HG archívum

Április 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 89 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1740

Oroszné Vecsey Gabriella nyerte a fődíjat

Patinás verseny, drámai küzdelem A szombat egyik kiemelkedő eseménye a tatai Old Lake Golf Club-hoz kötődött. A nagy múltú golfklub a Novotel Hotels-el közösen, immár 7. alkalommal rendezte m Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1619

Vaszkó Eszter és Rózsa Dani voltak a legjobbak

A húsvéti fordulók után a Junior Tour mezőnye újabb állomáson mérettette meg magát. A helyszín ezúttal a Balaton Imperial Golf Club pályája volt, Balatongyörökön. A klubban a hagyományoknak megfe Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1227

Stabilan kezdett Rózsa Csilla Georgiában

Hatodik profi versenyét kezdte a Symetra Tour-on Lajtai-Rózsa Csilla pénteken. A 150 ezer dollár összdíjazású Symetra Classic első napja után a versenysorozat egyetlen magyar golfozója a 142 fős Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1213

„A SENIOROKÉ A JÖVŐ!”

Horváth lett a senior társaság főtitkára Ahogy már korábban írtuk, a Magyar Senior Golfozók Társasága évi rendes közgyűlésén megválasztotta tisztségviselőit és Szlávy Tibor után, új fő főtitk Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1221

Egyhangú elnökválasztás a szenioroknál

További 4 évre Dietrich Tamás a társaság elnöke Április 26-án, szerdán a Magyar Senior Golfozók Társasága megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Golf Club-ban. A gyűlést Dr. Krasznai And Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1118

Még nem késő jelentkezni!

  Igazi díjeső várható Tatán szombaton, a 7. Novotel Golf Kupa alkalmával. Képen a verseny trófeái és a fődíj voucher látható: 4 napos párizsi hétvége a Mercure Tour Eiffel Hotelben 2 fő Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1446

Kettős érv Balatonudvari mellett!

A balatonudvari csapat felkészült a hosszú hétvégére. Reményeik szerint sok golfozó látogat el a csodálatos környezetben elterülő 18 lyukú golfpályára. Most duplán érdemes Balatonudvarit vála Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2449

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Academy Golf Budapest klubházában

Kedves Golfozók! Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Academy Golf Budapest klubházában! 2017.május 6-án, szombaton 10:00-korszabályismereti tanfolyam indul, Puskás Éva vezetéséve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1170

Szezon eleji forma, elrajtolt a Cseh Tour

A magyar profi válogatott két tagja, Lugosi Tamás és Petkovics Bálint nemzetközi pályákon is megkezdte versenyszezonját. Két héttel ezelőtt még itthon csatáztak egymással, a ranglista verseny alk Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1612

Mester a tanítványairól

Mi kérdeztünk, Tóbi válaszolt Tóbiás Zsolt, a Highland pro-ja nagyszerű időszakot élt át, ugyanis az idei golfszezonba már apukaként vághatott bele. A 2016-os év golfedzője ettől láthatóan új Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1171

St. Lőrincről jelentik

Újra kezdetét vette a Sunset Golf Tour versenysorozat. A korábbi évekhez hasonlóan az első forduló a Hanoi Vietnami étterem támogatásával került megrendezésre. Ahogyan az lenni szokott telt ház v Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1158

Eldördült a startpisztoly Zalacsányban

Idén is útjára indult a Race to Zala Springs versenysorozat, melynek első állomását április 23-án, vasárnap rendezték meg, ami egyben az idei golfszezon nyitóversenye is volt a zalacsányi klub-ba Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1267

Május közepén indul a Lugosi Golf Tour

Idén harmadik évfordulóját ünnepli a Lugosi Golf Tour, mely május 14-én indul a nagy hagyományokkal rendelkező Old Lake Golf Club-ban. A népszerű versenysorozatot a Lugosi testvérpár álmodta meg Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1811

Eredményes szomszédolás

Az osztrák bajnokság (Austrian National FootGolf Tour 2017) első fordulójában (április 23-án) hat magyar is rajthoz állt vasárnap, Papp Péter csupán a 9-6-3-1 szabály alapján csúszott le a dobogó Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1217

Jön a 7. Novotel Golf Kupa

  A rövid áprilisi tél után az Old Lake Golf Club versenyszezonja folytatódik zavartalanul! A hétvégén, április 29-én szombaton már igazi tavaszi időre készülünk, amely tökéletes les Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1232

LAST MINUTE – St. Andrews Old Course 2017. május 13-16.

LAST MINUTE - 1 flight – 4 fő Csomag tartalma: 3 éjszaka szállás reggelivel a Fairmont Hotel & Spa-ban Golf a következő pályákon garantált tee time-al: 2017. május 18.  – St. A Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1239

Hova került a Húsvét kupa?

Simmes Alexander válaszol Április 15-én rendezték meg a magyar golf egyik legnagyobb hagyományú amatőr versenyét, a tatai Húsvét Kupát. A verseny győztesével, Simmes Alexanderrel volt alkalmu Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1383

Ralph Müller és Tran Le Chinh nyerte a golfutazások fődíját

Ahogy az várható volt a nap is előbújt április 23-án, vasárnapon, így egy jó hangulatú és nagyszerűen szervezett versenyen vehettek részt, akika VII. GOLFUTAZASOK.HU kupát választották. A sikerre Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1203

Szoros mérkőzés, de vereség a lengyelektől

Németország és Szlovénia nyerte az EOHT-t Vasárnap az utolsó napjához érkezett az V. Európai Olimpiai Reménységek Tornája, ahol idén nem sok babér termett EOHT válogatottunk számára, még sinc Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1769

Középpontban a golfélmény

- Pillantson be a Zala Springs különleges világába A megszokottaktól eltérően ezúttal nem a szerkesztőségben, hanem egy elegánsan laza helyen, a Leroy Bistroban találkoztunk Damian MacPherson Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1761

GCT a minőség jegyében

Szombaton elindult a várva várt sorozat, a GCT Holding Golf Tour, melynek nyitóállomását Balatonudvariban rendezték. Az ígéretekhez híven a fókuszban a különleges golf élmény állt, amelyet a maga Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1279

Csicsi gálázott, összejött a revans

A szombaton névnapját ünneplő Lajtai-Rózsa Csilla visszavágásra készült, ugyanis a Symetra Tour, Sara Bay Classic állomásának nyitókörén betlizett. A revans összejött… Csicsi úgy játszott, mintha Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1359

Egy nehéz nap története

A torna harmadik napján, egy-egy match play kör várt EOHT csapatainkra. A fiúk az eddig 100 %-os német válogatottal, míg a lányok, az első győzelmüktől felvérteződött Csehországgal néztek szembe. Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1162

Hahn, Csehországban kezdi a szezont

Hamarosan, - április 24-én - indul útjára a profi játékosaink által kedvelt Cseh PGA Tour, ahol - információink szerint,- profi válogatottunk is részt vesz. A csapat egyik oszlopos tagjával, Hahn Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1243

GCT Tour Startlista

Hozzuk a ma rajtoló, GCT Tour startlistáját. 16 flight, összesen 64 játékosa vesz részt a versenysorozat nyitóállomásán, Balatonudvariban.   Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1277

Csicsi: „Ami nem öl meg, az megerősít”

(Kép: Rózsa Csilla Facebook) Kisebb bravúrra lesz szüksége profi golfozónőnknek, Lajta-Rózsa Csillának, ha szeretne ott lenni a Symetra Tour aktuális állomásának legjobbjai között, ugyanis az Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1697

Bravúros győzelem Csehország ellen

(Kép forrása: www.cgf.cz/EOHT2017.aspx) A magyar junior válogatott EOHT csapatának nem volt könnyű dolga pénteken, ugyanis a fiúkra kettő, míg a lányokra egy match play kör várt. Mindkét csap Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1581

Katalán hangulat, Batta Krisztina vezetésével

Azt már megszokhattuk, hogy a Golf Travel Hungary igazgatója, Batta Krisztina évente egyszer elkápráztatja GOLFUTAZASOK.HU versenyével a magyar golf szerelmeseit, ám idén nem egy, hanem két esemé Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1341

Küzdelmes nyitány

Az első diadal még várat magára A magyar golfszeretők csütörtöktől vasárnapig a csehországi Kaskáda Resort pályájára figyelnek, ugyanis a magyar junior válogatott EOHT csapata az itt rendezen Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1696

Zene füleimnek

Következetes versenyszervezés és lebonyolítás Braun Károllyal, a GCT Holding Golf Tour megálmodójával beszélgettünk a szombati nyitóállomás előtt, aki már izgatottan várja a bemutatkozást. Mi Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 89

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Keresés