February 2016 - Monthly Archive

February 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 66 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
393

Hadfi hagyományai

 A szerkesztőségben, a holtszezonban is izzanak a telefonvonalak, hiszen még az idény előtt sorban próbáljuk elérni a játékosokat, érdeklődve felkészülésükről, terveikről. Ezúttal, Hadfi Dániellel bes... read more..

Pálya hírek
315

Húsvét Kupa március 26-án!

 Idén újra, az elmúlt években megszokott gazdag vendéglátással várjuk játékosainkat szezonnyitó versenyünkre a hagyományos ’sonka kupára’, azaz a Húsvét Golf Kupára. A verseny fő támogatója: Rózsavölg... read more..

Hazai hírek
401

Befejeződött a „Kickoff”Spanyolországban

 „A második hétre sajnos ketten nem tudtak eljönni, az utolsó pillanatban derült ki. Értük is játszottunk! Nem is akárhogyan! – kezdete a „Kickoff” második heti értékelését Fehér Zsolt. Az első két na... read more..

Hazai hírek
1086

Jubilál a Greenfield!

A 2016-os golfszezon lassan kezdetét veszi. read more..

Pálya hírek
180

Csoportos út Tóbiás Zsolttal

 Korineum Golf Resort, Észak-Ciprus ... read more..

Hazai hírek
1825

Pannóniára igazolt a golfos szépség!

 Hazaérkezett Ciprusról, az öttusázóból golfozóvá lett Sándor Virág, aki nagy népszerűségnek örvend sporttársai körében. Véleménye szerint, „a golf nem csak egy sport, hanem egy életforma!”, amibe ő i... read more..

Footgolf
1406

Németh Miklós: a footgolfnak az olimpián a helye!

 A Ferencváros labdarúgó csapata jegyzi mindez idáig a sportág egyetlen nemzetközi klubsikerét, az 1965-ös Vásárvárosok Kupájának megnyerését. A csapat egykori csatára, Németh Miklós idén lesz hetven ... read more..

Hazai hírek
357

Szeberényi nem cicózott

 A tegnapi golfos cica hozta a jobbnál jobb ütéseket Szeberényi mai játékában?! Azt ugyan nem tudjuk, hogy valóban a cicának volt-e ebben szerepe, de az biztos, hogy Máté ma élete legjobbját játszotta... read more..

Hazai hírek
443

Alex új módszerrel készül

 A következőkben újabb magyar bajnok golfozót kerestünk fel, hogy vajon ő, hogyan halad a felkészülésével. Ezúttal Simmes Alexanderrel beszélgettünk, aki az idei évtől német színekben versenyez.... read more..

Hazai hírek
255

A gazdasági válogatott nyerte a Valentin-napi páros teniszversenyt

 Sokba került Orodán Sándor elszólása a Valentin-napi Páros Teniszversenyen. Az egyébként minden helyzetben vérprofi szóvivő a mindent eldöntő szervánál túl hangosan súgta oda csapattársának a taktiká... read more..

Hazai hírek
236

Búcsúzunk a Kék Duna Főtitkárától

 Szomorú szívvel osztjuk meg a hazai golftársadalommal a Kék Duna Golf Clubtól kapott tájékoztatást, miszerint 2016. február 3-án hosszantartó súlyos betegségben, életének 71. évében elhunyt Dr. Kiss ... read more..

Hazai hírek
262

Beragadt rajt

 A múlt heti forduló után ismét elütőhöz álltak profi golfozóink a GeckoTour-on. A február 22. és 24. között zajló tornán ezúttal Hahn Roland és Petkovics Bálint mellett, Lugosi Tamás is ott van a mag... read more..

Hazai hírek
270

Küzdésből jeles, de a CUT-hoz kevés volt

 A keddi játéknappal folytatódott a Gecko Tour aktuális állomása, ahol a tét a CUT-ba jutás volt. A közel 80 játékos részvételével zajló torna második napján kiderült, hogy kik azok a golfozók, akik a... read more..

Hazai hírek
207

Üdvözlet Spanyolországból

 A Highland golf klub pro-ja, Tóbiás Zsolt már több éve szervez edzőtáborokat tanítványainak, ami alatt a játékosok egy hetes intenzív gyakorlásban vesznek részt. A hagyományokat megszakítva idén új h... read more..

Pálya hírek
218

Habsburg Golf Tour 20-29th May, 2016

  Habsburg Golf Tour 20-29th May, 2016... read more..

Hazai hírek
265

Tata készen áll!

 Az Old Lake Golf & Country Club nagyon mozgolódik így tél végén. Gőzerővel készülnek a 2016-os szezonra, illetve a hagyományos szezonindító versenyükre, a március 26-i Húsvét kupára. A Rózsavölgyi Já... read more..

Footgolf
1379

Zsuppán és Balázsi a csúcson

 Vasárnap a Magyar Golf Clubban rendezték a Hinora Winter Footgolf Tour utolsó előtti, hetedik fordulóját, amit saját egyéni csúcsát megdöntve, Bacskai Bence nyert. Egy körrel a vége előtt a juniorokn... read more..

Hazai hírek
321

Hole-in-one Thaiföldön

 Wieser-Takács Zsuzsa a Pannónia Golf & Country Club tagjaként kiemelkedő 2015-ös évet produkált, ennek megkoronázásaként vehette át az év golfozója címet, szenior női kategóriában. Kíváncsiak voltunk... read more..

Hazai hírek
298

Minden napra jut valami

 Szombaton újabb csoport érkezett Errol Bhalai edzőtáborába Ciprusra. Bár a helyszíni beszámolók szerint, az időjárás eleddig a borúsabb, esősebb arcát mutatta, ettől függetlenül a hangulatra nem lehe... read more..

Hazai hírek
214

Golf Spanyolországban

 A Highland golf klubban oktató Tóbiás Zsolt is egyike azon edzőinknek, akik folyamatosan kutatják, keresik a lehetőségeket, akiknek a golf nem csupán sport, hobbi vagy munka, de életre szóló szenvedé... read more..

Hazai hírek
166

Az utolsó forduló!

 A dupla pontozású verseny könnyen átszabhatja a helyezések sorrendjét.... read more..

Hazai hírek
292

Kalandorok nyomában

 Az első hét véget ért. Köszönjük a golfosok védőszentjének az időt, az eső elkerült minket, igaz voltak szeles pillanatok, de ennyi belefért - számolt be lapunknak Fehér Zsolt. A csapat nagyon jól te... read more..

Hazai hírek
528

Szeberényi emeli a tétet

 Szombaton újabb csoport utazik Errol Bhalai edzőtáborába Ciprusra. Köztük van a háromszoros év golfozója díjjal kitüntetett Szeberényi Máté is, aki élete egyik legjobb, hanem a legjobb szezonját telj... read more..

Hazai hírek
230

Örömgolf Cipruson

 A hosszú golfmentes téli hónapok után, Vincze Alajos alig várta sógorához hasonlóan, hogy ütőt fogjon a kezébe és repülőre szálljon a golf paradicsomába, Ciprusra. A szerencse azonban nem kedvezett n... read more..

Hazai hírek
234

Utóirat Ciprusról

 Nem régiben hazaérkezett edzőtáborából a Mid amatőr golfozók lelkes csapata, akik egy hetet töltöttek el a golf paradicsomában, Cipruson, hogy a téli erőnléti és beltéri edzések után pályán is lássák... read more..

Pálya hírek
284

Long Drivers Zalacsányban!

 Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Long Drivers European Tour 2016-ban újra megrendezésre kerül!... read more..

Hazai hírek
398

Jó hangulat – nívós díjak

 A Komplex Product és Geotech golf kupa csapata idén is megtartotta hagyományos, már 9 éves tradícióra visszatekintő díjkiosztó ünnepségét, a szokásoknak megfelelően a Sir Lancelot étteremben. A febru... read more..

Pálya hírek
214

Újabb magyar bíró tett St Andrews-i vizsgát

 Újabb magyar bíró szerzett St Andrews-i minősítést, miután Horváth Béla sikeres vizsgát tett a golf szentélyében. 45 ország 90 küldöttjének részvételével zajlott a szabályismereti vizsga, azonban a n... read more..

Hazai hírek
355

Egy ütésen múlt a CUT

 Hanh Roland és Petkovics Bálint versenye tovább folytatódott Spanyolországban, a Gecko Tour Marbella-i állomásán. A közel 80 játékos részvételével zajló torna második napján a tét a CUT-ba jutás volt... read more..

Hazai hírek
240

Cél a visszarázódás!

 Hahn Roland, profi golfozónk szezonja is kezdetét veszi. Az edzőtáborozások és Indoor edzések után végre élesben, versenykörülmények között is kipróbálhatja a tanultakat. A helyszín, a Marbella Golf ... read more..

Találatok: 1 - 30 / 66

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook