HG archívum

Február 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 82 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1097

G-Mac megváltotta jegyét

Adam Scott győzelmével ért véget a hétvégi Honda Classic viadal, az ausztrál ezzel 2014 után nyert ismét tornát a PGA Touron. Mindezek ellenére nem az egykori Masters-bajnok volt az egyetlen, aki m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2167

Jubilál a Greenfield!

A 2016-os golfszezon lassan kezdetét veszi. Jó idő esetén már most is sokan kilátogatnak a magyarországi golfpályákra, hogy kihasználva minden pillanatot, hódoljanak kedvenc sportjuknak. Bükf Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1263

Befejeződött a „Kickoff”Spanyolországban

 „A második hétre sajnos ketten nem tudtak eljönni, az utolsó pillanatban derült ki. Értük is játszottunk! Nem is akárhogyan! – kezdete a „Kickoff” második heti értékelését Fehér Zsolt. Az első két na... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1154

Húsvét Kupa március 26-án!

 Idén újra, az elmúlt években megszokott gazdag vendéglátással várjuk játékosainkat szezonnyitó versenyünkre a hagyományos ’sonka kupára’, azaz a Húsvét Golf Kupára. A verseny fő támogatója: Rózsavölg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1271

Hadfi hagyományai

 A szerkesztőségben, a holtszezonban is izzanak a telefonvonalak, hiszen még az idény előtt sorban próbáljuk elérni a játékosokat, érdeklődve felkészülésükről, terveikről. Ezúttal, Hadfi Dániellel bes... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1229

Szeberényi nem cicózott

 A tegnapi golfos cica hozta a jobbnál jobb ütéseket Szeberényi mai játékában?! Azt ugyan nem tudjuk, hogy valóban a cicának volt-e ebben szerepe, de az biztos, hogy Máté ma élete legjobbját játszotta... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2435

Németh Miklós: a footgolfnak az olimpián a helye!

 A Ferencváros labdarúgó csapata jegyzi mindez idáig a sportág egyetlen nemzetközi klubsikerét, az 1965-ös Vásárvárosok Kupájának megnyerését. A csapat egykori csatára, Németh Miklós idén lesz hetven ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2815

Pannóniára igazolt a golfos szépség!

 Hazaérkezett Ciprusról, az öttusázóból golfozóvá lett Sándor Virág, aki nagy népszerűségnek örvend sporttársai körében. Véleménye szerint, „a golf nem csak egy sport, hanem egy életforma!”, amibe ő i... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1049

Csoportos út Tóbiás Zsolttal

 Korineum Golf Resort, Észak-Ciprus Korineum Golf Resort, Észak-Ciprus 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval a Korineum Residences-ben 5 napi korlátlan green fee a Korineum pályán Akadémiai p... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1062

Adam Scott is utazhat Rióba

Adam Scott soha sem titkolta, hogy nincs túl jó véleménnyel az olimpiáról, pontosabban ő úgy gondolja, hogy a nyári játékokon a profik helyett az amtőröknek kéne képviselniük a sportágat. Scott sze... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1190

Búcsúzunk a Kék Duna Főtitkárától

 Szomorú szívvel osztjuk meg a hazai golftársadalommal a Kék Duna Golf Clubtól kapott tájékoztatást, miszerint 2016. február 3-án hosszantartó súlyos betegségben, életének 71. évében elhunyt Dr. Kiss ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1120

A gazdasági válogatott nyerte a Valentin-napi páros teniszversenyt

 Sokba került Orodán Sándor elszólása a Valentin-napi Páros Teniszversenyen. Az egyébként minden helyzetben vérprofi szóvivő a mindent eldöntő szervánál túl hangosan súgta oda csapattársának a taktiká... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1239

Alex új módszerrel készül

 A következőkben újabb magyar bajnok golfozót kerestünk fel, hogy vajon ő, hogyan halad a felkészülésével. Ezúttal Simmes Alexanderrel beszélgettünk, aki az idei évtől német színekben versenyez.A köve... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1137

Habsburg Golf Tour 20-29th May, 2016

  Habsburg Golf Tour 20-29th May, 2016Habsburg Golf Tour 20-29th May, 2016 Budapest, Bratislava, Prague, Vienna from 3400 € TUI Golf holidays in association with Bentbrass Experience is organising... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1087

Üdvözlet Spanyolországból

 A Highland golf klub pro-ja, Tóbiás Zsolt már több éve szervez edzőtáborokat tanítványainak, ami alatt a játékosok egy hetes intenzív gyakorlásban vesznek részt. A hagyományokat megszakítva idén új h... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1266

Küzdésből jeles, de a CUT-hoz kevés volt

 A keddi játéknappal folytatódott a Gecko Tour aktuális állomása, ahol a tét a CUT-ba jutás volt. A közel 80 játékos részvételével zajló torna második napján kiderült, hogy kik azok a golfozók, akik a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1112

Beragadt rajt

 A múlt heti forduló után ismét elütőhöz álltak profi golfozóink a GeckoTour-on. A február 22. és 24. között zajló tornán ezúttal Hahn Roland és Petkovics Bálint mellett, Lugosi Tamás is ott van a mag... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1259

Friss világranglista!

A Northern Trust Open után nyilvánosságra hozták a legfrissebb férfi világranglistát. Az élen nem történt változás, az utóbbi hetek gyengébb eredményei ellenére is Jordan Spieth áll az élen, viszon... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1208

Minden napra jut valami

 Szombaton újabb csoport érkezett Errol Bhalai edzőtáborába Ciprusra. Bár a helyszíni beszámolók szerint, az időjárás eleddig a borúsabb, esősebb arcát mutatta, ettől függetlenül a hangulatra nem lehe... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1236

Hole-in-one Thaiföldön

 Wieser-Takács Zsuzsa a Pannónia Golf & Country Club tagjaként kiemelkedő 2015-ös évet produkált, ennek megkoronázásaként vehette át az év golfozója címet, szenior női kategóriában. Kíváncsiak voltunk... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2364

Zsuppán és Balázsi a csúcson

 Vasárnap a Magyar Golf Clubban rendezték a Hinora Winter Footgolf Tour utolsó előtti, hetedik fordulóját, amit saját egyéni csúcsát megdöntve, Bacskai Bence nyert. Egy körrel a vége előtt a juniorokn... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1144

Tata készen áll!

 Az Old Lake Golf & Country Club nagyon mozgolódik így tél végén. Gőzerővel készülnek a 2016-os szezonra, illetve a hagyományos szezonindító versenyükre, a március 26-i Húsvét kupára. A Rózsavölgyi Já... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1197

Kalandorok nyomában

 Az első hét véget ért. Köszönjük a golfosok védőszentjének az időt, az eső elkerült minket, igaz voltak szeles pillanatok, de ennyi belefért - számolt be lapunknak Fehér Zsolt. A csapat nagyon jól te... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1069

Az utolsó forduló!

 A dupla pontozású verseny könnyen átszabhatja a helyezések sorrendjét.A dupla pontozású verseny könnyen átszabhatja a helyezések sorrendjét. A következő pálya tervezője ahová ellátogatunk, szintén... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1091

Golf Spanyolországban

 A Highland golf klubban oktató Tóbiás Zsolt is egyike azon edzőinknek, akik folyamatosan kutatják, keresik a lehetőségeket, akiknek a golf nem csupán sport, hobbi vagy munka, de életre szóló szenvedé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1138

Aggódnak McIlroyért

Rory McIlroy az utóbbi évek alatt elképesztő mennyiségű izmot pakolt magára. A világranglista jelenlegi harmadik helyezettje közösségi oldalain folyamatosan megosztja a konditeremben felvett videók... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1105

Örömgolf Cipruson

 A hosszú golfmentes téli hónapok után, Vincze Alajos alig várta sógorához hasonlóan, hogy ütőt fogjon a kezébe és repülőre szálljon a golf paradicsomába, Ciprusra. A szerencse azonban nem kedvezett n... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1453

Szeberényi emeli a tétet

 Szombaton újabb csoport utazik Errol Bhalai edzőtáborába Ciprusra. Köztük van a háromszoros év golfozója díjjal kitüntetett Szeberényi Máté is, aki élete egyik legjobb, hanem a legjobb szezonját telj... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1334

Jó hangulat – nívós díjak

 A Komplex Product és Geotech golf kupa csapata idén is megtartotta hagyományos, már 9 éves tradícióra visszatekintő díjkiosztó ünnepségét, a szokásoknak megfelelően a Sir Lancelot étteremben. A febru... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1131

Long Drivers Zalacsányban!

 Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Long Drivers European Tour 2016-ban újra megrendezésre kerül!Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Long Drivers European Tour 2016-ban újra megrendezésre kerül! A Tour ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 82

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Keresés