HG archívum

Május 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 106 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
904

Van még innen visszaút, vagy már eldőlt?

A nap legjobbja a szuperszenior Mills Errol lett 78-cal A második játéknappal folytatódott a XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság. A várakozásoknak megfelelően izgalmakban ezútt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
863

GCT Tour: Zala Springs, a megálmodott valóság

Jelentkezzen be a 3. fordulóra! A hét utolsó napján, július 4-én újabb fordulójához érkezik a GCT Tour. Harmadik állomásként ugyancsak kalandozásra hívjuk golfozóinkat, a világhírű golfpálya Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
988

Videó: Tiger Woodsot letartóztatták, majd szabadon engedték

Kétségtelenül a keddi nap egyik legnagyobb (negatív) híre, hogy a világ leghíresebb golfozóját, az egykori világelsőt, Tiger Woodsot letartóztatták ittas vezetésért - adta hírül a BBC. A teljes s Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
939

Szerencsés halasztás

Az eredetileg meghirdetett Golfiesta Fun Cup április végi versenyét - a rossz időjárás miatt, - május 28-án, vasárnap rendezték meg a tatai Old Lake Golf Club-ban. Úgy is mondhatnánk, második nek Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1112

Remekül startolt Dr. Horváth Péter

Még semmi sem dőlt el, nagy küzdelem várható Kezdetét vette a XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság, amelynek első játéknapja Dr. Horváth Péter (77 ütés) teljesítménye miatt mara Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
820

II. napi startlista: Magyar Szenior Nyílt Bajnokság

Jövünk a második napi flight beosztással, amelyek között akadnak igazi ínyencségek is. Egy biztos, izgalomban nem lesz hiány szerdán sem. 1 1 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
851

„Játszd a játékod és eléred a célod!”

A XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság nagy esélyesének tartott Horvath Joseph 83-as körrel nyitotta meg a háromnapos versenyt. A vártnál visszafogottabb eredményét annak tudja be, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
926

Bíztató kezdet Horváth Pétertől!

„Ez még csak az első nap volt” Dr. Horváth Péter remek napot zárt, ugyanis 77-es eredményével, az első nap után, vezeti a mezőnyt. Az egyik titkos esélyesnek tartott szenior játékos természet Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1017

„Remélem, holnap összehaverkodom a greenekkel!”

Azt már előre tudni lehetett, hogy a máriavölgyi pályán a siker kulcsa a greenekben rejlik. Dibusz Lászlón sajnos az első napon kifogtak ezek a bizonyos „zöld” részek, de nem adja fel. Holnap ism Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
987

Startlista: XXVIII. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság

A keddi nappal elkezdődik a várva várt XXVIII. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság, amely az előző évekhez hasonlóan izgalmasnak, ugyanakkor fizikailag megterhelőnek ígérkezik. A következő napokban a Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1184

Hármas holtverseny és testvérharc a pályaavatón

A Balatonudvariban található Balaton Golf Clubban rendezték vasárnap a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik fordulóját, a Hörmann Footgolf Versenyt. A pályán első ízben játszhattak foo Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1079

Vadkerti visszavágott a sógoroknál

Adél és Sofya is remekelt Ausztriában Bőven volt esemény az elmúlt hétvégén. Nem csak a hazai fronton, de a nemzetközi porondon sem maradtak adósok játékosaink a jó teljesítménnyel. Az Ausztr Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
803

XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság 2017.

(2017.05.30 – 06.01 Pannónia Golf and Country Club) Az idén május 30. - június 1. között a Pannónia Golf and Country Club pályáján kerül megrendezésre XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Baj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1003

Hideg fej és lélekjelenlét a siker kulcsa

A Balaton Golf szenior játékosa Horvath Joseph, eddig lenyűgöző szezont produkált: Magyar Kupa 2., Szenior Tavasz 1., Race to Zala Springs ranglista 3., Balaton Golf Kupa 1. -, így nem hiába tart Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2486

Földházi-Nagy Zsófia győzött Zircen

Szombaton a zirci Forest Hills is versennyel jelentkezett, méghozzá a Bakony Tour I. fordulóját rendezték meg. A családias hangulatban zajló verseny legjobbja a 13 éves Földházi-Nagy Zsófia lett. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
979

„Tiszta lappal az új és remélhetőleg eredményes korszakba!”

Minden készen áll a Magyar Szenior Nyílt Bajnokságra Dietrich Tamás, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke is bekerült a frissen megválasztott Magyar Golf Szövetség elnökségi tagjai kö Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1154

Csányi család apa-fiú párosa nyerte a Bruttót

Bui Thanh Phuong és Bui Gia Thanh duó utazhat a mexikói döntőre Gyönyörű, napsütéses időben rendezték meg az Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét, melynek tétje nem volt kisebb, mint Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1145

Baldauf László nyerte a President Cup -ot

Tovább folytatódott a harc a ranglista pontokért, ugyanis szombaton a számos neves esemény mellett a magyar Old Course is versennyel, a President Cup-pal jelentkezett, amely ranglista is volt egy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1332

Hazaiak nyerték a jubileumi Herend Kupát

Kötél Bence és Kovácsné Földesi Katalin voltak a legjobbak A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Herend Kupát 2017. május 27-én, szombaton Balatonudvariban, immár tizedik alkalommal. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1650

Bábos Réka: „Üzleti alapokra kell helyeznünk a golfot!”

(Fotót készítette: golfmania.hu) Egy korszak lezárult a Magyar Golf Szövetség életében május 25-én, csütörtökön a Magyar Sportok Házában. Az új olimpiai ciklus első, éves rendes közgyűlését t Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1018

Dibusz már gravíroztat!

A cikk címe természetesen nem szemfényvesztés, ugyanis szenior golfozónk Dibusz László, nagyon eltökélt és szeretne eddigi két magyar bajnoki ezüstérme mellé, 2017-ben egy arannyal gazdagodni.&nb Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1628

Új elnök a Magyar Golf Szövetség élén

Csütörtökön tartotta az új olimpiai ciklus első, éves rendes közgyűlését a Magyar Golf Szövetség, ahol Sugár András lemondott, helyére a képviselők egyhangúlag dr. Szivek Norbertet választották. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1391

Breaking News: Az elnökség lemondott

Dr. Szivek Norbert a Magyar Golf Szövetség új elnöke A Magyar Golf Szövetség megtartotta éves rendes Közgyűlését a Magyar Sportok Házában csütörtök délelőtt, melynek keretében az elnök, Sugár Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
829

Visszatekintő: Mi történt a tavalyi Herend Kupán?

Kötél Bence emelhette magasba a hőn áhított porcelánt A tradíció ereje az, ami magával ragadja évről-évre a golfozók krémjét a Herend Kupán és ez 2016-ban volt másként. Mindig nagy öröm és me Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
784

NECKERMANN-HIGHLAND GOLF VERSENY!

TOMBOLA FŐDÍJ: 1 HÉT NYARALÁS + CHARTER REPÜLŐJEGY 2 FŐ RÉSZÉRE TENERIFÉN Május 25-én, csütörtökön NECKERMANN-HIGHLAND GOLF VERSENY, a tombola fődíjára minden versenyző esélyes, aki részt ves Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
890

Kisoroszi: Ranglista pontvadászok figyelem!

Tovább folytatódik a harc a pontokért a különböző kategóriákban. Az eddigi három ranglista verseny alkalmával mindig más emelhette magasba a Bruttó győztesnek járó díjat: Rózsa Dávid, Meznerics G Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
836

Golf, szerelem, száguldás

Szombaton Maserati Kupa Zircen! Igazi nagyágyúval készül a hétvégére a zirci Forest Hills.  A május 27-i versenyének főszponzora a méltán híres olasz autó gyár, a MASERATI! A zirci idény Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1136

Balatonudvari: VASÁRNAPI FOOTGOLF VERSENY

Dátum: 2017.05.28., vasárnap Helyszín: Balaton Golf Club – Balatonudvari Regisztráció: 11 órától Versenykezdés: 12:30 órától Indítási rendszer: tee time szerint 10 percenként vagy shotg Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
825

Bulgária - Melia Grand Hermitage Hotel 5*

ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL az 5* Melia Grand Hermitage Hotelben 7 éjszaka kétágyas szobában 5 green fee: 1 x Lighthouse GC - 20 db driving range labdáva 3 x BlackSeaRama- trolly-val és Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
999

Balatonudvari emeli a tétet

Nagyobb eséllyel a Herendi Porcelánokért Ismét egy különleges hétvége áll előttünk, amely telis-tele lesz rangos versenyekkel: Maserati Kupa, kisoroszi ranglista verseny, valamint a jubileumi Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 106

Versenynaptár

Keresés