HG archívum

November 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 66 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1033

Egy sima, egy fordított

Csicsi nekivágott élete legnagyobb kalandjának (Photo: Betty Jancsik) Felemás napot zárt első számú profi golfozónk Lajtai-Rózsa Csilla a Daytona Beachen rendezett LPGA Q-School fináléján Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1273

Santa Claus Tournament – Sárkány Center

Mikulás, jávorszarvas és a golfozó…ez nem egy mese, kezdődik a verseny! A most következő hétvégén sort kerítünk a Mikulás napi golfkupára, majd következik a Karácsony kupa. Helyszín: Sárk Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1178

Ez nagyot fog szólni!

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium Bár a szezon lassan lecseng, szerkesztőségünkben a munka nem áll meg, gőzerővel készülünk a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumának kiadására. Viharos é Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
939

Academyről jelentik

Az idő nekünk kedvez. Nálunk még mindig élvezhetitek az enyhe és kifejezetten napsütéses téli napokat. Golfpályánk nyitva áll előttetek, használjátok ki ti is! Éttermünk is egész évben a rendelke Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1005

Indul a mandula!

Harc az LPGA Tour tagságért Lajtai-Rózsa Csilla, élete egyik legfontosabb mérföldkövéhez érkezett. Magyarország első számú golfozója, megannyi sikerrel és kudarccal a háta mögött, hamarosan e Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
892

VI. Oitavos Classic

Amatőr golfverseny Portugália egyik legjobb pályáján! Program: 2017. február 22. - érkezés a délutáni órákban 2017. február 23. - gyakorló nap, este welcome koktél 2017. február 24. - Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1770

Ír győzelem Portugáliában, Podusil harmadik a szeniorok között

A Cascais-ban rendezett, idei 15. European Footgolf Tour (EFT) fordulót az ír Kevin Heelan nyerte, a szigetország első Tour-győzelmét aratva ezzel. Tajty Róbert 23. lett a közel száznegyven Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
925

TÉLI ZÁRVA TARTÁS

A Highland Golf Club teljes létesítménye 2016. november 20. és 2017. február 28. között zárva tart. Szigeti Csaba Head Pro és Laczkó Tamás vezető greenkeeper szakmai irányításával pályakarban Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
973

Tour-forduló az óceánparton

Már a tizenötödik idei állomásához érkezett a világ legrangosabb sorozata, a European Footgolf Tour. A portugáliai Cascais városában 144 játékos küzd majd a ranglistapontokért, hogy minél kedvező Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1339

Tájékoztatás Udvari jövőjéről

Cikkünkben a Royal Balaton Golf & Yacht Club 2017. évi üzemeltetésével kapcsolatos hivatalos tájékoztatást közöljük :   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1391

Fordított Reverse Cup őrjítő hangulatban!

Csodálatos napsütésben, nyári greenekkel, fantasztikus hangulatban rendezték meg a szombati napon a "The reverse cup" golfversenyt, Magyarországon immár harmadszorra, Kuti Gábor szervezésében. Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
884

Téli nyitvatartás – Golf Club Imperial

Kedves klubtagok és golfozók! A recepció november 12.-e után minden szerdán és szombaton várja Önöket! Kedvezményes téli csomagunk: 10 Greenfee most csak  46.000 Forint Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
801

Fordított Reverse Cup!

Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink! Az Old Lake Golf Club –amíg az időjárás engedi- az egész tél folyamán NYÁRI GREENEKKEL várja a játékosokat! Erre tekintettel e hétvégére tervezett ”The R Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
868

Pár nap és kezdődik az őrület!

Csicsi mindkét pályát behangolta a döntőre Lajtai-Rózsa Csilla felkészülése a fináléhoz ért, ugyanis kevesebb, mint egy hét múlva már a november 30. és december 4. között megrendezendő Dayton Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
902

Tajtyi családi sikerek Spanyolországban

A spanyolországi Jerezben található Sherry Golf pályáján rendezett, közel negyvenfős mezőnyben Tajtyi Róbert (BFGT) az előkelő 11. helyen zárt, míg fia, Ákos azon túl, hogy megnyerte a junior kat Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
819

BLACK FRIDAY az Indoorban Pénteken!

Most pénteken 1 óra indoor használat után 1 órát ajándékba adunk! Pénteki bérletvásárlóink vendégünk egy kávéra! Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
813

Novemberi pályazár a Zala Springs Golf Resortban

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves Klubtagot/Vendéget, hogy november 24-től a téli fairway lyukasztás miatt golfpályánkon az első 9 lyuk zárva tart. November 28-tól folytatódik a fairwa Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1228

Első hely a végén

Hcp felezés kipipálva! A név, ismerős minden hazai golfozónak: Lehoczky, de most a végére, keresztnévként a Fanni kerül, aki nem más, mint Lehoczky Gábor golfoktató lánya. Hogy, hogyan le Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
905

The Reverse Golf Cup

Magyarországon harmadszor The Reverse Golf Cup/For the third time Reverse Golf Cup in Hungary Szeretettel meghívjuk minden kedves Golfozó Barátunkat a harmadik alkalommal megrendezendő The Re Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
772

November 23 - 25. Black Friday a Golf USA-ban

Ezeken a napokon termékeink jelentős része kedvezménnyel, egyes termékek  féláron vásárolhatóak meg! Ez a tökéletes alkalom amennyiben szeretteinek, rokonainak vagy golfozó barátainak sz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
953

Szezonzárás Golfiesta módra

Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek nagy népszerűsége is hűen tükrözi. A versenysorozat és a párhuzamosan Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
959

Fair play díjat kapott a magyar játékos

A legutóbb EFT forduló alkalmával fair play díjjal jutalmazták Tajtyi Róbertet, aki az első nap után jelezte, eggyel kevesebb rúgást írtak be neki, és ezzel jogosulatlan előnyhöz jutna. A né Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
851

Videó: Ciprusi Golftábor

A ciprusi golftábor második napjáról készített a Lugosi Golf Iskola egy rövid összefoglalót. Íme: Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
907

Szezonzárás Spanyolországban

Elkezdődött a téli holtszezon. Többen tartanak év végi levezető edzőtábort, hogy utána szeretteikkel, családi körben élvezzék a karácsonyt. Fehér Zsolt és csapata az előző hetet Spanyolországban Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1243

Szlovák siker a második körben is

Az International Winter Footgolf Tour (IWFT) vasárnap Balatongyörökön folytatódott a második körrel. A Golfclub Imperial pályáján Juraj Gubani és csapata, a Footgolf Senec diadalmaskodott a Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1109

Beköszönt a tél a Balatonon

  Magyarországon folytatódik az International Winter Footgolf Tour (IWFT) a hétvégén. A téli bajnokság vasárnap Balatongyörökre, a Golfclub Imperial Balaton pályájára látogat. Nevezni ma Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1179

Siker, élmény, Fortuna

Egy baráti év margójára Sándor Virággal Sándor Virág igazi golffanatikus lett, ugyanis, amikor teheti ütőt ragad. A golftársadalom egyik legaktívabb tagjává lépett elő a 2016-os évben, melyne Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
824

Ez a pár nap aranyat érhet

Hasznos tapasztalatok a döntő előtt Lajtai-Rózsa Csillának hamarosan az év versenye következik, ugyanis november 30-án megküzd LPGA Tour kártyájáért. Az elmúlt napokban egy kisebb versenyen i Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
923

Csicsi megkezdte a Fináléra hangolást

Bár itthon lassan lecseng a golfszezon és sokan a téli edzőtáborozásukat tervezgetik, addig Lajtai-Rózsa Csilla caddy-jével Dan Maringer-rel gőzerővel készül a közelgő a november 30. és december Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
823

Tatai ínyencségek

  Éves pályahasználati bérleteink 2017.-re november 1-től a következőképpen vásárolhatóak meg. Részletek ITT! Az Old Lake Golf Club-ban novemberben sem áll meg az élet! A 18 szak Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 66

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31

Keresés