta a kiemelt japán verseny

A Nemzetközi Footgolf Szövetség (FIFG) által kiemelt (major) versenyként kezelt, a világranglistán ezer pontot érő nyílt japán versenyen az egyetlen magyar résztvevő, Podusil György a 14. le Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
879

Széllel szemben

A szombati Balatongyörökön tartott Repeta verseny után a hét utolsó napjára is jutott még egy megmérettetés. A helyszín a Robert Trent Jones, Jr. tervezte, 18 szakaszos Zala Springs pálya volt, a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
799

Megjelent a Top 50 Jógastúdió Magazin!

Érdekel a jóga? Most kezdenél? Akkor ez a kiadvány neked szól a Zsiráf Kreatív Ügynökségünk jóvoltából!  A Jóga van tudni Facebook oldal és a jogaguru.hu néhány hónapja álmodta meg az egyedü Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
947

Repeta idegenben – Dibusz győzött!

(Kép: Dibusz László Facebook) Október 28-án, szombaton a Vasárnapi Repeta versenysorozat hétvégéjének első ráadását tartották Balatongyörökön, a Golfclub Imperial pályáján. A klubban a már jó Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
929

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Old Lake Golf Hotelben!

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Old Lake Golf Hotelben! 2017. november 4-én, szombaton 10:00-kor szabályismereti tanfolyam indul. Az előadás időtartama 120 perc. Az előadást köve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1061

Junior Tour Finálé Balatonudvariban!

Kifogástalan helyszín az országos junior sorozat lezárására Balatonudvari, ahol már számos nagyszerű játékosunkat koronázták bajnokká. A pálya szinte minden szegmense, egy darabka történelem, mel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
928

Kincses ajánló: Valami elindult…

- Interjú Tóbiás Zsolttal Tóbiás Zsolt, a Highland pro-ja a 2017-es évet sosem fogja elfelejteni, ugyanis gyermeke született. Így különösen aktuális, hogy az utánpótlás nevelés fontosabb kérd Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
915

Highland-ről jelentik

"HIGHLAND 2018" AKCIÓ: MÁR IDÉN IS ÉRVÉNYES TAGSÁGOK! Október 31-ig tart a Highland Golf Club 2018. évi akciója, a tagságok már azonnal játékra jogosítanak. Idén is értékes tombolanyeremények Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1272

Íme, az év ranglista győztesei

Mint hétvégi cikkünkben beszámoltunk róla, véget ért a 2017-es ranglista versenysorozat. Nézzük, melyik korosztályban, ki örülhetett a legjobban, azaz, kik lettek az idei év ranglista győztesei. Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2756

Bacskai a “Balaton királya”

  A hétvégén rendezett Royal Footgolf Napokon Balatongyörökön első, Balatonudvariban második lett Bacskai Bence, aki a két FIFG 50-es versenyen szerzett arany- és ezüstérme mellett a két Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1029

Szombat Györök, Vasárnap Zalacsány – DuplaRepeta kicsit másként

A Vasárnapi Repeta szervezői és támogatói, valamint a vendéglátó golfpályák sok szeretettel meghívnak egy remeknek ígérkező, igazi golfos hétvégére! Időpontok, helyszínek:  2017.10.2 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
872

„Maradj a középpontodban!"

(kép: Tátrai Béla) Zilahy Csaba idei éve alapvetően nem a golfról szólt. A szezon első felének nagy részét édesanyja mellett töltötte, aki betegsége miatt szeretetet, odafigyelést és törődést Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1023

Szeniorok az új golfozókért újratöltve

Szeretettel várnak minden senior golfozót és golf iránt érdeklődő partnerüket az Academy Golf Budapest rendhagyó páros versenyére, amelynek célja a golf népszerűsítése egy társasági golfverseny k Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2448

Bacskai “királyi” kezdése

A Royal Footgolf Napok nyitónapján a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton pályáján kilencen is a kijelölt rúgásszám alatt teljesítették a kilenc szakaszt. Bacskai Bence volt legjobb -9-e Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1278

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1402

Hajszálon múlt a győzelem

Daytona-ban folytatódik a tündérmese Lajtai-Rózsa Csilla sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen óriási bravúrt elérve a 2. helyen zárt a floridai Venice-ben tartott Ladies Professional Gol Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
741

A greenkeeperek előtt tisztelegtek Kisorosziban

Október 21-én, szombaton a Szentendrei Szigeten lévő patinás klub újból megtelt élettel, a Greenkeeper Team Kupa verseny alkalmából. A 4-es texas scramble játék a klub greenkeepereinek tiszteleté Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1631

Országos Junior Szintfelmérő St.Lőrincen

(kép: MGSZ) Kezdetben izguló, de a végén boldog tekintetekkel zárult a 2017-i évi Országos Utánpótlás Felmérő Verseny. Kiválóan előkészített pályán, nagyszerű időjárási körülmények között, ne Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1217

Továbbra is az élen!

Csicsi: „Nagyon boldog vagyok, hogy ott vagyok ahol!” (Fotó: Scott Miller) Profi golfozónőnk fantasztikus munkát végez az LPGA q-school II. állomásán, a floridai Venice-ben. Három nap utá Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
879

In Memoriam Vajnóczki Gábor

Október 22-én, szombaton- a tatai örökös kapitány emlékére és tiszteletére - rendezték meg az ”Apa - Fia” Vajnóczki Gábor Emlékversenyt, texas scramble formában. A játékosokat 3 kategóriában (csa Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1361

Utolsó felvonás

Kötél Bence győzelmével zárult a 2017-es sorozat Páratlanul szép őszi látkép és csodás időjárás kísérte az év utolsó ranglista versenyét, amelyet igazi klubhangulat jellemzett. Már a reggeli Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1020

Breaking News: Csicsi átvette a vezetést!

Lajtai-Rózsa Csilla - nem meglepő módon – ott folytatta, ahol előző nap abbahagyta. A szenzációs Panther pályán elért -5-ös első napi játéka után, sikerült átmentenie formáját a Bobcat helyszínér Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1578

„Ott a helyem a profik között”

A 23 éves Baldauf Mátyás újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis első profi szezonjában nem csak a ritmust sikerült felvennie, de pár nappal ezelőtt újabb szintet lépett. Kvalifikálta magát a 2018-a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
885

Breaking News: Villámrajt Csicsitől!

Szenzációsan kezdett a floridai Venice-ben, az LPGA tagságra aspiráló Lajtai-Rózsa Csilla. A Panther pályán elért - 5-ös score-jával az első napot követően a 190 indulóból a T2. helyen áll, egy ü Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1846

Gyász: Nyugodj békében Pali bácsi!

Megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy 85. életévében elhunyt jó barátunk és sporttársunk, Bánhidy Pál, a hencsei pálya megálmodója. Megrázó ez mindannyiunk számára, hiszen olyan ember távozott köz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1151

Indul a mandula

Harc a Fináléba jutásért! A tavalyi évhez hasonlóan a floridai Venice-ben, a Bobcat és a Panther pályán rendezik október 19. és 22. között az LPGA q-school II. állomását. A mezőnyben ott van Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1265

A hagyomány ereje

Tata ismét duplázik a hétvégén A tatai Old Lake Golf Club rátesz egy lapáttal, hiszen hétvégén két igen tradicionális versenyük is lesz. A szombati Vajnóczki Gábor Emlékverseny, és a vasárnap Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 86

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31

Keresés