HG archívum

Július 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 108 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
665

Golfiesta és ranglista kéz a kézben, Balatonudvariban!

A balatonudvari pálya remek atmoszféráját senkinek sem kell külön bemutatni. Úgy, ahogy a Golfiesta Tour-ra jellemző nagyszerű hangulatot és a nívós díjakat sem. És a kettőt együtt? Nos, ez vár r Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
570

GUNDEL – CHIVAS REGAL – HIGHLAND GOLF GOURMET TOUR

  Augusztus 3-án, csütörtökön golfverseny, augusztus 6-án, vasárnap díjkiosztó ebéd a GUNDEL étteremben. Bővebb információ a versenyről: CHIVAS REGAL GOURMET TOUR Gundel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
686

Ötödik legjobb fiú EYM eredményét hozta Závaczki

Závaczki Zsolt, Bálint édesapja otthonról szorított a magyar csapatért és a fiáért. Rövid értékelésében a hihetetlenül erős mezőnyt emelte ki a 2017-es Young Masters-el kapcsolatban: „Sajnos Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
5455

Repkedtek a mínuszok Balatongyörökön

Összesen 101 indulóval, közte szlovák és holland indulókkal rendezték a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 5. fordulóját, az Autó Mirai Footgolf Versenyt a balatongyöröki Imperial Golfclub Ba Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
741

Csúcsközeli teljesítmény

Csicsi ismét letette a névjegyét Profi golfozónőnknek, Lajtai-Rózsa Csillának a T 20. helyen végezve ismét sikeres hétvégéje volt. Különlegességét az adja, hogy a reményteljes első napi 69 (- Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
739

Nagyszerű helytállás az idei Masters Európa Bajnokságon

Az Európai Szenior Társaságok Uniója /ESGA/ a hetven éven felüli versenyzők idei Masters Európa Bajnokságát július 18 – július 20. között rendezte meg, Csehországban, Karlovy Vary közelében. A to Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
4060

Döntött a szövetség a zsirai fellebbezésről

A Magyar Footgolf Szövetség hosszas vizsgálat után úgy döntött, helyt ad a Footgolf Országos Bajnokság 4. fordulója után a büntetéssel sújtott játékosok által benyújtott fellebbezésnek. Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
600

Last minutes ajánlat

Az   a j á n l a t    é r v é n y e s 2017. szeptember 4 - október 13. és október 30 - november 30. közötti tartózkodás esetén. Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
725

Újabb CUT, ezúttal Michiganben!

Lajtai-Rózsa Csilla - a remek első napot követően (-3), - visszafogottabb második napot (+4) produkált, melynek eredményeként nagy izgalmakat okozott a magyar golfszerető közönségnek, ám végül +1 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
735

Bajnokok csatája a győzelemért

A szombaton, Balatonudvariban rendezett Royal Balaton Golf & Yacht Club ranglista verseny Vadkerti Adél és Csányi Olivér küzdelme miatt marad emlékezetes.   A 2017-es női és fér Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
710

Anglia nyerte a 2017-es Young Masterst

Hazánk válogatottja a 24. helyen zárt Az elmúlt időszakban mindig volt valamilyen nemzetközi verseny, amiről a hazai hírek között beszámolhattunk. Ezek a versenyek magyar részvétellel és nagy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
719

Reményteljes kezdés: 3 ütésre az élen állótól!

69-et játszott Csicsi Óriási lépést tett a CUT felé vezető úton Lajtai-Rózsa Csilla, a Symetra Tour Michiganben rendezett állomásának első napján, ugyanis nagyon erős, -3-as score-ral zárt. Á Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
690

Závaczki hozta a legjobb magyar eredményt

Olaszország átvette a vezetést Folytatódott a 2017-es Young Masters, az európai kontinens egyik legrangosabb fiú és lány csapatbajnokságának második stroke play köre a norvégiai Oslo Golfklub Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
720

Elstartolt a Young Masters

Változékony időjárás nehezítette a honfitársaink dolgát Csütörtökön végre elkezdődött a Young Masters Norvégiában. Soha nem volt még ilyen színes a mezőny a 2004 óta tartó torán. Idén 30 orsz Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
719

Lugosi Tomi megállíthatatlan

A hétfői, a PGA of Hungary 5. fordulója is Lugosi Tamásról szólt, aki szoros küzdelemben idei negyedik győzelmét aratta a profi golfozók hazai ranglistasorozatán. A helyszín ezúttal a nagy népsze Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
829

Két erős bajnokság vár ránk…

Kötél Bence újabb remek hétvégét produkált, köszönhetően egyre érettebb versenyzésének - mondja az apuka, Kötél Balázs. Véleménye szerint a 144 főt számláló U 14-es Angol Bajnokságon (a hcp limit Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
664

A nagy várakozás

Vészesen közeledik az idei Young Masters és játékosaink: Czernecki Laura, Nagy Klára, Závaczki Bálint, Rózsa Dani már a helyszínen tartózkodnak. Laura és Dani után most Klára és Bálint osztotta m Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
708

Újabb ranglista Balatonudvariban

Royal Balaton Golf & Yacht Club megmérettetése következik Igazi golfidő várja a hétvégi balatonudvari rangadót, ugyanis az időjárás előrejelzés szerint addigra elvonulnak az esőfelhők, és Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
733

Reggeli kávé mellé egy kis olvasnivaló!

Megjelent a legfrissebb e-Golf Magazin! Olvasta már? Kattintson! Nyár derekánál járunk és az elmúlt időszakban egymást érték a különböző nemzetközi és szövetségi versenyek, ahol honfitársaink Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
664

Spieth nyerte a 146. British Opent

Újabb fordulatos végjátékot hozott a profi golfozók idei harmadik major viadala, amit ezúttal az angliai Southportban rendeztek meg. A 146. British Open Jordan Spieth győzelmével zárult. Karrierj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
878

Neveljük a jövő nemzedékét!

Az elmúlt 15 év szakmai tapasztalatára alapozna Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség frissen megválasztott főtitkára. Bár leköszön a Profi Golf Sportági Szövetség vezetői posztjáról, de nem ford Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
790

Lara: „Cél a single score”

A magyar junior válogatott négy tagja - Czernecki Laura, Nagy Klára, Závaczki Bálint, Rózsa Dani - már tűkön ülve várja, hogy képviselje hazánkat Európa egyik legrangosabb 16 év alatti tornáján, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
761

„Nagyon örülök, hogy ott lehetek Oslóban"

Rózsa Daninak nehéz volt az évkezdés, hiszen május közepén a Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokság gyakorlónapján egy ütés közben megsérült, szegycsonttörést szenvedett, ám igen hamar felépült és m Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
719

Eseményhez méltó körítés

Mint korábban beszámoltunk róla, szoros csatában, Koller György nyerte a méltán híres Pappas Auto Kupát a Forest Hills Golf Club-ban. A tatai játékos - magától értetődően - elégedetten nyilatkozo Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
976

Az utolsó lyuk döntött a győzelemről!

  Vasárnap sem maradtunk megmérettetés nélkül, ugyanis a St. Lőrincen, ranglista versenyt tartottak. A győzelemért nagy csata folyt két felnőtt bajnokunk, Vadkerti Adél és Rózsa Dávid kö Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
613

Koller nyerte a Pappas Kupát

A zirci Forest Hills Golf Club júliusi versenyprogramjának harmadik felvonását tartották július 22-én, szombaton. A golfozók a méltán híres Pappas Auto Kupa (Stableford, 18 lyukon) rangos megmére Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1444

Kötél Bence hozta a dobogót Magyarországnak

A hagyományokhoz hűen az idei Osztrák Junior Open-re is nagy létszámú magyar csapat érkezett. Külön öröm, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtva mind a nyolcan bejutottak a döntőbe. Kiemelendő azon Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
697

Még egy CUT a zsebben, irány Michigan!

Lajtai-Rózsa Csilla egy újabb sikeres hétvégét produkált a második számú amerikai női sorozatban, a Symetra Tour-on. A négynapos, 150.000 dollár összdíjazású Danielle Downey Credit Union Classic- Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
617

Gáti Ferenc Emlékverseny Kisorosziban

Szombaton sok játékos vett részt a Szentendrei Szigeten lévő patinás klubban, a Gáti Ferenc Emlékversenyen. Lehet, hogy néhányan az elején nem is tudják, mennyi mindent köszönhet a magyar golf en Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
666

+1 a harmadik napon, ám összesítésben -1!

  Lajtai-Rózsa Csilla a sikeres CUT-ot követően bejutott a Symetra Tour aktuális állomásának utolsó két napjára, így célja nem lehet más, mint minél előrébb verekednie magát a tabellán. Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 108

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
4
7
8
11
13
14
18
20
21
22
25
27
28

Keresés